maanantai 20. helmikuuta 2017

Testissä Nivea Cellural Perfect Skin

Nivea on minulle tuttu mutta samalla tuntematon merkki. Väitän että kaikki tuntevat Nivean sellaisena marketin perusmerkkinä jolta löytyy voiteita iholle ja vartalolle. Olen käyttänyt Nivean tuotteita aika-ajoin nuoruudesta lähtien. Viimeisin ihastukseni on ollut misellivesi joka oli kyllä loistava. Nyt rupesin ihan mielenkiinnosta googlettamaan, mitä ihonhoitotuotteita Nivealla on tarjota. Niitä löytyy monenikäisille ja eri tyyppisille ihoille. Rupesi ihan kiinnostamaan enemmänkin, mielellään kun sitä erilaisia tuotteita kokeilee.

Nivea Cellural Perfect Skin

Minä sain testiin Nivelta kolme uutuutta, jotka täydentävät vanhaa tuttua Cellural Anti-age tuotelinjaa. Ihoa heleyttävät ja värisävyä tasoittavat Cellural Perfect Skin tuotteet sisälsivät päivä- ja yövoiteen sekä silmänympärysvoiteen. Tuotteissa on meikkivoidemainen pigmentti.
Cellural Perfect Skin tuotteet heleyttävät ihoa ja tasoittavat sen väriä. Tuotteiden vaikuttavat aineet ovat lumicinoli- ja magnoliauutteet. Aktiivinen lumicinoliuute hidastaa melaniinin tuotantoa niissä ihon kohdissa, jossa se on yliaktivoitunut ja tasoittaa tummentumia. Magnoliauute puolestaan toimii antioksidanttina hapettumista vastaan ja parantaa solujen uusiutumista. 
Cellural Perfect Skin tuotteet tasoittavat ryppyjä ja kosteuttavat ihoa säännöllisessä käytössä. Ihon solutason uusiutuminen paranee ja ison sävystä tulee tasaisempia ja heleämpi vain 12 viikon käytön jälkeen.

Nivea Cellural Perfect Skin Eye Illuminator

Cellural Perfect Skin Eye Illuminator
Silmänympärysihoa virkistävä ja hoitava voide on erinomainen tuote tummista silmänalusista kärsiville. Minulla ei tätä ongelmaa ole mutta kaipaan hieman tasoitusta veltostuneelle ja ryppyiselle iholle. 
Väripigmenttejä sisältävä voide tasoittaa mutta ei ole liian peittävää tai raskasta. Luonnollinen lopputulos, ei näy yhtään iholla meikkimäisenä mutta silmänympärys on virkeämmän oloinen. Tykkäsin tästä ja jää heti käyttöön. Tosin laittaisin tätä aamulla, illalla en halua iholleni meikkimäistä pigmenttiä.

Nivea Cellural Perfect Skin Fluid SPF15

Cellural Perfect Skin Fluid SPF15

Päivävoide oli hyvin jännä! Kuin värillinen voide tyyliin CC ja BB. Ensin tämä on hieman hehkuvaa valkeaa voidetta joka sulautuu ihon ensin helmenhohtoisesti ja sitten meikkivoidemaiseksi. Itse koin tämän talvella liian tummaksi ja liian pigmenttiseksi meikkivoiteen alle. 
Päivävoide sisältää ihoon sulautuvia pigmenttejä ja jos tykkäät värillisistä voiteista, etkä käytä meikkivoidetta, tämä on sinun tuotteesi! Päälle vähän puuteria ja kevyt meikkipohja on valmis! Minä voisin käyttää tätä kesällä, silloin en paksusta meikkivoiteesta välitä. Minusta tämä oli helppo levittää, tuntuma iholla on kuulas ja kosteuttava. Kiinnostava tuote!

