torstai 12. syyskuuta 2019

Syyskuun Bette Box

Pitkästä aikaa Bette Box -postaus! Tilasin pisteillä tämän kuun boksin, mullahan on ollut tämän kanssa taukoa kesän ajan. En ole enää pyytänyt/saanut pr-boxia enkä ole tilannut sitä itsekään. Tilaisinko? Se selviää postauksesta ;)


Boksi oli väritetty kauniin laventelin värisellä teemalla. Etukäteen luvattiin Lumenea ja olin melko varma sen olevan joku uudistuneista meikkivoiteista. Sen takia tuhlasinkin pisteet tähän boksiin. Aika hyvin arvasin koska boksissa tuli Lumenen meikkivoide! Muutoin teema boksissa on syksyn tulo ja (meikki?)kokonaisuuden luominen yksityskohdista lähtien. 


Boksin mielenkiintoisimmat ja isoimmat tuotteet:

Lumene Blur meikkivoide oli boksin huipputuote! Tämä puolimattainen, ihon pieniä virheitä blurraava meikkivoide on suosikkini mattaisen meikkivoiteen lisäksi Lumenelta. Tämä pysyy ja peittää hyvin. Uusien meikkivoidetuubien materiaalista yli 50% on kierrätettyä muovia, hyvä Lumene! Huomasinkin eilen boksia hakiessa että kaupassa oli kaikki vanhat Lumenen meikkivoiteet, puuterit, luomivärit ja poskipunat laputettu punaisilla lippusilla. Eli kannattaa hamstrata...itse en nyt ostanut kun sain tämän Bettestä + mulla on näitä ennestään. 16,90 e / 30 ml. Täysikokoinen tuote.

Yon-Ka HYDRA N1 CREME sisältää hyaluronihappoa, aloe veraa ja savanniruohoa. Kuivan ja herkän ihon voide sopiikin hyvin meikkipohjan alle. Tämä merkki on mulle ihan outo mutta kokeilisin ihan mielelläni. Inci puuttuu pakkauksesta joten se täytynee googlata ensin. Kyseessä on muuten pitkäaikaistilaajien lahjus. Arvokas voide kyseessä, 59 e / 50 ml. Boksissa näytekoko 15 ml. 

Ziaja Acai Berry päivävoide sopii ikääntyneelle iholle. Rauhoittaa, kosteuttaa ja silottaa. Inci on pitkä kuin nälkävuosi, sisältää useampaa itselle sopimatonta ainesosaa joten kiertoon lähtee. En pidä Ziajan tuotteista boksissa koska niitä on liian usein ja tuotteet eivät sovi minulle. 9,90 e / 50 ml. Boksissa näytekoko 10 ml.

BIO2YOU Face, Body, Hair Oil on siis tälläinen jokapaikan öljy. All-In-One öljysekoitus sisältää mm. arganöljyä. Tämä suosikkituote sopii curly girl -metodiin ja on myös vegaaninen. Tavallaan mun tekisi mieli avata tämä ja tuoksuttaa. Jos tuoksuu kivalta, otan käyttöön. Päväystä näkyy olevan 07/2021 asti. Mulla on vaan Moroccanoil avattuna ja sekin pikku pullo kestää mulla vuosia. Mietin siis vielä tämän kanssa! 22 e / 100 ml. Boksissa näytekoko 50 ml. 

Dermosil Rise And Shine ripsiväri lupaa luonnollista kaarevuutta ja tuuheutta erikoismuotoillun harjan avulla. Googlasin incin voinko käyttää, en voi ja Dermon sivuilla tästä onkin vähemmän mairittelevat arviot. Sottaa ja tuhraa raskailla luomilla. En siis viitsi kokeilla kun jos se sitä tekee, menee tuote ihan hukkaan. Mieluummin laitan avaamattomana kiertoon jos joku pystyisi tätä käyttämään. 9,80 e / 10 ml. Täysikokoinen tuote. 


