sunnuntai 31. tammikuuta 2016

I ❤️ Color Club

Color Club on lempikynsilakkamerkkini. Minulla on eniten Color Clubin lakkoja, hyvin laajassa väriskaalassa. Minulla on vanhat kokoelmat ja kaikilla CC lakoillani on tunnearvoa. Tänään halusin lakata syksyllä ilmestyneillä lakoilla.

P1150038.ORF

Cabin fever syyskokoelma on yksi parhaita CC kokoelmia. Pidin todella paljon murretuista, likaisen värisistä sävyistä. Tästä tulee niin hyvä syksyfiilis, jalkaan villasukat, päälle villapaita ja käteen kuppi kuumaa kaakaota.
Kokoelman punainen Favorite Flannel on hyvin kaunis syksyn punainen. Se sopii varmasti kaikille jotka punaisista tykkäävät! Murrettu sinapinkeltainen Oh Deer! on rumankaunis, erittäin hurmaavan värinen lakka. Siitä tykkää tai sitä ei laittaisi kynsilleen mistään hinnasta.
Color Clubilla on myös tekstuurilakkoja Seven Deadly Sins kokoelmassa, tämä kultainen on nimeltään Dirty Money. Kaikki mainitut lakat peittävät kahdella kerroksella. Siksi pidän CC lakoista; ne ovat niin hyviä! 3-free koostumus on miellyttävä käyttää ja lakat eivät lohkeile heti pois. Nämäkin kynnet poistin kolmantena päivänä, kärjissä ei ollut yhtään kulumaa tai lohkeilua!

P1150025.ORF


P1150042.ORF

Born Pretty Storen suorakulmainen laatta BP - L 008. Vaikuttaa hyvältä...olen nyt testaillut näitä viime paketissa saamiani BPS laattoja ja taisi sattua vain hyviä yksilöitä!

P1170050.ORF

Cabin Fever kokoelma / CesarsShop, saatu
BP - L008 / Born Pretty Store, saatu
Metalliniitit / Wiino Shop

lauantai 30. tammikuuta 2016

Lifestyle Lauantai - Ystäväkirja

Supermukava kollegani Jonna haastoi minut Ystäväkirja -haasteella. Jonna vaikuttaa lämpimältä ja mukavalta ihmiseltä johon olisi mukava tutustua. Harmi kun on niin pitkä välimatka!

Muistan että näitä Ystäväkirjoja oli. Mutta ikäväkseni on tullut hävitettyä kaikki. Jossain vaiheessa ne alkavat tuntua lapsellisilta ja ei niitä halua säilyttää. En muista yhtään mitä näihin olisi vastattu. Mutta eläimistä tykkäsin ja unelma-ammattini oli myyjä. En muista muita lapsuuden haaveita. Nyt jos saisin valita unelma-ammattini niin se yhdistäisi eläimet ja myyjän eli olisin eläinkaupassa töissä :)

Tässä Ystäväkirjan säännöt lyhyesti:

-Voit kopioida nämä säännöt postaukseesi  
-Kiitä haasteen antajaa 
-Vastaa sinulle annettuihin Ystäväkirja-kysymyksiin  

-Lisää kuvaksi/kuviksi parhaiten itseäsi kuvastavia kuvia 

-Keksi uudet (tai käytä vanhoja :D) kysymykset blogiystävillesi  

-Haasta mukaan ihania bloggaaja frendejä 

Minulle esitetyt kysymykset: 



1. Kolme asiaa joita ilman et vain voi elää
(sovitaan heti alkuun, että jätetään pois tästä perheenjäsenet, koska ilman heitä
meistä ei kukaan halua elää. Ihan saa vastata materialistisia juttuja jos niin tahtoo)
- Meikit ja kynsilakat :) en haluaisi kulkea harmaana ja nysäkynsisenä. Se ei ole minua! Kauniiksi laittautuminen on päivittäinen rutiini. Rakastan kaunista kosmetiikkaa ja ihanan värisiä kynsilakkoja. Jos se on tyhjäpäisyyttä niin mitä sitten? On pahempiakin asioita joihin voi rahansa käyttää. Olen testamentannut meikkini ja lakkana ystävälleni joka niitä osaa arvostaa.