Nivea Cellural Perfect Skin Fluid SPF15

Nivea Cellural Perfect Skin Overnight Serum

Cellural Perfect Skin Overnight Serum
Olen ottanut seerumit ihan jatkuvaan käyttöön ja kokeilen erilaisia hyvin mielelläni. Seerumissa on voimakas Niveamainen tuoksu, kuten muissakin tuotteissa. Pigmenttimuutoksia ja maksaläiskiä vähentävä ja ihon sävyä tasoittava seerumi on erittäin hyvä ikääntyvälle iholle. 
En kokenut tätä itsellekään liian raskaaksi kunhan laittaa kevyellä kädellä. Olen käyttänyt tuotteita satunnaisesti enkä kärsi maksaläiskistä joten tuotteiden tehoa en osaa kommentoida. Mutta käyttöön jää joten se kertonee kuitenkin jotain. Loppuneet -postauksissa varmasti enemmän ;)

Nivea anti-age voide

^Silmänympärysvoide, päivävoide ja seerumi.

Tuotteet 15,90 e kappale. Saatavilla tammikuussa 2017 päivittäistavarakaupoista, marketeista ja kaikista Niveaa myyvistä paikoista.

Mutta onko Nivea sinulle tuttu? Mitä tuotteita kannattaisi kokeilla näin keltanokkana, vuosien Nivea-tauon jälkeen?

sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Sinisen meren sailorit

Mun rupesi tekemään mieli sailoreita! Talven keskellä, aivan ennenkuulumatonta. Mulla on yksi ihana sailorlakka ja se on OPI Keeping Suzi At Bay. Joskus oli puhetta OPI lakkojen oudosta hajusta, olisinkohan lukenut tämän FB:n Kynsikoristelut -ryhmästä...

Tämä lakka on nimittäin aina tuoksunut jännältä. Hieman makealta ja jotenkin erikoiselta. Aito lakka kyllä on koska mulla on tämä kokoelma kokonaisuudessaan samasta paikasta saatuna. Tämä oli ainut poikkeava lakka muihin. Tiiä sitten mikä maanantaiversio on? Onko teillä ollut tälläisiä haisuli-Opeja?

OPi Keeping Suzi At Bay

Haisi tai ei, tykkään tästä sinisestä cremestä ihan älyttömästi. Siinä on hyvä, kahdella kerroksella peittävä koostumus joka ei tarvitse pikakuivattajaa päälleen. Leimat tein Konad Square 24 laatasta, leimauksessa Konadin valkea ja uusi stampperi. 

Sailor nails

Konad Double Edge Stamper on siitä hyvä että se nostaa kuvat kokonaisena. Se ei pyörähdä yhtä hyvin kuin ihan löllö tai clear jelly mutta on se silti hyvä. Konadit on. Jos leimaa pienempiä tai keskikokoisia kuvioita, silloin tätä sinulle suosittelisin. Jos taas isoja ja kuperat kyntesi vaativat pyöräyttämistä, ehkä valitsisin jonkun toisen leimasimen.

sailor nail art

Sailorit päällystin Seche Vivellä joka ei levittänyt leimauksia. Nämä kynnet oli mulle todella mieluisat, ehkä kun kynnen pituus on kohdillaan ja näistä tuli talviaikaankin soveltuvat sailorit ;)

Konad Double Edge Stamper

Konad Double Edge / CesarsShop, saatu
Konad valkea leimauslakka / CesarsShop, saatu
Konad Square 24 / CesarsShop, saatu
Essie First Base / CesarsShop, saatu
Seche Vive Instant Gel Effect / CesarsShop

Voiko keskellä talvea tehdä sailoreita?

lauantai 18. helmikuuta 2017

Lifestyle Lauantai - Miten kukkaronnyörit pysyvät tiukalla?

