tiistai 1. lokakuuta 2019

Physicians Formula uutuuksia

Tuotteet saatuja ilmaisnäytteitä. 

Physicians Formula on itselle ihan tuntematon markettimerkki. Nimeäkään en osaa lausua ja kirjoitusasu on tarkistettava monta kertaa ettei satu noloja kömmähdyksiä. Sain tuotteita testiin koska minua etenkin kiinnosti se legendaarinen aurinkopuuteri. Kovasti muistelen että näitä ei myyty Kuopion Citymarketissa kun siellä vielä asuin ja nyt on suotta haaveillakaan S-Markettia isommasta kaupasta ellei lähde asioikseen Joensuuhun. Physicians Formula on siis saatavilla valikoiduista Citymarketeista. Kaikki esitellyt tuotteet maksavat alle 20 e poikkeuksena Sultry Nights paletti 24,90 e.

Physicians Formula tunnetaan varmasti parhaiten Muru Muru Bronzer -aurinkopuuterista, jonka kerrotaan tuoksuvan ihanalta ja olevan yksinkertaisesti maailman paras aurinkopuuteri. Tuotesarjahan on kehitetty Kaliforniassa 1937, tuotteet eivät sisällä 150 tunnettua ihoa ärsyttävää ainesosaa ja ne sopivat herkälle iholle. Sarja on kehitetty erityisesti allergisille ja herkkäihoisille. Itsekin tutkin incit tarkasti silmämeikkien osalta ja kiittelin sitä että pystyn tuotteita käyttämään.

Physicians Formula käyttää tuotteissaan hoitavia ja ihoystävällisiä raaka-aineita. Tuotteet ovat hypoallergisia ja dermatologisesti testattuja eikä niissä ole hajusteita, parabeeneja tai gluteenia. Merkki on cruelty free.


Mutta tuotteisiin! 



Muru Muru Butter Bronzer
 
Tässä kulttimaineesta nauttivasta aurinkopuuterissa on hoitava voidepohja, joka koostuu Amazonin sademetsästä kotoisin olevien murumuru-, cupuacu- ja tucumavoiteiden sekoituksesta. Bronzeria on saatavilla neljää eri sävyä, mun sävy Sunkissed Bronze.
Mielestäni perussävy Bronzer voisi olla minulle sopivampi, se on ehkä harmahtavampi ja mun tekisi mieli kokeilla sitäkin ;D ehkä pitää sutia tätä niin antaumukselle että saisi loppumaan ja luvan kanssa voisi ostaa uuden.

Tämän tuoksu on huumaava ja aurinkopuuteri lieneekin tunnettu juuri sen takia. Kookoksen tuoksu jää iholle hetkeksi meikkaamisen jälkeen mutta häipyy kyllä pian.
Koostumus on silkkisen ylellinen ja vaivattomasti iholle häivyttyvä, juuri se tekeekin tästä todella helpon käyttää! Itse laitan aurinkopuuteria aina mieluummin vähän enemmän ja päivänvalossa olen aina että *hups*...kaltaiselleni holtittomalle sutijalle tämä onkin vallan mainio. Ehdottomasti kaikkien kehujen arvoinen, kannattaa kokeilla jos ei tuoksua säikähdä! Tällä saa upean bronzed -lookin, joko kevyemmän tai enemmän päivettyneen ilmeen.Tuote ei ole liian oranssi eikä sillä tule övereitä kovinkaan helposti. Ihana tuote!

Muru Muru Butter Blush 

Tämä ihana poskipuna omaa myös hurmaavan kookoksen tuoksun. Neljästä sävyvaihtoehdosta voi valita omansa, mun sävy on luonnollinen Rosy Pink. Poskipuna pysyy tosi kivasti koko päivän paikoillaan eikä häivene mihinkään. Rosy Pink oli sävynä hyvin luonnollinen, viileä vaalea pinkki. Sai jopa kerrostaa hiukan että tämän sai näkyviin. Tosi helppo ja luonnollinen sävy koska ei tälläkää tule övereitä.


Nämä pakkaukset on kyllä kuin karkkia silmille, ihan tulee tropiikki ja kesän lämpö mieleen. Ja onhan se totta että nätimpiä meikkituotteita on kivempia käyttää kuin tylsän rumia...!?! Molemmat tuotteet käytössä alla olevassa kuvassa.



