keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Marraskuun Bette Box

Jaahas, se olisi taas Bette Boxin aika! Taisin saada boxin ensimmäisten joukossa, jee! Pidemmittä puheitta Juhlakauteen valmistautuminen -teemaisen boxin esittelyn pariin!

PB080053.ORF

Boxi sisältää tuotteita joilla viimeistelet itsesi juhlakuosiin. Tiesin boxissa tulevan meikkejä joten odotin innolla tätä lootaa ;) tällä kertaa boxissa oleva meikkivoide on kaikilla sama vaalea sävy. Palautteita on siis luettu ;)

PB080057.ORF

IsaDora Natural Matt Oil-free meikkivoide
Uutuus meikkivoide joka on puolipeittävä ja mattapinnan jättävä. Sopii kaikille ihotyypeille. Häivyttää juonteita ja tasoittaa ihoa. Testaan erittäin mielelläni, minulle boxin paras tuote! Sävy on 10 - Porcelain. Näytekokoinen tuote 20 ml. Täysikokoinen 22 e / 35 ml. 

Manna Karar Glo Illuminator hohdevoide
Vartalolle sekä kasvoille sopiva hohtovoide. Voi käyttää myös meikkivoiteen seassa tai sellaisenaan. Minua ei tämä MK kiinnosta joten tuote lähtee eteenpäin. Pidän enemmän puuterimaisista hohtotuotteista. Täysikokoinen tuote. 29 dollaria / 20 ml.

Lumene Nordic Chic huulipuna
Seduction Creamy huulipunassa yhdistyy pehmeä koostumus ja valovoimainen väri. Osasin odottaakin Nordic Seductionia boxiin. Harmi vaan että sävy meni metsään, mulla hieman oranssiin taittava punainen 16 - Kesätuuli. Jos joku sai nuden ja haluaa vaihtaa niin...harmi kun tämä meni näinkin pieleen sävyn puolesta, olisin halunnut kokeilla :( Täysikokoinen tuote 18,90 e / 3,5 g.

Simple Micellar Cleansing puhdistusliinat
Jes, Simpleä! Tämä merkki palasi suomeen joten mukava taas päästä käyttämään. Ihonpuhdistusliinat, eiköhän tule joskus käytettyä. Saa nähdä puhdistavatko silmämeikkiä, kovasti epäilen ;) Täysikokoinen tuote 3,75 e / 25 kpl. 

PB080064.ORF

Mukana myös Elie Saabin tuoksunäyte. Sain myös sähköpostiin viestin että osasta boxeista on jäänyt pois pitkäaikaisen tilaajan lahja. Se jäi vähän kiinnostamaan. Mutta on tulossa perästä joten jospa hyvää kannattaa odottaa?

Tällä kertaa boxin arvo oli noin 70 euroa! Sisältö oli minusta kiva, kosmispainotteinen. Manna Kadarista en oikein välitä ja harmittaa että punan sävy meni metsään mutta muuten tosi kiva boxi tähän ankeaan alkutalveen :) meikkivoide oli best tuote :)

Mitäs ajatuksia boxi herätti? Oliko huulipunassa eri sävyjä?

Oman boxin voit tilata tästä mainoslinkistä. Olen saanut oman boxini blogin kautta.

28 kommenttia:

  1. Mä just julkaisin tekstin boksista. Mulle tuli huulipunasta sävy 17, eli sellainen viininpunainen. Mäkin tykkäsin tästä boksista, vaikka tuo hohtovoide jää käyttämättä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpä käydä lukemassa sun postauksesi :)

      Poista
    2. Ja mulla oli sävy 18,kesäkimppu. Ihan kiva punaisen sävy, vaikka en käytä ikinä huulipunaa, niin tätä saatan joskus jopa testata. :)

      Poista
    3. Kiva kuulla että meni nappiin :)

      Poista
  2. Meikkivoide ei ole täysikokoinen. 20ml runsas pikkukoko kuitenkin. 😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpäs onkin! Niin iso näytekoko että menee täysikoosta :)

