keskiviikko 31. elokuuta 2016

Elokuun loppuneet tuotteet

On taas kuun loppu ja aika esitellä elokuun roskaläjä. Huomenna vaihtuu syyskuu ja siitähän se syksy virallisesti alkaa.

P8210068.ORF

Ihon- ja vartalonhoito

Lavera minttuvoide*

Ooh kun tämä on ihku! Ostan kyllä joskus jemmaan. Ihana aamuisin, raikastaa niin hyvin! Täydellinen sekaihon voide, käy lukemassa ihkutuspostaus tästä!

Yves Rocher Organic hunaja huulirasva*

En jaksanut käyttää...tuoksu tökki vaikka alussa tuntui kivalta. Kosteuttaa kevyesti mutta ei vaan kiinnosta eikä tule käytettyä.

Philosophy Miracle Worker*

Joku LivBoxissa tullut näyte. Niin silikoninen ja iholle kalvon muodostava voide että yh! Käytin kaulalla. En ole jotenkin Philosophyn voiteista innostunut.

Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine kuorinta*

Ihanan tuntuinen kuorinta, voisin käyttää isommankin koon. Todella hyväntuntuinen sekaiholla. Pidän Neutrogenan tuotteista ja kiva kun niihin on päässyt tutustumaan LivBoxissa :)

Clinique All About Eyes silmänympärysvoide*

Olen joskus käyttänyt tätä isommankin purkin. Tämä pieni tuli joskus bloggaaja LivBoxissa. Sellainen silmänympärysvoide jota voisin käyttää vaikka loppuelämäni. Ihanan raikas, kevyt mutta kosteuttava. Vie punaisuuden ja kutinan pois silmänympärysiholta. Ei tuoksu, varmasti monien mieleen.

Lavera Yves Rocher

Lemon Juice & Glyserine 2in1 suihkusaippua*
Ihan kivan tuoksuinen suihkugeeli, en kyllä kuitenkaan ostaisi lisää. Tylsä mutta toimiva? Minä en ole suihkussa käytettävien vartalovoiteiden kohderyhmää. Nautin mieluummin ällömakeista tuoksuista ja runsaasta vaahdosta. Tämä on kuitenkin oiva tuote koko perheelle. Onhan mulla tätä yksi jemmassa, LivBoxin kotimaisessa boxissa sain tälläisen ;)

Dermalogica Skin Refining Masque
Huippuhyvä savinaamio. Kesti minulla vuosikausia, kröhöm. Putsasi ihon mielettömän hyvin. Tykkäisin Dermalogican tuotteista enemmänkin mutta ei lompakko kestä.

Favora Hoitava käsivoide*
Perushyvä käsivoide, ei vaan jäänyt mieleen mitenkään erikoisena. Taisi tulla joskus LivBoxissa.

Estelle & Thild Detox Mask Lily*
Ihanan tuntuinen, iho oli tosi puhdas tämän jälkeen. Ei kuivunut kasvoilla. Tätä voisin käyttää uudestaankin, tehokas naamio kuivattamatta ihoa korpuksi. 

Dermalogica

Hiukset

Sim Mega Finish Spray

Hiuslakkaa kuluu, tämä iso pönttö kestää parisen kuukautta. Varmaan ostan taas lisää, onneksi on Evon lakka jemmassa niin ei tule lakkapaniikkia :) tämä Simin lakka on ok, ehkä takuttaa jos laittaa liikaa mutta tekee superkiiltävän tukan. Saisi tuoksua vähemmän.

Dermosil Argan Oil shampoo

Ihan perushyvä shampoo, ei vaan jäänyt mitenkään erityisenä mieleen joten tuskin ostan toiste. 

Aussie Miracle Recharge Moisture*

Suihkutettava hoitoaine, ehkä enemmän pitkälle tukalle. En oikein saanut enää lyhyellä tukalla tästä irti mitään joten Aussie goes bye bye.