Tiedättekö, minusta tuntuu välillä tosi pahalta kirjoittaa kuukauden kosmisostoista ja uusista meikeistä. Kun se elämä ei ole yhtä tuhlaamista ja loputonta kosmetiikassa vellomista. En halua että nuoremmille lukijoille tulee olo että kaikkea täytyy ostaa koko ajan. Ei ainakaan mulla ole rahaa ostaa koko ajan kaikkea!
Uskotteko että olen todella säästäväinen ja pihi luonne? Vaikka se ei varmasti tule täällä blogissa ilmi :) kosmetiikkaan ja kynsilakkoihin laitan surutta rahaa mutta aina sen verran kun on vara. Mulla ei oikein ole muita rahaa vieviä harrastuksia enkä juo tai polta joten eiköhän se sallita?

Olen kyllä ennen juossut baareissa, ostanut paljon alkoholia ja vieläkin enemmän tupakkaa. Ihan turhaa, siinä ne rahat vasta on mennyt kurkusta alas ja savuna ilmaan! Ehkäpä näin aikuisiällä, omassa talossa asuessa osaa alkaa nuukailla. Mulla on periaatteena että ei tuhlata enempää kuin on vara. Säästeliäs pitää olla ja hallita oma rahankäyttönsä.

Jokaisella on tietty asumiskustannukset, oli sitten vuokralla, omistusasunnossa kerrostalossa tai omakotitalossa. Omakotitalossa on kallista asua mutta eipä mulla sen vertaa enemmän rahaa jäänyt kerrostalossa asuessakaan. Aina ne jonnekin menee. 

Miten raha riittämään tilipäivään

Nykyään on tiukemmat kustannukset asumisen ja työssäkäynnin suhteen. Joudun pitämään omaa autoa josta pitää maksaa laina, verot ja polttoaineet. On pakko olla rahaa polttoaineeseen koska muuten et töihin pääse. Täältä kun ei linja-autoja kesällä tai loma-aikoina kulje. 
Olenkin kehitellyt omia nuukailusysteemejä että rahat ei aina loppuisi loppukuusta. En nimittäin halua käyttää luottokorttia, säästötiliä tai S-tiliä jos ei ole äärimmäinen hätä.

Kun saan palkan, maksan ensin lainan ja kaikki laskut. Meillä on tässä taloudessa kaksi joten ollaan jaettu yhteiset asumiskulut suunnilleen puokkiin. Kumpikin maksaa omat harrastukset eli minä nämä meikit ja mies rassaa moottoripyöräänsä. Kumpikin hoitaa omat laskunsa. Minä yleensä ostan kaikki eläinten tarvikkeet ja ruoat tilipäivänä koko kuukaudeksi. Olen tosi höveli pyörimään lemmikkikaupoissa ja ostamaan lapsukaisille tuliaisia kotiin mennessä :D

rahat ei riitä

Kun pakolliset pahat on hoidettu pois alta, lasken paljonko kuussa menee polttoaineeseen. Se summa on yleensä aika sama. Polttoainekulut vähennettynä, loppusumma jaetaan neljällä ( palkka tulee 4 vko välein ) ja jäljelle jäävä summa on käytettävissä per viikko. Ihan helpoimmalla selviät kun lasket vaikka että sulla jää joka viikolle 80 e rahaa. Mulla se raha menee ruokakauppaan ja johonkin satunnaisiin ostoksiin esim. apteekki. Tuhlattavaksi siitä ei jää jos on tiukka kuukausi. Mieheltä en pyydä rahaa enkä pyydä ostamaan mitään paitsi satunnaisia kauppajuttuja.

Tämän summan käyn nostamassa joka maanantai automaatista käteiseksi lompakkoon. Olen tosi helppo käyttämään pankkikorttia enkä sitten ole ajan tasalla paljonko tilillä on rahaa. Joskus maksut lähtevät myös parin päivän viiveellä joten tili ei ole aina ajan tasalla. Jos on tuhlaileva luonne niin pankkikortin voi vieläpä jättää kotiin ja käyttää pelkkää käteistä.
Minusta tämä on tosi hyvä keino pysyä ajan tasalla rahan kulutuksen suhteen, ei tule ainakaan mentyä miinukselle. Myös kaupassa käydessä näkee mihin on varaa ja osaa suunnitella ostoksensa sen suhteen. Minä olen sellainen että tarvittaessa löyhällä päällä ollessa, ostan Prismasta kaikkea muuta mitä ostoslistalla oli. Ja kassalla loppusumma taas yllättää ;)