Mineral Wear Loose Powder spf15 
Hellävarainen, talkiton ja parabeeniton irtopuuteri sopii ohuen-keskipeittävän lopputuloksen ystäville. Tehty hellävaraisista raaka-aineista, koostumus on kevyt ja se antaa ihon hengittää. Ihanan kevyen kuuloinen puuteri! Käytössä alla olevassa kuvassa Lumene mattameikkivoiteen päällä.


Mukana tuleva työkalu oli liian kova enkä oikein tykännyt levittää puuteria sillä. Irtopuuterin huiskutan aina isolla sudilla. Tämä irtopuuteri on ihana jos tykkää heleästä ja kevyestä meikistä. Sävy on Translucent Light ja mielestäni se on iholla näkymätön. Pakkaus on hyvä ja purkista on helppo kaataa korkkiin. Välillä on kiva meikata kevyemmin ja tämä puuteri on oiva niihin päiviin. Tykkään kun on niin ihanan kevyttä eikä mattaisen peittävää. Puuteri myös häivyttää hyvin ihon epätasaisuuksia ja blurraa sen kauniimman näköiseksi :)



The Healthy Powder spf15 
Pitkäkestoinen meikkipuuteri jolla saa keskipeittävän-peittävän lopputuloksen. Puuterin "Bright Complex" ja hyaluronihappo kosteuttavat, kirkastavat ja parantavat ihon sävyä. Sisältää myös A-, C- ja E-vitamiinia. Lupaa hengittää iholla ja luoda kevyen tuntuisen, satiininhehkuisen lopputuloksen. Rasia on soma ja pohjalta löytyy vippa. Koska rasiassa on peilikin, puuterin lisäily onnistuu helposti ja nopeasti.
Tämä rasia onkin kuin luotu kulkemaan mukana. Ihanan kevyt ja vippa on tosi hyvä puuterin lisäilyyn. On myöskin hygieeninen eikä rasvaa puuterin pintaa kun sen saa tuonne alaosaan. Tämä puuteri oli kiva, ylellisen tuntuinenkin! Sävy LN3 oli mulle ihan sopiva. Voisko se olla Light Neutral? Tosiaan peittää paremmin kuin irtopuuteri!




The Healthy Eyeshadow ( Smoky Bronze ) 
Klassisilla sävyillä oleva luomivärinelikko jossa shimmeriä ja mattaa tasapuolisesti. Tällä saa tosi luonnollisen ja ajattoman meikkilookin. Tätä olen lähinnä vaan swatchaillut, en ole vielä meikannut tällä. Mulla on ehkä pieni ähky syksyn sävyjen suhteen ja sitähän juuri tämä paletti tarjoilee! Nyt minua kiehtoi enemmän Sultry Night joten näemme sen tämän postauksen meikkikuvissa. 




Butter Eyeshadow Palette Sultry Night
Tämä paletti on taasen vähän monipuolisempi ja sopii iltameikkiin! Tuoksu on huumaava ja koostumus "buttermainen". Pehmeä ja kermainen! Värien välillä on vaihtelua, osan pigmentti on kevyempää ja osan taas huippuhyvää! Tällä loihtii kauniin arkimeikin, sävyt häivyttävät hyvin ja näyttävät näteiltä yhdessä. 




Jotkut värit hiukan varistavat joten kannattaa meikata silmät ensin. Sävyt ovat kuitenkin pitkäkestoisia eivätkä katoa silmistä päivän mittaan. Tykkään paletista todella paljon ja 24 euron hintaan saa tosi kivoja värejä! Oliivinvihreä glitter kannattaa levittää kostealla siveltimellä, muut sävyt toimivat oikein mainiosti. Olen tehnyt tällä tummempaa kuten ylempänä oleva nude-vihreä-violetti sekä useana päivänä ihan nuden työmeikin. 


Eye Booster Gel Eyeliner Trio
Kolmen mustan eyelinerin pakkaus jossa yksi matta, satiini ja shimmerkoostumus. Hauska idea! Rajauskynän pää on ohut ja sillä saa mukavan tarkkaa jälkeä. Kynä lupaa liukua "nykimättömästi", olla vedenkestävä eikä se suttaannu päivän mittaan. Kynällä kyllä voi myös sutata tarvittaessa ja käyttää sitä smokymeikin pohjalla. Tai utuisessa rajauksessa. Näitä kyniä voisin hamsteroida ruskeassa sävyssä, käytän nimittäin päivittäin joko mustaa tai ruskeaa kynää. Todella hyvää ja kestävää eyelineriä on nimittäin hankala löytää, kaikissa on joku vika ;D nää kuitenkin vaikuttavat tosi hyviltä.