Dermosil

Kosmetiikka

L´oreal False Lash Superstar

Kaksipäinen mascara, toisessa päässä pohjustaja. Teki semikivat ja tuuheammat ripset. Ei kuitenkaan tullut suosikkia koska sottasi yläluomelle päivän mittaan.

Max Factor Voluptuous mascara*

Jäi lopulta käyttämättä koska iso harja on äärimmäisen epäkätevä työaamuina. Tekee kyllä upeat, siistit ja superpitkät ripset mutta sotkeekin joka kerta laitettaessa. Siksi menee roskiin. Luulen että tämä on helpompi laittaa jos on pitkät ripset tai iso ala tuossa silmien ympärillä :) mulla on pienet ripset ja raskaat luomet niin tuloksena on lähinnä katastrofi luomivärien päällä :/

MAC huultenrajauskynä

Nudesävy, ei oikein piirrä hyvin, raapii ja on kova. En tykkää käyttää.

Loreal Max Factor

Kynnet

Konad Gel Top Coat*

Tästä pidin tosi paljon. Superkiiltävä, paksu geelimäinen päällyslakka. Sain joskus Cesarista mutta tätä ei tullut ikinä myyntiin. Toivottavasti joskus tulisi? Tämä on mennyt näköjään keltaiseksi, on sinertävää oikeasti? Harmi, olisi vaan pitänyt itse aktiivisemmin käyttää.

Kubiss London Ridge Filler* 

Oi miten hyvä aluslakka! Ei mönjääntynyt yhtään loppua kohti vaan pysyi notkeana! Täyttää kynnen uurteita, antaa tasaisen pinnan. Kuivuu kauniin nudepintaiseksi. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Kubiss Londonin lakkoja olen saanut Kauneutta.comista.

Essie Blanc*

Hirmu hyvä valkea lakka Essieltä. Leveällä sudilla levittyy kuin unelma. 

Essie Belugaria*

Kaviaarilakka oli mennyt paksuksi eikä sitä saa enää elvytettyä. Tarkastakaapa omat lakkanne!

P8210079.ORF

Vajuneita, erottuneita tai kynsilakkoja joista on tullut parempi, korvaava sävy. Osaa on käytetty niin paljon etten viitsi antaa kavereille. Näkee kyllä että näitä on rakastettu :) 

Color Club

Oliko joukossa kiinnostavia tai tuttuja tuotteita?

*-merkityt tuotteet saatu.

tiistai 30. elokuuta 2016

Syksyiseen metsään menneet kynnet

Syksy saapuu, ihanaa! Virallisesti syksy alkaa Syyskuussa mutta kuin huomaamatta, syksylakat ovat hiipineet kynsiini. Kävin taas läpi lakkakokoelmaani josta löytyikin tosi ihania syyslakkoja. Niitä olisi syytä käyttää. Olen monesti sanonut että syksy on lempivuodenaikaani, juurikin upeiden lakkakokoelmien vuoksi. Mitähän ihanaa Color Clubilta tulee tänä syksynä?

P8130003.ORF

P8130008.ORF

Viime vuoden lemppareita Cabin Fever ja Desert Valley. Poimin molemmista kokoelmista herkkulakat joilla tein syksyisen skittleten. Favorite Flannel on syksyinen oranssinpunainen, käytin sitä peukalossa ja etusormessa. Keskisormessa ja nimettömässä hiukan murretty, syksyinen oranssi Grand Canyon. Molemmat lakat peittävät kahdella kerroksella.
Pikkurillissä Ruby Wing Strawberry Shortcake. Tuoksuu mansikalle ja vaihtaa väriä kullasta ruusunpunaiseen glitteriin. Niin hieno! Siinä on väritön pohja mutta myös värin muuttuessa pohja muuttuu hieman punaiseksi, hyvät glitterit jotka eivät paakkuunnu ja se peittää yksinään kynnet kolmella kerroksella. Kun ei halua pohjan kuultavan läpi yhtään. Tosi hieno glitterlakka! 

