sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Elokuun loppuneet tuotteet

*Saatu ilmaisnäyte.

Tänään vuorossa kuukauden aikana loppuun kulutetut tuotteet. Nyt loppuikin tosi paljon pitkään käytössä olleita hiustuotteita, ne kun yleensä kuluvat hitaasti. Meikkejä loppui tosi vähän, ehkä ensi kuussa enemmän? Kaikkea muuta on sitten ihan keskiverto määrä. Kaikista lyhyet arvostelut; ostanko uudelleen vai en!

Ostaisin uudelleen, lempparituotteita!

IdHair hiuslakka
Ihana karkin tuoksuinen hiuslakka. Piti hyvin, ei lähmää ja on vaan parempaa kuin kaupan lakat. Ostin tätä Kuopiosta, ostan kyllä jos sattuu eteen taas :) muutenkin pitäisi ostaa jotain kampaamolakkaa, ovat parempia vaan.

Inebrya Ice Cream Icy Blonde Light Blue shampoo*
Vähintäänkin Fudgen veroinen sinisävyinen shampoo erittäin kirkkaan viileää lopputulosta tavoittelevalle blobdille. Kirkastaa kellertävän tukan jo yhdellä pesulla. Tykkäsin todella paljon ja näähän on tosi edullisia! Shampoo & hoitoaine Kauneuden verkkokaupasta. Omani ovat pr-näytteitä ja ehdottomasti ostan näitä jatkossakin! 

Inebrya Ice Cream Icy Blonde Light Blue hoitoaine*
Edellämainitun shampoon kanssa käytettävä hoitoaine. Tämä kaksikko toimii hyvin yhdessä. Edullinen yhteispakkaus ( 2x 300 ml 16,50 e ), hyvä hoitavuus ja värjäävyys viileän vaalealle tukalle. Suosittelen ja ostan kyllä jatkossa!

Goldwell Rich Repair Serum
Yhyy, luotto jätettävä hoitoaine loppui! Kesti kyllä ikuisuuden. Edullinen ja hyvä, en tiedä vielä mitä ostan tilalle ( muoks. ostin Four Reasonin ). Jos uusi kampaajani ei myy juuri tätä. RR on hyvä tuotesarja kuiville hiuksille, olen käyttänyt paljon sarjan tuotteita ja käytän mielelläni jatkossakin. 



Smart Anti-Wrinkle Ampoule Mask* 
Kaksivaiheinen sheet mask. Paketin yläosasta laitetaan seerumia silmänympärysiholle, itse laitoin sitä runsaasti ennen naamiota ja naamion asettelin vielä silmänalusihon päälle. Kangasnaamiosta tulee heti tunne että tämä on joku parempi maski, seerumia on runsaasti ja itse naamion kangas kuin toinen iho, asettuu niin hyvin ja tuntuu ohuelta mutta hyvin tiiviiltä iholla. Seerumia jäi iholle pitkäksi aikaa, ihosta hävisi kaikki tunne epäpuhtauksista, se tasoittui välittömästi ja tuntui hyvin hoidetulta. Ihana naamio, onneksi mulla on vielä toinenkin jemmassa. Sain näitä pr-näytteinä Kauneuden verkkokaupasta. Tätä ei löydy vielä myynnistä mutta kirjoittelen myöhemmin lisää muista heidän sheet maskeistaan!

Leopard Face Sheet Mask
Halpa-Hallin ja Tokmannin(?) kangasnaamioita. Sain tämän ystävältäni synttärilahjaksi :) naamio oli varsin hyvä, asettui täydellisesti kasvoille ja seerumia oli runsaasti. Kangas on pehmeää, kosteaa ja erittäin miellyttävää käyttää. Tykkäsin tosi paljon ja ostaisin uudelleen jos olisi tarvetta! Naamion ulkoasu on lapsellinen ja halpa mutta ei kannata antaa sen hämätä!

essence Strong & Clean kynsilakanpoistoaine
Halpa ja hyvä, tätä tulee aina ostettua lisää. Tämä on se asetoniton miedompi versio.

