sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

BB Couture for nails - Sea of cortez


Arvasin että tästä tulen tykkämään :)

Tosi kaunis merellinen turkoosiin vivahtava Jelly vaaleansininen. Täydellinen rannalle!
Laitoin 3 kerrosta. Kaksikin peittää lyhyemmät kynnet mutta minulla olisi jäänyt kärjet kuultamaan läpi. Levittyi hyvin ja kuivamisen suhteen ei ollut mitään ongelmaa.

Lakan glitter kimaltelee turkoosina ja vihreänä. Mietin kyllä että nämä ovat ehkä ennemmin niitä lasikiteitä vai hileitäkö ne on. Aika erikoisia kuitenkin.


Feikki Konadlaatoilla merellisiä kuvioita :)

Ja tietenkin IsaDoran Delirious paletin keltainen piti testata heti. Käykö se minulle? Yllättävän kivasti! Mulla on keltaista luomiväriä, wou!Pohjustus: MAC Shadestick Beige-ing
Keltaista koko luomella, sen yläpuolella vihreää, ruskeaa ulkonurkassa ja vaaleanpunainen häivytyksessä.
Rajaus L`oreal Superliner ja mascarana Dior BlackOut + MF FLE.

13 kommenttia

 1. Ihana turkoosi lakka! :) On muuten vaarallista seurata siun blogia, pakko oli laittaa eka lakkatilaus menemään, kun esittelet lakkoja niin houkuttelevilla kuolauskuvilla :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä sulle sopii keltainen luomiväri. Hitto ku en ite osaa käyttää värejä meikissä. Tuo kynsilakka on oikein kunnon rantalakka. Tahtoo. :)

  VastaaPoista
 3. Iiiihanat noi kynnet! Raikas merenrantafiilis tulee :)

  VastaaPoista
 4. Taas aivan ihanat kynnet oot menny tekee, as always. =) Harmittaa ku vihdoin ostin konadeja ja oikeenlaisen lakan ni jotenki aina tyrin koko homman. Aina se kuvio joko ei tuu ees siihen leimasimeen tai sit tulee puoliks :| Mitää vinkkejä miten saisin onnistuu? :D

  VastaaPoista
 5. FF: Heheh, se on tarkoitukseni :D

  muumi_otus: Kiitos, kyllä se keltainen käy kun yhdistelee muihin väreihin :)

  Ano: Leimasinta pitää painaa kovasti tai aina vaan yrittää uudestaan jos leimasin ei ota kuvaa. Puhdista välillä leimasinta kynsilakanpoistoaineella tai viilaa sitä karheammaksi :)

  VastaaPoista
 6. Kiitti Mili, käyhän se keltainen sullekin tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Kuolattavat kynnet ja meikki! Sä saat muuten värit näkymään kuvissasi ihan uskomattoman hyvin ottaen huomioon että et edes säädä värejä millään kuvankäsittelyohjelmalla (tai näin ainakin olen ymmärtänyt).

  VastaaPoista
 8. Inkivääri: Ei, en ikinä säädä tai muokkaa kuviani. Valaistus on oltava hyvä mutta aina en saa kuvia kyllä onnistumaan, esim. eilistä Isadora Blooming meikkiä en esittele koska kuvista tuli surkeita :)

  Muuten kaunis paletti, sillä saa hempeää keväistä meikkiä mutta sinä osaat kuvata sen paremmin ;P

  VastaaPoista
 9. mistä tilasit lakan? :o Aivan täydellisen ihana! :)))

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Tsekkaa oikea palkki etusivulta ja klikkaa BB Couture ;)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