P8140054.ORF

P8130024.ORF

Ensin piti tehdä tuplaleimat. Niissä meni kohdistus pieleen. Sitten piti leimata toinen kuvio joka kuitenkin näytti kynsillä typerältä. Kolmas yritetty kuvio ei noussut leimasimeen. Sitten aattelin että leimaan tuon yhden kuvion ja hitsi vieköön, jos ei onnistu, poistan kaikki lakat.
Simsalabim, leima onnistui täydellisesti ja näyttää pirun hyvältä! Olin että ööööh, aijaa! Kun yrittää, ei onnistu. Kun ei yritä, onnistuu täydellisesti. Leimaamisen ihmeellinen maailma. Tänään toimiva kombo oli MoYou Londonin musta leimauslakka + Konad leimasin + Konad laatta m89.

P8130011.ORF


P8140051.ORF

Ruby Wing kynsilakat / CesarsShop, saatu
Color Club Cabin Fever kokoelma / CesarsShop, saatu
Color Club Desert Valley kokoelma / CesarsShop, saatu

Menikö nämä kynnet ihan ( syksyiseen ) metsään?


maanantai 29. elokuuta 2016

Elokuun kosmetiikkaostokset

Elokuun ostoslistan avaamista. Mietin pitäiskö mun laatia joku kuukausibudjetti vai pitää ihan vapaat kädet? Silloin kun on rahaa, ostan. Silloin kun ei, välttelen kaikkia kauppoja. Uusimmista kynsilakkakokoelmista tulee kyllä ostettua kiinnostavat, syksy yleensä on vähän kalliimpaa aikaa kun tykkään tummista väreistä ja kokoelmista. 

Cesarista uutta Zoyaa ja Milvejä sekä jemmaan löllöleimasimen pää, n. 29 euroa. Osa näistä oli heinäkuun lopussa ostettua mutta listasin elokuulle. 

Zoya Milv

Moyran nettikaupasta kynsitarroja 5 e

Moyra

Prismasta Neutrogenaa 13 e.

Neutrogena

Cesarista uusia Picture Polisheja. Yksi on saatu, muut ostettu ja kukkaro köyhtyi n. 50 euroa. Jotenkin tuntuu että näitten kanssa lähti käsistä. Rupesin suunnittelemaan mitä ostaisin uudesta kokoelmasta ja sitten huomasin että mulla on melkeinpä pelkästään tummia Picture Polisheja. Kaipasin sitten vähän eri värejä. Persikka on harvinainen hankinta minulle, toivottavasti se sopii ihoani vasten. Näin mietin ostaessa mutta Summer ei sitten sopinutkaan yhtään iholleni. Se lähti heti kiertoon :/ Olen harkinnut pitkään Salt Waterin ostoa. Se näyttää hirmu hyvältä muilla mutta joku siinä tökkii. Se on kuitenkin aika kalvakka vaaleansininen. Päädyin sitten Fool´s Goldiin jossa on kultaista glitteriä. Kaikki loput neljä oli siis mieluisia ostoksia, olisi pitänyt ottaa pitkään miettimäni Bordeaux Summerin tilalla. Seuraavan kerran sitten :)

Picture Polish

Menin käymään Sokoksella NYX-pisteellä. Olen halunnut sen Matte Finish-meikkisuihkeen jo pitkään. Mutta piru vieköön, se on koko ajan loppu!! Eikö tavaraa voi tilata riittävästi? Tämä on ainakin syy miksi käytän nettikauppoja. Aja keskustaan, parkkeeraa auto jonnekin, kävele pitkä matka kun et raaski maksaa kallista parkkimaksua vain todetaksesi että taas on tyhjät hyllyt :/ menin sitten Carlssonille vilkaisemaan Essencen hyllyä ja lohdutin itseäni kulmavärillä ja Ridge Filler aluslakalla. Näistä viiden euron ostoksista tuli morkkis, syy taitaa olla tuossa ylempänä. Eli holtittomat kynsilakkatuhlaamiset!