Näin minä pärjään jos on tiukka kuukausi. Haluaisin nyt kuulla teidän säästövinkkejä, miten pärjäätte jos sattuu olemaan tiukempi kuukausi? Onko teillä jotain säästövinkkejä? Osaatko hallita talouttasi vai oletko tuhlailija joka loppukuussa odottaa palkkapäivää?


perjantai 17. helmikuuta 2017

Ei välii kuhan on kirkasta

Kevät on tulossa ja aina välillä, mielessä alkavat pyöriä kirkkaat meikkivärit. Tämä on aika kausittaista, välillä sitten meikkaillaan vaan nudella. Mutta tänään nautiskellaan tosi kirkkaista ja värikkäistä meikeistä! 

Tästä ekasta meikistä mulle tuli mieleen F.U.N Rainy Day In Barcelona kynsilakka! Kultaa ja hentoa violettia. Käytin Make Up Storen luomivärejä. Neutraali kultainen on Moonshadow Peach, sitä käytin luomen keskellä. Jännää violetti-sinistä Tradition sävyä varjostuksissa. Alaluomen turkoosi on Maya jota laitoin Yves Rocherin Bleu Paradis kajalin päälle. Tää meikki oli JÄNNÄ!

P1280097.ORF

P1280111.ORF

P1280107.ORF

Sleek Rio Rio paletti se vaan ihastuttaa. Siihen ei kyllästy ikinä. Tämä meikki meni vähän pieleen kuivahtaneen eyelinerin takia mutta jotain julkaisukelpoista kuvaa sain aikaan. Kultainen ja punainen toimii aina, etenkin kun siihen yhdistää ripauksen mustaa.  

P1230007.ORF

P1230008.ORF

Revolution Color Chaos paletti. Rakastan sen kirkkaita neonvärejä! Superhyvä laatu ja pigmenttiset värit, ei ehkä ujoille ;) musta rajauskynä on Maybellinen MasterDrama jota käytän silloin kun silmät uhkaavat vuotaa vettä. Alarajaus on Urben Decayn Lust 24/7 kynä. Ripsissä kaikissa meikeissä Lumenen Mystic joka alkaa olla loppumaisillaan. Kulmissa Lumenen kulmakynä, MUS Tri Brown kulmapaletti ja Lumenen kulmien muotoiluvaha.

P1290009.ORF

P1290024.ORF

P1290032.ORF

Joko sinä kaipaat kirkkaita kevätmeikkejä?

torstai 16. helmikuuta 2017

NCLA Persephone

Hihiih, kerrankin saa kirjoittaa tuhman sanan otsikkoon ihan luvan kanssa ;) suomalaisten korviin hassulta kuulostava Persephone ihastutti minua lähes ensisilmäyksellä ja jonkun aikaa harkittuani klikkailin sen ostoskoriini.

Pshiiit NCLA

NCLA Holo Nail Polish

Vihreitä hololakkoja ei muuten montaa kokoelmassani ole ja tämän sävy on aika erikoinen. Haalea mutta ei tylsä. Keväinen mutta ei pastellinen. Hologrammi muodostuu maltillisesti mikä on minusta ihana juttu NCLA lakoissa. Olen tykännyt tosi paljon NCLA holoista, kaikki ovat peittäneet kahdella iisillä kerroksella, tämäkin. Nopeita ja helppoja lakattavia, en edes tarvinnut pikakuivattajaa.