Kaupan päälliset, näytteet:

Yogi Tea varmaan lähtenee kiertoon, kurkuma ei kuulosta kovinkaan hyvältä. Jordanin pikku hamppitahna lähtee reissuun matkaan, Formula 10.0.6 mustapäälaput lähtenee kiertoon mutta Kenzo Power tuoksu tulee kokeiltua. Eat Naturalin Salted Caramel & Peanuts patukka katoaa omaan suuhun ;D

Tuoksuuko tuo BIO2YOU öljy hyvältä? Oliko boksissa mitään variaatioita tällä kertaa? Mitä sä tykkäsit boksista? Minusta tämä oli ihan kiva vaikkakin valtaosa tuotteista lähtee etiäpäin. Sain kuitenkin rahoilleni vastinetta jos tästä olisin maksanut. Se yllätysmomentti tahtoo vaan puuttua eikä boksista oikein tule mitään wau -juttuja. En sano että Dermosil tai Ziaja ovat huonoja merkkejä mutta tylsiä ne ovat. Ne toistuvat boksissa liian usein.

Bette Box kiertää vähän kehää eikä meinaa pysyä muiden boksien perässä. Missä uudet merkit, missä ne ihanat meikit joiden takia voisin boksin tilata? Tuttu ja turvallinen ei innosta ja monta vuotta boksia tilanneena/saaneena on nämäkin tuotteet ja tuotemerkit nähnyt niin monta kertaa, monesko Ziajan tälläinen voide tulee? Lumenen Blur on myöskin tullut aiemmin jos en väärin muista, voin kyllä olla väärässäkin. 

Voi olla että bloggaajana olen erilainen kuluttaja kuin keskiverto Bette Boxilainen. Minua on vaikea yllättää ja mieluummin ostan itse haluamani tuotteet, joita voin myös käyttää allergian takia, kuin otan turhaa tavaraa nurkkiin pyörimään. En siis tilaa boksia ainakaan nyt ellei jatkossa tule mitään hirmu houkuttelevaa ;D Sweetyn sivellin ja Vichyn peiteaine oli vähän sellaisia joiden takia saattaisin boksin tilata ;)

18 kommenttia:

  1. Siis sulla on ollut boxi kesän tauolla ja silti sait pitkäaikais tilaajan tuotteen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin näköjään, sitä mietin itsekin. Muistaakseni kesäkuussa sain viimeisimmän boxin. Toisaalta tämä tuote on ollut kaikilla mukana kenen boxipostauksia olen tässä aamulla lukenut että en tiedä?

      Poista
  2. Tää oli ok boxi, siis jos vertaa moneen muuhun. Yon-Kan voide ainakin on tosi kiva ja Lumenen meikkivoide.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo voide kiinnostaa minuakin ja Lumene tulee ehdottomassti käytettyä :)

      Poista
  3. Olipa jännä että sait tuon pitkäaikaistilaajien tuotteen, vaikka oli taukoa :o lyhytaikaisille tilaajille oli tuon voiteen tilalla 15 ml Vichyn geeliputsari rasvoittuvalle iholle.

    Mulle suosikkeja tässä boksissa oli Lumenen meikkivoide ja Bio2Youn öljy :) tuo öljy tuoksuu aivan ihanalle ainakin omasta mielestäni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että on hyväntuoksuinen! Mietin sainkohan sen siksi että ihoni on ikääntyvä ja Vichy oli suunnattu nuoremmille? En tiedä, ei näistä ota aina selvää ;D

      Poista
  4. Itsekin ajattelin että kurkuma tee ei kuullosta hyvältä, mutta yllätyin positiivisesti! Haju oli aika voimakas ja avasi röörit kyllä, mutta maku oli oikein hyvä 😊

    VastaaPoista
  5. Minäkin kovasti ihmettelen miksi sait pitkäaikais tilaajan tuotteen. Onko status täyttä puppua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä pitää kysyä suoraan Bette Boxilta eikä minulta, tämä ei ole mikään pr-lahja vaan tilattu omilla pisteillä :)