2. Lapsuutesi paras muisto.
- Sisarusten kanssa leikkiminen. Ollaan asuttu lapsuus maalla ja saatu juosta pihalla. Leikittiin heppaleikkejä ja meillä oli vanha navetta heppoja varten. Oli ihanaa vaeltaa pelloilla ja lähimetsissä. Meiltä kavereiden luokse oli useita kilometrejä ja lähimmälle kylälle 10 km. Varmaan siksi olen tottunut korvessa asumiseen ;)




3. Takana on kauhea päivä, miten rentoudut?
- Syön hyvää ruokaa ja lepään. Katson telkkaria ja teen kevyitä hommia kotona. Teen jotain kivaa mikä ei stressaa!

4. Jos sinun pitäisi syödä vain yhtä herkkua koko lopunelämääsi, mitä se olisi?
- Fazerin sininen. Sitä parempaa suklaata tai muuta makeaa ei ole. Suomalainen suussa sulava maku. Jäätelöistä Ben & Jerryt :)

5. Mitä et missään nimessä voi sietää?
- Ruokailun ääniä. Jatkuvaa ähinää ja puhinaa :D en tykkää jos joku maiskuttaa tai ryystää keittoa. Tämä saa minut repimään hiukset päästä ja syönkin mieluiten aina yksin. 


6. Mikä saa sinut hyvälle tuulelle ja nauramaan?
- Eläinten toilailut ja hassut ilmeet. Kaverien hassut tai pervot jutut. Aamulypsy ohjelma radiosta, nauran niille jutuille aina ääneen :D


7. Ketä ihailet?
- Fitnesskisaajien vahvaa itsekuria ja tahtoa tehdä hitosti töitä sen täydellisen vartalon eteen. Ketä tahansa jolla on kurinalaisuutta syömisen suhteen.

8. Ketä et ihaile?
- Hmm. Vaikea! Ihmisiä jotka heittävät elämänsä hukkaan. Juovat, käyttävät huumeita, eivät tee töitä tai elävät huvikseen sosiaalituilla aikomatta mennäkään ikinä töihin. Ei heru sympatiaa. Töitä on aina jos haluaa tehdä. En hyväksy pummeja.

9. Jos saisit rajattoman budjetin, mitä kaikkea sillä tekisit?
- Ostaisin meikkejä ja kynsilakkoja! Vaihtaisin uudempaan farmari Skoda Octaviaan Hippua varten ja omia hupiajoja varten ostaisi coupe Audin. Ostaisin kaupunkiosakkeen jossa olisin viikolla. Möisin kyllä tämän mörskän pois ;) uusisin kaikki vaatteet. Shoppailisin ja ostaisin kaikkea mitä en voi muuten ostaa.


10. Olet menossa naamiaisiin, keneksi tai miksi pukeudut?
- Hmm! Vaikea..en ole ikinä ollut naamiaisissa. Ehkä joku prinsessa tai sellainen arabinainen hienossa meikissä?

Minusta Jonna oli keksinyt niin hyvät kysymykset että minäpä kierrätän nämä eteenpäin. Haastan Ystäväkirjaani mukaan:


Sanni
Malle
Marina
Belegwen
Mira
Fani


perjantai 29. tammikuuta 2016

No nyt tuli mieluisat!

Kerroin että ilmassa on ollut kynsimasista. Parit pieleen menneet kynnet ja tuntuu että mikään ei enää onnistu! Silloin on parasta tehdä jotain oman tyylin mukaan, niin ainakin onnistuu :)
Tällä kertaa lakkavalinnat onnistuivat ja kynsistä tuli hauskat!


P1130024.ORF

Tilasin Chez-Delaneyltä siirtokuvia. Olen käyttänyt kyseistä kauppaa jo vuosikausia ja aina tilaus on tullut todella äkkiä perille. Nytkin meni alle viikko!! Postinumero oli unohtunut kuoresta, se oli viivattu yli? Mutta tilaus tuli perille kirjattuna kirjeenä ja se on pääasia. Otin yhdet sini-punaiset siirtokuvat koska sininen ja punainen on tosi hauska yhdistelmä kynsissä! Milloinhan sitä kokeilisi meikissä?


P1130041.ORF

P1130027.ORF

Sininen lakka on A Englannin Spirit Of The Moors ja punainen Gloriana. Ja sitten lakkoja sikin sokin kynsille! Minusta on ihan parasta kun joka kynsi on erilainen ja niissä on jotain ihasteltavaa.