Essence


Pretty.fi nettikaupasta NYX Matte Finish meikinkiinnityssuihke ja Sleekin Force Of Nature luomiväripaletti. 30 euroa.

sleek NYX

elevenistä NYX Ombre Blush poskipuna. Näitä liukuvärjättyjä poskipunia en ole nähnyt Sokoksella joten tälläinen hienous oli saatava! Tämän sävy on Insta Flame. Ehkä vähän hurjempi kuin odotin :DD 15 euroa.

NYX

Cesarista vielä kuun lopulla Creativen laattoja. Kynsitarrat FB kirpparilta, kaikki noin 30 euroa.

creative water decals

177 euroa. Liikaa vai sopivasti? Itsellä on huono omatunto, liikaa kynsilakkoja ja liikaa meikkejä jolle ei varsinaista tarvetta ole, pelkkä halu vain. Ensi kuussa yritän vähentää!

Paljonko sinulla meni kosmetiikkaan tässä kuussa?
Postaus sisältää mainoslinkkejä.

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Kun siihen rupeaa, se onkin sitten ihan kivaa

Nyt olen päässyt kunnolla uusien Ruby Wingsien makuun, toivottavasti ette kyllästy. Näitä on nimittäin tulossa enemmänkin ;) Tänään lakka Carpe Denim farkkukokoelmasta. Dark Wash on yllättäen suosikkini koska se on kokoelman tummin lakka. Upea violetti-pinkki-kupari duochrome. Ja niistähän mä tykkään! Tämä vaihtaa väriä uv-valossa syvemmän violetiksi.

Ruby Wing

Ruby Wing

Dark Wash peittää lyhyet kynnet kahdella kerroksella, minä laitoin pitkiin kolme. Lakka levittyy hyvin ja kuivuu nopeasti. Tämän kokoelman lakat tuntuvat siis olevan hyvälaatuisia, yksi on vielä kokeilematta. Kuivuttuaan Dark Wash on tekstuuripintainen. Tänään kuitenkin halusin kiiltävän pinnan kun se näyttää duochromen kanssa kivemmalta. 

OPI Liquid Sand

Stamping Nails

Moyra Stamping

Nimettömässä OPI haniraideri eli Liquid Sand tekstuurilakka Honey Ryder. Se on vaan nätti. En ikinä lakkaa pelkästään sillä vaan käytän näissä skittleteissä. Keskisormeen halusin tehdä leimat ja vihdoinkin sain kokeiltua Moyran Vintage 05 laattaa. Leimauslakkana Color Club 24°below

Moyra Stamping Plate 05

Mulla on jotenkin hankaluutena tarttua kaikkeen uuteen, ja sen takia emmin pitkään Moyran laattojen kanssa. Jos ne ei toimikaan niin meni 45 erkkiä hukkaan tai jos ne on pirullisen hankalia...
24°below on luottokultaiseni ja otin esiin myös luottoleimasimen eli Picture Polishin Jelly Stampperin. Kuva ei tarttunut siihen kunnolla ja pari kertaa yritettyäni, luovutin. Just tätä en vaan jaksa leimaamisessa, sopivan lakan + laatan + leimasimen etsimistä. Ärrimurri. Toisena leimasimena mulla oli hollilla Cesarin Jumbo. Sillä kuva nousi heti ongelmitta. Moyran laatta tuntuu muuten hyvältä, kaiverrus on sopiva eikä vanulappu raavi pyyhittäessä. Mutta kuva olisi voinut nousta paremmin vai mitä olette mieltä? Tässä laatassa on muuten kivoja kuvioita.

Kynnet leimaus kynsikoristelut

Mutta ihan kivat kynnet! Värit natsaa ja värin vaihtuessa leima saa enemmän kontrastia.

