keskiviikko 18. syyskuuta 2019

Syyskuun kauneussuosikit

*Saatu ilmaistuote. 

Syyskuun kauneussuosikit esittelyssä! Mukana tuotteita jotka ovat uusia ja kiinnostavia, tai sellaisia jotka ovat olleet kovassa käytössä viime aikoina :) yritin valita mukaan erilaisia kauneustuotteita eikä pelkkiä meikkejä!


ACO Rosecea Treatment voide* auttaa ihon punoituksen kanssa. Mulla on ongelmaa couperosan kanssa ja kohta se pahin punoitus alkaa...Acon voide vähentää punoitusta ja näkyviä verisuonia. Se korjaa ja vahvistaa ihoa. Aco Rosacea voide ei sisällä antibiootteja, parabeeneja eikä hajusteita. Mintun väristä voidetta sivellään ongelmakohtiin aamuin illoin ja itse koen tämän vähentävän punoitusta. Aloitin testaamaan tätä tässä kuussa ja talvella couperosan ollessa pahimmillaan, otan tämän tehokäyttöön!

Real Techniques Powder Brush on auttamatta paras puuterisivellin ikinä! Se on superpehmeä, iso ja mukava käyttää. Se hiuskii puuterit hyvin paikoilleen ;) RT siveltimet ovat edullisia ja laadukkaita, joukossa on varsinaisia helmiä kuten tämä. Tämä eroaa muista puuterisiveltimistäni isolla koollaan ja pehmeydellään.

MakeUp Eraser puhdistuspyyhe* tuli minulle Bette Boxissa. En aluksi uskonut tämän tehoon ja se vaan lojui hyllyssä. Jossain vaiheessa kesää iho rupesi tuntumaan epäpuhtaalta ja keksin ottaa tämän käyttöön. Tuntui että pikku pyyhe ei voi toimia jos siihen hangataan puhdistusöljyä- ja geeliä. Mutta niin se vaan toimii!! Tässä on kaksi eri puolta, pidempi- ja lyhytnukkainen. Pesen kasvot puhdistusaineilla, sitten pyyhin pidemmällä nukalla ja sitten lyhyemmällä. Kasvoista tulee tosi puhtaat vähällä vaivalla! 

Pyyhe jää tietysti törkyisän näköiseksi mutta se lähtee pyykkikoneessa puhtaaksi. Oikeasti ihan puhtaaksi jopa alhaisessa pesulämpötilassa! Normi pyyhkeistä ei lähde meikkivoidetuhrut pois mutta tästäpä lähtee! Arvatkaa vaan montako Marimekon ja Pentikin pyyhettä mulla on mennyt meikkijäämistä pilalle...millähän ne saisi puhtaiksi, ideoita?? MakeUp Eraser toimisi myös pelkän veden avulla, näinhän se lupaa. Itse en ole testannut koska käytän paksua meikkiä, haluan käyttää myös puhdistusaineitakin. Liina täytyisi pestä joka käytön jälkeen kunnolla mutta tätäkään en tee, koska en pese pyykkikonetta päivittäin. Huuhtelen vaan liinan vedellä ja annan kuivua.


Alter Ego Italy Arganikare Miracle Color Silver Maintain* tuotteet tulivat testiin Kauneudenverkkokaupalta. Superhyvän tuoksuiset tuotteet pehmittävät kuivaa tukkaani ja jättävät sen silkkisen kiiltäväksi. Anti-yellow koostumus taittaa hiusten sävyä keltaisesta kirkkaan vaaleaan. Omassa hiuksessani se korostaa hyvin hopeita osioita. 

Sarjan hopeashampoo sisältää aloe veran lehtiuutetta, polymeeriä ja e-vitamiinia. Hoitoaine puolestaan arganöljyä ja goji-marjaa. Itse olen tykännyt käyttää saman sarjan hopeashampoota sekä hoitoainetta, mielestäni olen näin saanut parhaimman lopputuloksen. 

Sarjan kiinnostavin tuote on hentoista glitteriä sisältävä kiiltoseerumi! Se sopii vaaleille, harmaille ja raidoitetuille vaalennetuille hiuksille. Seerumi antaa valovoimaista kiiltoa ja taittaa pois keltaisuutta violeteilla ja valkoisilla mikropigmenteillä. Auttaa hallitsemaan hiuksia muotoilun aikana, itse laitan tätä juurikin ennen muotoilua. Kosteuttava seerumi sisältää murumuru-, babassu- ja arganöljyä.

Vähän erilaiset suosikit tällä kertaa, joukossa ei ollut meikkejä ollenkaan ;) aika moni tuote on itsellekin uusi tuttavuus, Alter Ego merkkikin oli ennenkokeilematon.  

Olitko sinä kuullut näistä suosikeista aiemmin?

10 kommenttia:

  1. Sama puuterisivellin on minullakin käytössä! Saa nopeasti koko kasvot puuteroitua eikä oo liian jämäkkä kun ite litistä sitä vähän lopuks ja tuputan silmien aluset :) toimii! Muista tuotteista en ole kuullut mutta Acon voide kiinnostaisi...

    VastaaPoista
  2. Meikkitahrojen poistoon itse kokeilisin sappisaippuaa, käsitiskiainekin saattaisi toimia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin sappisaippua, olin ihan kokonaan unohtanut sen! Kiitti muistutuksesta ;)

      Poista
  3. Hiustuotesarja on mulle aivan tuntematon. Real Techniquesilta löytyy tietenkin muutamia siveltimiä, mutta juuri tota ei taida olla omassa kokoelmassa.

    VastaaPoista
  4. Meikinpuhdistuspyyhe on tuttu. Muutaman kerran olen miettinyt sen ostoa, mutta epäillyt sen tehoja. ;)
    Sampoo-merkki oli tuntematon. RT-meikkisudista oli kiva lukea arvio.
    t. TQ

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3