Trind Nail Repair
Ainut aluslakka joka formaldehyden ansiosta pitää kynteni kuosissa. Ilman ei uskalla olla!! Käytän tätä lähestulkoon aina lakkausten alla, yksi kerros tätä ja toinen esim. NCLA aluslakkaa. Auttaa kynsien liuskoittumiseen ja kynteni pysyvät vahvempina.


Simple Cleansing Facial Wipes x2
Meikinpuhdistusliinoja käytän reissussa meikin poistoon, kotona siveltimien pyyhintään, meikkituhrujen pyyhintään, vaatteiden tai laukkuen putsaukseen yms yms. Nämä hyviä, pitivät kosteutensa ja ovat edullisia ( Tokmanni / Citymarket alle 4 e ). Miselliversio vähän tehokkaampi!

Ihan kivat jotka käytti loppuun. En kuitenkaan kokenut tarvetta ostaa uusia tilalle.

Joanna hiusväri
Ihan joku superhalpa alle 5 e raidoitusväri. Ostin kun en osannut päättää teenkö raitoja vai mitä teen. En halunnut maksaa hiusväristä kymppiä kun lopputulos on aina keltainen eikä ikinä se mitä purkki lupaa. Laitoin randomilla päähän, en jaksanut mitään folioita. Lopputulos olikin keltainen eikä raidat onnistuneet. 
Päätin taas että jos hyvän haluaa, mene kampaajalle ;D tosin sielläkin olen saanut kusenkeltaisen blondauksen...kasvatan hiuksia enkä osaa päättää mitä haluan. Värjäilen itse kotona kun siltä tuntuu, yritän päästä siitä jatkuvasta kampaamarumbasta eroon. Ei mun tukkaa olekaan värjätty tämän vuoden puolella kuin tämän lisäksi kerran, silloin tehtiin tuhkan värisiä raitoja mutta nekin jo kasvaneet pois tai sulautuneet sekaan...jos on nuukalaisaika menossa eikä rahaa kampaajaan, kyllä mä kuitenkin värjään itse. Ihan tyveen kun ei niitä raitoja laita vaan sulauttaa omaan juurikasvuun niin ihan hyvä tulee ;)

Wella Flexible Ultra Strong Hold hiuslakka
Hyvä peruslakka jos ei kaupassa satu muuta eteen. Näin pieni pullo kuluu mulla kyllä parissa viikossa, tekisi mieli ostaa kampaamosta parempaa lakkaa.

Bonacure Moisture Kick hoitosuihke
Perushyvä suihkutettava hoitsikka kosteuttamaan hiuksia. Hyvä, edullinen ja helposti saatavilla. Olen käyttänyt useamman pullon. Käytän nyt muuta välillä mutta voi olla että ostan tätä taas joskus.

Love Beauty And Planet Muru Muru Butter & Rose kuorinta*
Sievä pullo, ihana tuoksu! Mukavan hellävaraista iholle, tämä voisi olla talvella parempi. Nyt tuntuu että on otettava järeämmät kuorinnat käyttöön, tuntuu ettei tämä riitä vaikka käytän useamman kerran viikossa. Jotain happojuttua tuntuu nyt tämä naama tarvitsevan :)

The Body Shop Virgin Mojito suihkugeeli
Alkuun hyvä tuoksu mutta rupesi sitten tökkimään loppua kohti. Tykkään TBS suihkugeeleistä mutta en ostane tätä tuoksua uudelleen.

Lemon Juice & Glycerine käsikuorinta
Käytin loppuun jalkakuorintana. Ihan kiva tuote, tuoksuu hyvältä ja toimii! Vähän tylsä ja pakolla käytettävä jotta en ostane uusiksi kuitenkaan.


XZ hiuskiinne
Minikoko joka kulkee kätsästi laukussa mukana. Saatan ostaa käsilaukkuun hätävaraksi koon ja helpon saatavuuden puolesta, mutta ei tämä oikein pidä ja korputtaa tukkaa.