NCLA Sokos

NCLA kynsilakka

Olen saanut NCLA lakkoja esiteltäväksi blogiini ja olen tainnut jokusen ostaakin. NCLA lakkojen rantautuessa Los Angelesista tänne, en uskonut oman kokoelmani kasvavan näin suureksi. Alkuun en innostunut merkistä mutta mitä enemmän niitä alkaa näkyä, niistä ei oikein voi olla kiinnostumatta. Näinhän se markkinointi toimii ;) jokaisesta koostumuksesta olen tykännyt ja väreistä olen valinnut vähän erikoisempia ja kauneimpia.

NCLA Persephone


Konad Square 24

NCLA lakoissa arvostan vegaanista 7-free koostumusta. Vähemmän myrkkyjä, mukavampi lakkauskokemus. Tuntuu tosi pahalta lakata joillakin vanhoilla OPI tai China Glaze lakoillani, haju niissä on ihan tajunnanräjäyttävä ja migreenin aikaansaapa. 

NCLA Persephone

Leimat on tehty Konad Square 24 laatasta, mustalla Konadin leimauslakalla. Leimauksen päällä Konad Top Coat. Nämä kaikki on saatuja tuotteita. 

Ihanat NCLA lakat löydät kaikista suomen Sokoksista ja Emotioneista. Niissä valikoima on tarkoin harkittu sesongin mukaan joten kaikki ihanuudet kuten Persephonenkin, löydät CesarsShopin nettikaupasta. Lakat ovat samanhintaisia Sokoksissa ja Cesarilla.

Joko olet käynyt NCLA ostoksilla? Mitä ostit?

ps. Kuopiolaiset ovat tervetulleita NCLA lakkojen esittelytilaisuuteen la 11.3. Olen Kuopion Sokoksella klo 11-17 esittelemässä näitä ihanuuksia, lakkoja voidaan myös testailla kynsille :)

pss. Sokoksen nettikaupassa kaikki tuotteet sunnuntaihin saakka -20%. NCLA lakat löydät tästä linkistä. Hyödynnä ale ja tutustu lakkoihin hieman edullisemmin ;)

keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Kynsilakkakokoelmani osa I; Indielakat ja OPI

Minulta on pyydetty moneen kertaan esittelyä kynsilakkakokoelmastani. Olen pitänyt urakkaa liian suurena mutta lomalla otin itseäni niskasta kiinni ja toteutin postauksen. Puuh, olipa siinä hommaa! Aikaa postauksen tekoon meni kokonainen työpäivä!!!

Vaikeinta oli kirjoittaa lakkojen nimet oikein, monilla merkeillä on samantyylisiä nimiä ja kun omistaa näin suuren kokoelman, vähemmästäkin menee sekaisin!! Jaoin postauksen neljään osaan koska näitä on niin paljon!!

Pahoittelen mahdollisia kirjoitusvirheitä, huomauttakaa jos sellaisia ( varmasti ) on.

NCLA kynsilakat

NCLA
Persephone
Wandering Stars
Out Of This World
The World Orbits Around Me
Elegantly Punk
Volume I
Like...Totally Valley Girl
Call My Agent

Cadillaquer

Glitter Gal
Hidden Violet
Blue Suede Shoes
Transfusion
Citrine

Polish Me Silly
Can U Spot Me?

Girly Bits
It Was The Fireball

Cadillaquer
Ravenstag
Pinkman
Weat It Like Armour

Dance Legend

Dance Legend
170
Rain
Roz
Sulley
Bogeyman
Saga
Gamayun

Dollish Polish Blogger Collection

Dollish Polish
Charming Starry Sky x2
Drooling Over Your Polish
Walker Bait
Rockin´ Rainbow Sherbet
A Unicorn Farted In My Polish
Ultra Violence

Delush Polish

Delush Polish
Bitchcraft
Born In Blood
Angel Of Death
Dazed & Enthused
All Twerk & No Play
A Very Neat Monster
Tonight´s The Night

F.U.N Lacquer Nail Polish

F.U.N Lacquer
Rainy Day In Barcelona
Cheers To The Holidays (H)
Powerful
Seductive Marmalade
Superstar
TGIF
Unconditional Love (H)