Eye Booster Lash-Boosting Serum + Eyeliner
Tämä oli jotenkin hämmentävän kuuloinen tuote! Siis ripsiseerumi ja eyeliner samassa? Asiaa tutkisteltuani tulin siihen lopputulokseen että tämä on ripsiä tehokkaasti ravitseva ja kosteuttava seerumi. Voi käyttää eyelinerinä tai toisen eyelinerin alla. Hämmentävää! Olen käyttänyt tätä ihan normaalin eyelinerin tavoin. Ja olen tykännyt! 

Tussipää on samanlainen kuin NYX Ink Linerissa joten ilmankos tämäkin oli mieluinen. 
Piirtää hyvin eikä katkeile ryppyisissä luomissa. Antaa piirtämisaikaa, tekee ohutta tai paksua jälkeä. Tämä ei ole levinnyt päivän aikana viiruiksi luomelle. Physicians Formula eyeliner on myös helpompi ja siistimpi levittää. Eikä tämä sisällä propyleeniglykolia joten jos tämä on NYXin veroinen, käyttäisin jatkossa mieluummin tätä. Lopullisen arvion annan kun näen miten pitkään tämä toimii ja pysyy kosteana. Minä olen eyeliner-expertti ;D

Lash Mixologist Mascara 
Kaksipäinen ripsiväri jonka toinen pää luo pituutta ja toinen tuuheutta. Molemmilla yhdessä saa vahvaa näyttävyyttä! Tosi hauska idea mutta en ollut itse varma mitä pidän tälläisestä ripsarista. 
Volume luo näyttävyyttä ja Lenght pituutta. Yhdessä nämä olivat minulla katastrofi eli superpitkät yhteen liimautuneet ripset ;D Volume oli enemmän mieleeni ja sillä yksistään sain mukavan näyttävät ripset. Käytin sitä kuvien meikeissä. Pakkauksessa on Volume ripsaria 14 g ja Lenghtiä 5,80 g. 



Organic Rose Lip Oil Lip Polish
Eli tuttavallisemmin sokerikuorinta huulilla. Sisältää ruusunmarjaöljyä, kookosöljyä, raakasokeria ja karitevoita. Tuoksuu makean mansikkaiselta ja on mahdottoman söpö rasiassaan! Tosi pieni määrä riittää kuorimaan huulet silkkisen pehmeiksi. Olen vähän huono käyttämään huulikuorintoja joten yritän petrata asiassa, ja säilyttää purkkia veskissa niin sitä oikeasti tulisi käytettyä ;) 

Käytän paljon matta huulipunia joten olisi tärkeää muistaa kuoria huuliakin, huulikuorinta pehmentää ja irrottaa rohtunutta ihoa. Olen huulirasvakoukussa, joudun lisäämään sitä oikeastaan koko ajan. Täytyisi testata jos tämä tuote saisi minut koukusta irti pehmentämällä huulet jos niissä on jotain rohtumia.


Sävyt Guava Mama, Samba Red, Mauvin`To Brazil ja Pinkini ( meikkikuvassa ). 


Butter Lip Cream spf15 
Todella kermainen, jopa voimainen koostumus! Näitä huulisävyjä/-voiteita on kehuttu tosi paljon koska nämä tuo huulille myös sävyä. Nämä mun sävyt on aika kesäisiä mutta olen nähnyt olevan syksyisempiäkin sävyjä. Sävyjä on 12 erilaista ja pigmenttiä on liki huulipunan veroisesti!
Butter Lip Cream hoitaa ja suojelee huulia, vallan mainio tuote kuivuuteen taipuvaisille huulille. Koostumus sisältää mm. murumuruvoita sekä välttämättömiä rasvahappoja. Aivan ihania, näitäkin voisin suositella kokeilemaan ja mainitsisin ihan PF kulttituotteina Bronzerien lisänä.