Brilliant Cosmetics Makeup Base*
Erihyvä primer meikin alle. Piti meikkipohjan siistinä iltaan asti. Kyllä sen huomaa milloin meikkivoiteen alla on primer ja milloin ei. Ilman primeria kasvot alkavat rasvoittua jo kuuden tunnin kohdalla. Katson meikkitaiteilija Miia Ezenin minitutoja Instagramista joissa Miia kertoo ettei primeria tarvitse vaan hyvä ihonhoito riittää primerista hänen kohdallaan. Itsellä tämä ei valitettavasti riitä vaan mun on pakko käyttää primeria jos tahtoo meikin pysyvän siistinä iltaan asti. 
Käytin tätä talvesta asti lähes joka päivä joten tuote on erittäin riittoisaa! Kyllästyin kuitenkin jo tähän joten käytän nyt muita pois. Todella hyvä hinta-laatusuhde, maksaa Kauneuden verkkokaupassa 16,50 e. Saatu pr-näytteen. 

Adopt Lady Glitter edp*
Näitä edullisia pieniä edp tuoksuja saa esim.Cittarista. Näistä on kiva testata mikä olisi mieluinen. Olen käyttänyt monta Adopt tuoksua ( pr-näytteitä ) ja ihan kivoja ovat olleet, muttei yksikään noussut niin ihanaksi että ostaisin uudelleen.

Konad Top Coat*
Tää on ollut niin pitkään avattuna että lähtee nyt roskiin. Hiukka paksuuntunut ja mielestäni kuivuu nyt liian pitkään. Kun tätä levittää varovasti, se ei sotke leimauksia. Halpa ja hyvä luottotuote kynsien leimaukseen. Saatu CesarsShopista

Inebrya Ice Cream Intensive Mask Deep Reconstruction*
Sulfaaniton ja parabeeniton maski kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Myönnän että olen laiminlyönyt hiusmaskien käytön...tämä teki hiuksista kyllä tosi pehmeät että pitäisi käyttää maskeja useammin. Tuoksu ei ollut mieleeni mutta muuten pidän Inebryan hiustuotteista tosi paljon! Pr-näyte Kauneuden verkkokaupasta.


Joku muu tykkää, itse en pitänyt näistä.

Missha Green Tea Sheet Mask
Misshan naamiot istuvat hyvin ja ovat mukavan tuntuisia. Joku ainesosa oli kuitenkin tässä niin voimakas että silmiä kirveli ja vetistelivät. En ostaisi juuri tätä maskia uudelleen.

SerumMasq+ Upload kangasnaamio*
Kirkastava ja ihonsävyä tasoittava naamio. Asettui kasvoille hyvin, pysyi paikoillaan vaikutusajan ja kosteutti ihoa. Käytön jälkeen iho oli pehmeämpi ja tasaisemman värinen. Ei kuitenkaan niin mullistava että toiste ostaisin, incin alkupäässä kun on dipropylene glykol. Silmät vuosivat naamion käytön jälkeen mutta rauhoittuivat kun en sinä päivänä meikannut.

Yes To Tomateas Detoxifying Charcoal Mud Mask*
Ihoa syväputsaava hiilimaski. Tässä on propadeniol heti incin toisena joten käytin vaan 5 min. Toimi kuten savinaamiot aina, ei huono mutta koska ei itselle sovi niin en ostane uudelleen.

Libresse Daily Intimate pesugeeli*
Käytin reissussa koko kropalle, en ostaisi jatkossa, ei ole milläänlailla kiinnostava tuote.

Lumene Klassikko Huulirasva
Viilentävä huulivoide Minttu on luokattoman huono. Hirvittävän kallis, ei rasvaa huulia ja näistä Lumeneista tulee "pakko laittaa koko ajan huulirasvaa lisää" -fiilis. Lisäks huulet rohtuu näitä käytettäessä. Ihan skeidaa.


Loreal Elnett Hajusteeton hiuslakka
Tahmaava, liian voimakkaan tuoksuinen, huono suutin, kallis. Inhoan tätä normaalina versiona eikä tämä ”hajusteeton” ollut sen kummempi.