F.U.N Lacquer kynsilakka

Eternal Love (H)
Edgy (H)
Reunion (H)
Orion
Moonlight Nocturne
Style (H)
Blue Tears


P1230022.ORF

A England
Whispering Waves
Spirit Of The Moors
Polovetsian Dances
Queen Of Scots
Captive Goddess
Dancing With Nureyev
Jane Morris
Waltz Of The Flowers

A England kynsilakka

Briar Rose
Briarwood
Her Rose Adagio
Virgin Queen
Sleeping Palace
Crown Of Thistles
Avalon

A England She Walks In Beauty

Saint George
Beauty Never Fails
Fotheringhay Castle
Princess Sabra
Dragon
She Walks In Beauty
Gloriana

OPI The Man With The Golden Gun

OPI
Bearest Of Them All
The Man With The Golden Gun
Over & Over A-Gwen
Pure 18k
Emotions mini
Live And Let Die mini
It´s Frosty Outside mini
Last Friday Night mini

OPI kynsilakka

Parlez-vous OPI?
Do You Lilac It?
Purple Palazzo Pants
Sparrow Me To The Drama
Lucky Lucky Lavender
Pirouette My Whistle
Pearl Of Wisdom
I`m A Princess, You´re Not!

OPI Nail Polish

Race Red
A Good Man-Daring Is Hard To Find
La Paz-Itively Hot Matte
Hey Baby
Pink Flamenco
Dim Sum Plum
Snow Globetrotter
Let´s Do Anything We Want!

OPi Kinky In helsinki

Kinky In Helsinki
If You Moust You Moust
Don´t Toy With Me!
Let Me Entertain You
Innie Minnie Mightie Bow
Just A Little Rösti At This
First Date At The Golden Gate
Int´l Crime Caper

P1230037.ORF

DS Fantasy
DS Glamour
Honey Ryder
Alcatraz...Rocks
Baby Please Come Home
Silent Stars Go By
Stay The Night
Magazine Cover Mouse

OPI Designer Series

Diva Of Geneva
Every Month Is Oktoberfest
DS Exclusive
DS Extravagance
DS My Private Jet
Lincoln Park After Dark Matte
Black Spotted
Queen Of The Road

OPI kynsilakat

4 In The Morning
Get In The Expresso Lane
Warm Me Up
Incognito In Sausalito
Keeping Suzi At Bay
Tomorrow Never Dies
Merry Midnight
Glitzerland

OPi Just Spotted The Lizard

Muir Muir On The Wall
Kermit To The Speak
Green On The Runway
Peace & Love & OPI
Just Spotted The Lizard
Love.Angel.Music.Baby
Gargantuan Green Grape
Stranger Tides
Uh Oh Roll Down The Window

OPI kynsilakat

A-Taupe The Space Needle
I Sáo Paolo Over There
Kréme De La Kremlin
Going My way Or Norway?
A-Piers To Be tan
I Knead Sour-Dough
Wooden Shoe Like To Know?

OPI Nude Nail Polish

Did You`Ear About Van Gogh?
You´re So Vanilla
Tiramisu For Two
Tickle My France-y
You´re A Doll!
Worth A Pretty Penne
OPI With A Nice Fin-Nish!

Picture Polish Nail Polish

Picture Polish
Remember
Rose
Bridget
Holo Berries
Ornate
Bordeaux

Picture Polish kynsilakat

New York
(a)live
Cabaret
Desire
Monroe
Scandal

Picture Polish kynsilakka

Holo Sphere
Holo Night
Darcy
Talisman
Orchid
Imperial

Picture Polish CesarsShop

Big Bang
Gala
Bluebird
Fool´s Gold
Saphira 
Live Love Polish

Picture Polish CesarsShop

Cherish
Grace
Holo Star
Winter
Sisters
Merge
Mossy

Kokoelmasta tulee vielä kolme osaa! Löysitkö mitään tuttuja tai harvinaisia himotuksen kohteita?