      Poista
  6. Mä en ole ikinä tilannut boksia, mutta idea on mun mielestä kiva. Sen sijaan vuosia olen ihmetellyt, miten tälläinen halpa, pieni yllätysboksi aiheutta niin paljon pahaa mieltä ja marinaa siitä kuka sai mitäkin. Ja aina on tylsää ja samoja tuotteita. Ymmärrän täysin tuon bloggaaja-näkökulman, mutta kun ne marisijat on enemmänkin niitä ihan keskiverto boksin tilaajia. Tai tuntuu siltä. Vaiko sit vaan hirveästi nuorempia ihmisiä. Tai tyytyväiset on hiljaisempia:)

    En ymmärrä, mitä tuolla summalla olettaa? Postikulutkin olis varmaan 5-6e luokkaa, jos verkkokaupasta tilaisi ton kokoisen paketin... Ja jos olisikin vain yksi tai kaksi arvokkaampaa tuotetta, niin siitäkin tulisi itku ja hammastenkiristys, kun on niin vähän tuotteita. Tottakai tollaisen takana pitää olla vakituisia yhteistyökumppaneita, että boksissa on jotain sisältöä joka kk. Ja että saa toisinaan arvokkaampia tuotteita niin edullisesti, että pystyy laittamaan kaikille vastineeksi siitä, että valmistaja saa mainosta.

    Enkä tarkoita nyt, Charming Nails, missään nimessä sinua. Kunhan tuli taas vaan mieleen näiden kommenttien meikkivoidemarinasta.

    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, boksin hinnasta varmaan n. 5 euroa menee postikuluihin. Kyllä mun mielestä on aina tullut rahoilleen vastinetta etttä siitäkään ei voisi marmattaa enkä muistaakseni ole marmattanut. Paitsi yhden kerran oli se joku kämmi ja boksin arvo oli alhaisempi kuin maksettu hinta.

      Tavallaan tuo hinta on halpa mutta toisaalta ei ainakaan mulle. Mieluummin ostan tuolla summalla sen mitä haluan. Ja olen ennenkin maininnut että tilaisin Boxycharmia jos se olisi helpommin tilattava. Olisin siis valmis maksamaan kauneusboksista enemmän jos sen sisältö olisi parempi. Mielipiteeni pohjautuu tavallaan aina siihen että vertaan Bette Boxia koko ajan muihin boxeihin. Ehkä pitäisi itsekin kirjoittaa puolueettomasti...tai tavallaan vähemmän omaa mielipidettä esille tuovana mutta olen kärkäs sanomaan asioista. Ehkä onkin parempi olla tilaamatta tätä niin ei mene päivää pilalle :D

      Kiva Tiia kun kommentoit <3 mukava vaan saada keskustelua aikaiseksi ja erilaisia näkökulmia.

      Poista
  7. Aukaise vaan se öljypurkki, siinä ei ole sinettiä tms, pelkkä korkki avosuiseen pulloon. Tuoksuu hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kuulla että tuoksuu, kai sen voisi tuoksuttaa...

      Poista
  8. Sisältö oli hyvä verrattuna moneen muuhun tämän vuoden betteboksiin. En yleensä kommentoi näihin, kun lopetin päälle vuosi sitten oman tilaukseni. Meni mielenkiinto sisällöstä ja mielummin käytän saman summan sellaisiin tuotteisiin, jotka minua oikeasti kiinnostavat. Aivan kuten sinäkin mainitsit.

    Ihanaa viikonloppua!
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa viikonloppua ja samoilla linjoilla sinun kanssa, ei ainakaan nyt innosta tilata ;)

      Poista
  9. Kommenttini hävisi taas 😢
    Piti vaan sanoa et toi dermon ripsari on paska. Ha,et hyvin analysoit boksin tilaamista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin että on, jos joku tuhraa muilla niin varmasti mullakin koska ripset osuu luomiin..

      Poista

Kiitos kommentista <3