Isadora CND Ruby Wing Color Club OPI HK Girl

IsaDora Peel-off tekstuurilakan alla
CND Creative Play aluslakka, saatu
Ruby Wing lakat/ CesarsShop
Color Club 24°below / CesarsShop, saatu
OPI Liquid Sand Honey Ryder
Glisten & Glow HK Girl Top Coat
Kultaisia niittejä / Wiino Shop
Vintage 05 / Budapestbeauty.fi

Miltä tämä väriä vaihtava lakka näyttää? Entä tämä Moyran laatta? 

lauantai 27. elokuuta 2016

Lifestyle Lauantai - Tämän hetken lemppariruokia

Olen ihastunut tummiin suklaisiin. Vaikka ennen en voinut niitä sietää! Olin ilmeisesti syönyt vaan pahoja suklaita enkä osannut valita hyviä :) syön näitä nautiskellen, pari palaa silloin tällöin. Mieli tekisi ottaa joka päivä mutta en halua olla koukussa näihinkin. Yritän pitää yhden karkkipäivän viikossa ja viikolla välttää makean syöntiä. Siitä tulee helposti tapa eikä mahakaan siitä tykkää. Minusta Lindtin tummat suklaat on ehdottomasti parhaita, ei liian makeita vaan juurikin sellaisia nautiskeltavia. Maraboun levyt ovat myös ihania, niissä on paljon suutuntumaa eikä niitä todellakaan tule ahmittua. 

P7130041

P7130040

Viikolla yritän nautiskella terveellistä välipalaa, ruoan jälkeen usein on pieni makeannälkä tai se ärsyttävä pikkunälkä. Joskus sorrun ottamaan pari palaa tummaa suklaata iltapäiväteen kanssa...mahdottoman hyvää :)

P5050128

Jos haluan tosi herkkua, teen muussattuja banaaneja ja pähkinöitä, annan olla pakkasessa ja nautin sitten :)

P5050150

Riisikakut. Niihin ei kyllästy ikinä :D joskus syön riisikakkuja eväänä töissä, päivällisellä ja iltapalalla. Uusin villitykseni ovat riisikakkuhampurilaiset, haluatteko kuulla niistä enemmän...vai ette :D 

P5050148

Sain siskoni kylään tositosi pitkästä aikaa. Näemme liian harvoin, lähinnä jouluna ja joitakin kertoja vuodessa joissain sukujuhlissa. Pikkusiskoni asuu Helsingissä eikä tule käytyä kylässä. Pitäisi kyllä!

Pikkusisko on kasvissyöjä joten halusin tehdä kahville jotain hyvää. Tein feta-kasvispiirakan joka maistui myös sekasyöjille. No, mies vähän valitti mutta eikös se ole normaalia :D

P7190020

P7190019

Käytin ihan valmispohjaa. Paistoin pannulla sipulia ja parsakaalia. Lisäsin vähän vettä sekaan ja haudutin vähän. Sillä aikaa pilkoin punaisen paprikan, kevätsipulia, kesäkurpitsan puolikkaan ja kirsikkatomaatit. Murskasin fetaa pienemmäksi. Kastikkeena ruokakermaa ja munia, mausteena mustapippuria ja mitä itse tykkää laittaa. Paistoaika näkyy pohjan paketista, nyt en enää muista. Teen piirakat aina vähän soveltaen. Mutta tästä tuli hyvä ja vieraat kehuivat. Toivottavasti eivät pelkästään kohteliaisuussyistä ;)

Onko teillä jotain uusia ruokavillityksiä tai outoja makuviehtymyksiä?

perjantai 26. elokuuta 2016

Moyra Moments laatan testailua

Moyra laattojen testailu jatkuu. Minun pitää nyt päättää pidänkö näistä vai en :) käytin tänään Moments laattaa. Ostin tämän laatan kukkien, perhosten ja ihanien eläinaiheiden takia.

P8190032.ORF

P8190053.ORF

P8190038.ORF

Liukuvärissä Color Club Macaroon Swoon ja OPI Dim Sum Plum. Glitterlakka päällä China Glaze Golden Enchantment. Sitten rupesin tekemään leimauksia. Moyran laattojen kuvat olen saanut nousemaan Konadin leimasimella tai Cesars jumboleimasimella. Clear Jelly Stampperit eivät ole oikein toimineet.