MAC Studio Fix irtopuuteri
Kertoo olevansa matta irtopuuteri meikin kiinnittämiseen. Ei kuitenkaan pidä kiiltoa poissa enkä huomannut eroa halpispuuteriin verrattuna joten en ostaisi jatkossa. Pakkaus oli ärsyttävä ja hankala käyttää. 

Nivea Pearl & Beauty Anti-perspirant 48h
Käytin loppuun vessanraikastimena eli liian ärtsy tuoksu, en voinut käyttää.

Oliko joukossa kiinnostusta herättäviä tuotteita?

15 kommenttia:

  1. Hyvät kasat! Ja kommentit 😂

    VastaaPoista

  2. Bonacure Moisture Kick hoitosuihke kiinnostaa kyllä kovinkin paljon eli menee varmasti kokeiluun kun olen tällaista tuotetta vailla :)
    - Bemu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tosi moni tuttavani sekä äitini käyttää sitä :)

      Poista
  3. Adopt -tuoksusta tuli mieleen, että niitä ei kyllä pahemmin enää missään näy :D Keskisellä oli aivan valtava teline, oli varmaan kaikki tuoksut, mutta nyt kesällä oli enää kuutta eri tuoksua sivupöydällä. Ei tosin silloin keskustassa asuessakaan tullut Cittarilla kuin ehkä kuuteen eri tuoksuun törmättyä.

    essencen miedompi poistoaine on myös aina kaikkialta kivijalkakaupoista loppu, niin pitää ostaa tuota tujumpaa, sitä on kyllä hyllyt täynnä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni meidän pienellä essence hyllyllä ei myydä noita kynsilakanpoistoaineita, pitää ostaa aina kun isolla hyllyllä käy :)

      Poista
  4. Virgin mojito, AH! <3

    Ja hei kiva tää uus ryhmittely, tuo selkeyttä postaukseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, itse en jaksanut sitä pisteytystä niin tämä tyyli on sopivampi :)

      Poista
  5. Olen muutaman Yes naamion käyttänyt ja ne kaikki ärsyttää silmiä! Varmaankin tuo aine, mutta ainostaan näissä naamioissa vaikuttaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Freemanin naamiot on toinen jotka laittaa silmät vetistämään :/

      Poista
  6. Hyvä määrä sulla loppunut elokuussa!
    Mä ihastuin myös tuohon Inebrya Ice Cream:n shampoo&hoitikseen! Bonacure Moisture Kick hoitosuihke on taas mun lemppari, harmi vain ettei sitä enää saa jokapaikasta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inebryat on tosi hyviä! Ainakin meilläpäin Matkuksessa tuo BC on jatkuvassa tarjouksessa ja jos en ole väärin nähnyt, sitä on jossain Tokmannilla ollut?

      Poista
  7. Nämä loppuneet postaukset ovat aina mielenkiintoisia. Aina löytää jotain uutta.
    Minullakin loppui elokuussa kivasti tuotteita. Jopa UDPP päätyi usean vuoden avaamisen jälkeen roskiin. Varsin riittoisa tapaus. ;) Muita olivat ripsiväri, TBS:n pieni vartalovoipurkki, misellivesi, kasvovoide ja sy-voide. Karsin taas pari vanhaa kynsilakkaa pois.
    Kohta pääsee taas miettimään syksyn ihonhoitoa.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ole vielä päivittänyt ihonhoitoa, silmät on niin herkillä ettei oikein kestä käyttää mitään öljyäkään iholla. Sy-voidetta en voi käyttää ollenkaan jotta saisi tuon vuotamisen kuriin. Niin ärsyttävä vaiva...

      Poista
  8. Samaa mieltä tosta ZX:n hiuslakasta, ostin sen reissuun kesällä ja kun on tottunut käyttämään laadukkaampia lakkoja, niin toi oli kamala. :D Harmi, että matkakokoisissa lakoissa on melko vähän valinnanvaraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä,, taitaa olla vaan tätä täälläkin minikoossa myytävänä...ellei kampaamoilla ole muita mutta niissäkään ei tule pyörittyä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3