      Poista
  3. Aika kiva boksi! Harmi kun näitä ei voi tilata jälkikäteen :D Tota Isadoran meikkivoidetta on pakko testata, parin blogikirjoituksen luettuani se vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta...! Innolla odotan sun(kin) mielipidettä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo meikkivoide oli ehdottomasti mielenkiintoisin tuote :)

      Poista
  4. Mun boxi oli täysin identtinen sun boxisi kanssa. Jään innolla kyllä odottamaan mikä tuo perässä tuleva pitkäaikaistilaajalahja on.. :)

    https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/11/bette-box-marraskuu-2017.html

    VastaaPoista
  5. Miten mä katsoin että se huulipunakin oli niin skidi...? Ehkä muut pienet putkilot hämää. Sävy osui mulle nappiin, just juhlakäyttöön. Sairaalassa tuollainen punaisenpunainen ei istu lookkiini. Mutta pitkäaikaistilaajalahjaa mulla ei ollut, vaikka sellaisen olen ennen saanut. Enkä myöskään sähköpostia asiasta. Mikähän lie ois ollut! Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa nähdä mitä sieltä tulee :) mä katsoin kanssa ensin että huulipuna on mini mutta kyllä se ihan täysikokoinen on ;)

      Poista
  6. Mielestäni tämä oli vuoden paras Bette box kokonaisuuden ja teeman yhteneväisyyden kannalta. Oikein kivoja tuotteita. Toivottavasti meikkivoiteen sävy sopii minulle. Kerrankin boksi, jonka kaikkia tuotteita voisin itse käyttää. :)
    Harmi, ettei saamasi huulipunan sävy miellyttänyt sinua. Minulle tuli nro 15 Ruusujen aika. En avannut pakkausta, mutta väritarran mukaan näyttäisi klassiselta punaiselta. :)
    Pitkästä aikaa tuli jes-tunne boksia avatessa ja tutustuessa tuotteisiin. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin kanssa! Vielä kun se tilaajalahja saapuisi :) ainut miinus oli huulipuna, voi kun nämä suunnattaisiin aina vähän tarkemmin..

      Poista
  7. Tää vaikutti ennakkotietojen perusteella mielenkiintoselta boxilta ja jopa harkitsin tilaamista. Nyt ei olisi tarvinut pettyä jos olisin boxin päättänyt hankkia :)

    VastaaPoista
  8. Huulipuna on Nordic Seduction, ei Nordic Chick :)
    Ihan kiva boxi, varmasti tulee kaikkia kokeiltua! Huulipuna saattaa olla itselle liian räikeä, mutta tiedän kaverin jika tykkää..

    VastaaPoista
  9. Itsekin hain juuri boksin ja tilaajalahja oli mukana, ei kyllä ollut mikään arvokas (5 euroa), mutta varmaan tulee käytettyä :) Huulipunasta sävy 15 ruusujen aika, itse en punaista huulipunaa käytä joten varmaan menee lahjaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitan kanssa lahjoihin, tiedän kaverin jolle tuo puna saattaisi sopia :) odotan innolla tilaajalahjaa, olispa se mieleinen!

      Poista
  10. Kerrankin boksi, josta olisin tykännyt tosi paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt laitat boxin tilaukseen niin ei tarvii harmitella jälkikäteen :)

      Poista
  11. Kokeilisin sekoittaa tuota mannaa ja meikkivoidetta keskenään. Simplellä.oli joskus ihan silmämeikille tarkoitetut lappuset. Ne oli loistavia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillee ne varmasti toimisivat hyvin :) mulla on ehkä ollut Simplen silmämeikinpoistoaine ja se oli hyvä :)

      Poista
  12. Tää sisältö on kyllä tosi kiva! Erityisesti jos ton meikkivoiteen sävy mätsää omaan ihoon :D Mulla on oma boksi vielä postissa ja innolla odottelen minkä sävyn saan tosta huulipunasta :)

    VastaaPoista
  13. Siis just kun jätin boksin tilaamatta! 😄 tosi kiva sisältö, nyt vois kyllä harkita sitä joulukuun boksia :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3