P8190046.ORF

Kuten huomaa, leimat eivät nousseet ihan ehjinä. Oli vähän taistelua joten luovutin sitten. On maailman rasittavinta tehdä liuku, kuivatella niitä ja sitten alkaa leimaamaan iloisin mielin. Sitten kun se ei onnistu niin pääsee ärräpäät ja vannoo ettei leimaa enää ikinä!

En edelleenkään tiedä mitä tykkään Moyran laatoista. Etusormessa on tulppaani jos et tunnista :) nuo kuviot ovat jotenkin erikoisen realistisia ja en tiedä, pidänkö siitä tyylistä. Se on ehkä se, mikä minua vähän tökkii näissä laatoissa. En pidä noin pienen pienistä piiperryskuvista vaan selkeistä isommista.

P8190009.ORF

P7210007.ORF

Mitä pidät leimauksista? Tai Moyran laatoista?

torstai 25. elokuuta 2016

Vinkeä Ruby Wing aarrelakka

Ruby Wing on julkaissut pari uutta kokoelmaa. Carde Denimit ovat tekstuurilakkoja ja Sunken Treasuret duochromeja. Minulla on molempia vähän esittelyä odottamassa. Sunken Treasure on enemmän kesäinen kokoelma joten esittelen tänään siitä yhden lakan. Kaikki kokoelman lakat ovat samanlaisia, vaihtavat väriä vähän tummempaan auringossa. Näyttävät kyllä kuolettavan ihanilta tuossa promokuvassa!

P8170024.ORF

Naughtical By Nature on kupari-pinkki-violetti duochrome glass fleck lakka. Nämä lakat eivät ole peittäviä ns. normaalitilassa, sitten väriä vaihtaessaan ne tummenevat. Tämäkin menee niin tummaksi että peittää ja kärkiraja ei kuulla läpi. En ole käyttänyt tälläisiä puolipeittäviä lakkoja pitkään aikaan joten piti vähän miettiä miten tätä lähestyy.

P8170012.ORF

Mun piti itseasiassa lakata tällä kaksi kertaa ennenkuin ymmärsin miten pirun hieno tämä on. En tykkäisi tästä pelkästään käytettynä vaan enemmän koristelujen kanssa. Valkea leima näyttää tosi kivalta sekä vaalean että tumman värin kanssa.
Vaaleana lakka on läpikuultava pinkki glass fleck ja auringossa tämä sitten vaihtuu ihan violetiksi. Ruby Wingit vaihtavat väriä myös kylmästä lämpimään eli vaikka aurinko ei koko ajan paista, lakka kyllä vaihtaa väriä. Tuntui että tämä oli tosi herkkä vaihtamaan väriä!

P8170042.ORF

Naughtical By Nature on kyllä hieno lakka! Glass Fleck on mukavan hentoista ja lakan koostumus on jännä vaikka se ei kokonaan peitäkään. Jotenkin virkistävän erilainen. Tuijottelen koko ajan kynsiäni. Tykkään kimalluksesta ja värinvaihdosta. Jotenkin aloin myös himoita näitä lisää. Koostumus tuntui kuivuvan hyvin nopeasti vaikka laitoin lakkaa kolme kerrosta.
Tämäkin lakka voisi olla jännä jos tekisi violetit kärjet. Mietin kanssa vaalea-punaista Hello Sailoria että sillä voisi tehdä hauskan punaisen manikyyrin? Kynnet olisi punakärkiset normitilassa ja värin vaihtuessa kokopunaiset!

P8170072.ORF



Essence Ridge Filler aluslakka
Inm Out The Door pikakuivattaja / CesarsShop
Ruby Wing lakat / CesarsShop, saatu
Konad m73 / CesarsShop, saatu

Miltä nämä väriä vaihtavat aarrelakat näyttävät? Tykkäätkö jos lakka on läpikuultava mutta vaihtuu auringossa tummaksi?

