maanantai 11. helmikuuta 2019

Helmikuun Bette Box

Helmikuun Bette Box saapui minulle jo torstaina, hain sen perjantaina mutta vasta nyt ehdin siitä postata. Kaikki on jo varmaan oman boksinsa saaneet ja tietävät sisällön. Mutta mitäs minä tykkäsin tämän kuun ylläriboksista?


Sisältö oli varsin hiustuotepainotteinen mikä oli ihan kiva juttu. Hiuslakkaa mulla kuluu tosi paljon joten XZ matkakokoinen hiuskiinne sujahtaa laukkuun mukaaan. Ostan usein matkakokoja kaupasta, tämän arvo on siis 2,90 e / 100 ml.

Toinen ilahduttanut tuote oli Lumenen Klassikko Anti-Age Elvyttävä silmänympärysvoide. Onkohan tämä arvokkain näistä ( 13,90 e ) mutta kerrankin meni nappiin, minä kun tarvitsen jo elvyttäviä tuotteita. Tulee siis käyttöön ja boksissa oli 15 ml täysikokoinen tuote.

Magnesiumlisälle minulla ei ole nyt tarvetta, jospa annan kaverille!


Hiustuotteet tulee käyttöön kaikki! BIO2YOU hiusnaamio sisältää silkkiproteiinia ja aminohappoja jotka ravitsevat hiuksia ja lisäävät niiden elastisuutta. Pieni 50 ml näytekoko riittää hyvin minulle ja uskon käyttäväni tämän nopeasti pois.
Schwarzkopftilta tuli Blond Me Keratin Restore Bonding shampoo ja tehohoito. Hoitavat ja vahvistavat tuotteet sopivat hyvin värjätyille tai vaaleille hiuksille. 30 ml kokoiset tuotteet tulee käytettyä äkkiä pois, tuoksuvat ihanilta ja näitä on tehnyt mieli kokeillakin ;)


Boksi ei ollut tällä kertaa hirmu arvokas, mitä olen muistakin blogeista lukenut. Mutta magnesiumia lukuunottamatta ei tullut mitään turhaa vaan ihan käyttöön tulevia juttuja.

Mitäs te tykkäsitte?

Mun boksi on saatu pr-näytteenä.

16 kommenttia:

  1. Kaikki tulisi käytettyä paitsi hiuslakka. Ihan hauska idea, että on teemabokseja vaikka tosiaan vähän pienehköjä tuotteita :)

    VastaaPoista
  2. Mä olin boxiin positiivisesti yllättynyt :D
    https://blingershimmer.blogspot.com/2019/02/bette-box-helmikuu-arvonta.html

    VastaaPoista
  3. Boksi täynnä näytteitä, paitsi että mukana oli täysikokoinen silmänympärysvoide, anti-age-versio. Hermostuneena manailin että mistä lähtien 31-vuotias on tämmösiä tarvinnut :D Netistä en meinaa millään löytää mitään tietoa siitä että minkä ikäiselle tuo edes suunnilleen on tarkoitettu. Yritän kyllä käyttää pois.
    Tätä mainostettiin hiuspainotteisena boksina, joten odotin jotain täysikokoista hiustuotetta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voit kyllä käyttää hyvillä mielin. Mä olen 36 ja käyttänyt anti ageja vuosia >:) mä olen näytekokoisista nyt mielissäni kun harvemmin täysikokoinen tukkatuote osuu kohdilleen ja isot pullot pitää lahjoittaa, pienet testerit nyt käyttää vaikka ei hirmuisasti niistä tykkäisi :)

      Poista
  4. Oliko sulla jotain linkkiä, minkä kautta boksin voi tilata hyödyttäen sinua?
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä enää mainoslinkkejä :) mutta mukavaa jos innostuit tilaamaan boksin, onhan se kiva kuukausittainen ylläri ;)

      Poista
    2. Pakko kommentoida tähän, että ihanasti sun blogin lukija kysyy sulta suoraan linkkiä, koska haluaa nimenomaan sun saavan siitä jonkun pienen vaivanpalkan :) Ihanasti ja reilusti ajateltu!

      Ja sitten itse boksiin :D Noita matkakokoisia hiuslakkoja tarvii aina, joten se olisi ollut mulle boksin mieluisin :D

      Poista
    3. Ai, mistäs moinen?

      Poista
    4. Mia: Kyllä, mulle tuli tuosta hyvä mieli :)

      Anonyymi: Blogille on nykyään hieman vähemmän aikaa ja inspiraatiota, mainoslinkkien teko vie niin paljon aikaa että en oikein jaksanut sitä enää :)

      Poista
    5. Joo, no tottakai. Ja monta vuotta on pitänyt boksi tilata ja aina se sit syystä tai toisesta on jäänyt. Tulee aina mieleen näistä boksi-postauksista:)
      -Tiia

      Poista
  5. Ei ollut niin mieleen, vähän harmittaa että mainostettiin hiusboksina ja ei mitään täysikokosta hiusjuttua :)

    https://moreorlesskatri.blogspot.com/2019/02/betteboxhelmikuu.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle minikoot oli mieluisampia mutta ymmärrän harmituksen!

      Poista
  6. Kiitos kun jakaat sun ajatuksia ja mielipiteitä boksista, nämä ovat meille tosi tärkeitä 😊 Harmi kuulla että et ollut täysin tyytyväinen helmikuun Betteen! Toivottavasti maaliskuun boxi osuu enemmän sinun makuun ❤ Terkuin, Fanny/ Bette Box

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maaliskuuta odotellessa :) ja olihan tämä kivoin boksi pitkästä aikaa ;)

      Poista

Kiitos kommentista <3