Multi-Masking Stick ( Pore Refining White Halloysite Clay Mask ) 
Voiteesta savinaamioksi muuttuva puikko! Uuden sukupolven savinaamiot eivät kuivata, halkeile ja ne muuttuvat hellävaraiseksi vaahdoksi poishuuhdottaessa. Hyvät raaka-aineet puhdistavat, kirkastavat ja rauhoittavat ihoa. 

Coconut Milk Eye Makeup Remover 
Silmämeikinpoistoaine joka hoitaa eikä ärsytä silmiä. Koostumus on ihanan kermainen ja se onkin rikastettu kookosmaidolla. Poistaa itsepäisemmänkin silmämeikin ja samalla hoitaa herkkää silmänympärysihoa ja pitää ihon pehmeänä ja hyvinvoivana. Tosi hyvä ja tehokas tuote!

Onko Physicians Formula sinulle tuttu merkki? Mikä näistä tuotteista oli kiinnostavin?

18 kommenttia:

  1. Mikä määrä mielenkiintoisia juttuja. En oo kuullutkaan merkistä aiemmin. Puuteri ja isompi luomiväripaletti lähtee matkaan jos tulee vastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän lipsahti pitkänpuoleinen postaus mutta niin tohinalla tein ;D innoissani näistä ihanuuksista! Suosittelen, iso paletti ja puuterit on mun suosikkeja näistä, samaten bronzer!

      Poista
  2. Olipahan monenlaista! Odotin kauan, että milloin näitä tulee paikalliseen Cittariin ja viime viikolla pääsin vihdoin tutustumaan tuohon aurinkopuuteriin. Mutta se olikin jotenkin kimmeltävämpi kuin olin kuvitellut, joten en ostanut. Tämän sinun juttusi perusteella voisin käydä vielä katsomassa huulivoiteita ja ehkäpä kuorintaakin. -HH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onkohan se ollut joku muu sävy sitten? En kuvailisi tätä kimalteiseksi, hohtavaksi ehkä koska ei se mattakaan ole. Mutta en ole huomannut kimaltavan kasvoilla koska en tykkää kiiltelevästä aurinkopuuterista :) Käyhän kurkkaamassa jos sieltä jotain kuitenkin löytyisi ;) huulikuorinta on ihana <3

      Poista
  3. Voi kun olisi meillä! Mulla on vain tuo bronzer joka on ihana, mutta noi eyelineritkin kuulostaa hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne on, eivät leviä päivän aikana luomelle :) mä haluisin ostaa ne ruskeina.

      Poista
  4. Olipas kyllä tosi ihanan oloisia tuotteita! :) Täytyy kyllä hypistellä jos vastaan tulee!

    VastaaPoista
  5. Ooh, tuo eyeliner kuulostaa täydelliseltä! En kovin mielelläni enää muita käytäkään, kuin noita sivellinpäisiä. Pitääpä ostaa tuo testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon siitä tykännyt, en vielä osaa sanoa onko paras käyttämäni mutta pidän kyllä siitä :)

      Poista
  6. Kivoja tuotteita ja nuo paletit houkuttelee! Muru Muru Butter Bronzer mulla onkin ja se on ihana ♥

    VastaaPoista
  7. Oon näitä lähi cittarissa ihmetelly. Mutta mitään en vielä oo hankkinut. Mutta meikkivoide ja puuteri ja aurinkopuuteri kiinnostaisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aurinkopuuteri on se josta minunkin kiinnostus tuotesarjaan lähti :)

      Poista
  8. Kiitos kattavasta esittelystä. :) Olen nähnyt näitä Cittarissa, mutten ole perehtynyt tarkemmin. Muutama bronzer löytyy kotoa ja ne kuluvat hitaasti, niin ei ole tarvetta ihan heti uudelle. ;) Kiinnostavilta näyttävät luomiväripaletit. The Healthy Eyeshadow'n ( Smoky Bronze ) nähdessäni ajattelin heti sävyjen sopivan sinulle. :) Sultry on myös kiva. Huulikuorinnan voisin jokin kerta ostaa. Sille on käyttöä, kun huulet kuivuivat heti kylmien ilmojen myötä.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen nyt käyttänyt tuota huulikuorintaa säntillisesti ja se tuntuu mukavan hoitavalta <3

      Poista
  9. Rosy pink blusher pitää mennä swatchaamaan. Minulla vaalean kylmänsävyisen ihon omaavana on poskipunista Plum rose just passelina contoursävynä, vinkkinä muille kalpeille!

    Tiina

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3