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Kissakynnet jotka sopisi paremmin 8-vuotiaalle

Minulla on muutamia uusia lakkoja ja koristeita kokeilematta. Yritän käyttää niitä tuoreeltaan jotta eivät unohtuisi. Nämä tarrat kyllä sain ystävältäni joululahjaksi..joten on jo aikakin kokeilla!

Zoya Tilly on yksi uusin ostokseni. Zoya julkaisi pitkästä aikaa uusia Pixie Dusteja, kynsifanaatikot kun luulivat että ne on lopetettu. Ehdottomasti Zoyan parhaimmistoa, miksi näin hienot lakat haluttaisiin lopettaa :/ en ymmärrä.
Kyttäsin lakkoja eBaystä mutta yksittäishinta oli niin kova että jätin tilaamatta. Onneksi näitä tulikin myyntiin Cesariin josta tilasin omani. Hinta oli melkolailla sama kuin eBaystä tilatessa, Zoyaa kun ei vaan saa mistään halvalla. Mutta minusta on hienoa että suomalainen yrittäjä kuuntelee asiakkaiden toiveita ja hankkii näitä meille. Tämän takia ostan mieluummin suomesta, ihan tukeakseni toimintaa tulevaisuudessakin. Jotta meillä näitä kynsilakkoja olisi sitten myynnissä!

P8030047.ORF

Zoya Seashell Pixie Dust kokoelmaan kuuluu 6 erilaista tekstuurilakkaa. Minusta kaikki olivat nättejä mutta ainakin nyt taivuin ostamaan vain yhden. Mietin pitkään myös kultaista Leviä mutta se ei ehkä ole oikea kultaisen sävy minulle. Tilly sen sijaan oli kylmän värinen hopea, jonka seassa on hologrammisia glittereitä ja sinisiä partikkeleita. Siksi tämä näytti jännältä, sellaiselta lakalta jolle minulla on käyttöä erilaisissa skittleteissä. Veikkaan käyttäväni tätä lakkaa hyvin paljon talvella kun OPI It´s Frosty Outsideni loppuu. Tilly ei siis ollut hutiostos ja hyvä niin! Peittää tosiaan kahdella kerroksella ja on rouhea kuten tekstuurin kuuluukin. Sisällä sellainen kimalteleva hopea mutta auringossa mahtava hologramminen kimmeltäjä!

P8030008.ORF

P8030050.ORF

Ja sitten niihin kissatarroihin. Ehkä ne nyt eivät yhtään sovi tähän lakkaukseen mutta tulipa tehtyä ;) vaaleanpunainen lakka on China Glazen Let´s Chalk About It. Laitoin Pipsa-tarrat nimettömään, onhan nämä ihan hassut. Mutta koska nämä on tarroja, reunat erottuvat sen verran paljon että annan tarrat veljen tytöille. Näin statukseni kivana Taina-tätinä on taattu ;)

P8030023.ORF

P8030037.ORF

Kynnet ei tosiaan mennyt ihan putkeen mutta tulipahan kokeiltua. Tilly on muutenkin sen värinen etten sillä lakkaisi kaikkia kynsiä, hopea ei jotenkin ole lakkavärini vaan enemmän koristeluissa käyttämäni väri :) kokeilin myös ensi kertaa testiin saamaani Color Club Plush Coat päällyslakkaa. Se lupaa intensiiviistä kiiltoa ja pulleutta. Lopputulos olisi geelimäinen ja superkiiltävä. Tällä voi myös virkistää useamman päivän vanhaa lakkausta. Vaikuttaa ainakin sopivan tarrojen kanssa, eivät sulaneet päällyslakan alla. Plush Coat kuivui hyvin nopeasti, pitääpä kokeilla sopiiko leimausten kaveriksi.

P8030005.ORF

Zoya Seashell Pixie Dustit / CesarsShop
Color Club uutuus alus- ja päällyslakat / CesarsShop, saatu
China Glaze Let´s Chalk About It / CesarsShop, saatu
OPI Glitter-off / CesarsShop, saatu

Sanokaa nyt suoraan onko tämä 8-vuotiaan tasoa kynsikoristeluissa?