P1130035.ORF


P1130012.ORF

A England lakat CesarsShopista. Toinen saatu ja toinen ostettu :) sininen ja punainen. Mitä mieltä? Menisikö vaatteissa, kynsissä tai meikissä?


torstai 28. tammikuuta 2016

MoYou Stamping Polish Rock Night

Sain CesarsShopista testiin pari MoYou Londonin leimauslakkaa, jotka ovat siis ihan uutuuksia suomen markkinoilla. En ole kokeillut näitä aikaisemmin joten mielenkiinnolla odotin näiden testausta. En ole oikein mistään näistä lukenutkaan, tiennyt vaan että tälläisiäkin on.


P1260002.ORF

P1270007.ORF

Otin testiin valkean josta tulee oma arvostelu myöhemmin, sekä tämän purplen Rock Night värin. 

P1260030.ORF

Kynnet lakkasin Essien Toggle To The Top ja F.U.N Lacquer TGIF lakoilla. Essien Toggle on vähän unohtunut ja jossain välissä en oikein tästä tykännytkään. Nyt kyllä mietin miksi; tämähän on ihan hirmu hieno lakka! Punaista glitteriä jellylakan seassa, oikein elävän näköinen lakka. Ja kun päälle laittoi Essien Gel Setteriä niin nam mikä lakka! 
Muissa kynsissä F.U.N TGIF. Hieno kultainen hololakka jota olen käyttänyt tosi paljon. Sain sen lahjana Cesarista ja pakko kiittää, osui niin nappiin. Kaunis lakka jolle olen löytänyt paljon käyttöä eri manikyyreissä. Juuri sopiva kullan sävy, sointuu hyvin useisiin muihin väreihin. 

P1270084.ORF

Rock Night on hyvin pigmenttistä ja riittoisaa. Se ei ole niin juoksevaa kuin Konadin leimauslakka vaan sitä riittää pienempi määrä. Esimerkiksi tähän koko kynnen leimauskuvioon laitoin vain kolme sipaisua  MoYou Londonin leimauslakkaa. Leimaus Konad Square 01 laatasta. 

P1270107.ORF

P1270011.ORF

Kokeilin Rock Nightsia mustan päälle koska sen peittävyys varmasti kiinnostaa monia. Peittää todella hyvin. Rock Night tarttuu helposti leimasimesta kynnelle ja kuvio toistuu moitteetta. Minusta myös tuntui että MoYou leimauslakka ei kuivahda niin nopeasti, on siis enemmän aikaa siirtää kuva kynnelle. Itse olen niin hermostunut leimaaja että jos pelkään leiman kuivumista, alan sähläämään ja sitten kaatuu kaikki pullot pöydälle ja kädet on leimauslakassa :D
Minä en oikein muuten osaa kehua. Luulin että tämä on läpikuultavampi mutta ei ollutkaan. Mielelläni ostaisin MoYou Londonin leimauslakkoja jos ne kaikki ovat näin hyviä.

P1270005.ORF

Essie Toggle To The Top / L´oreal Finland, saatu
F.U.N Lacquer TGIF / CesarsShop, saatu
MoYou London leimauslakat / CesarsShop, saatu
Konad Square leimauslaatat / CesarsShop, saatu

P1260035.ORF

Oletko kokeillut MoYou Londonin leimauslakkoja? Mitkä ovat parhaat sävyt?

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

IsaDora Riviera Twist-Up Matt Lips

Sain IsaDoran Riviera kevätkokoelmasta kokeiltavaksi huulipunakyniä. Olen ihastunut mattahuuliin vaikka pidän kiiltopunistakin. Mutta huulimeikkiä on kiva vaihdella silmämeikin mukaan ja mattahuulet ovat tämän hetken trendi. Joten näistä kynistä ei voi olla pitämättä!


P1220118.ORF

Minulla on aiemmin ostettu Naked sävy joka sopii meikkiin kuin meikkiin. Näitä mattakyniä on tullut useampia sävyjä kausikokoelmien mukana. En ole varma onko kyniä ihan vakiovalikoimassa ja nostetaanko niitä kokoelmissa esille. Mutta Riviera kokoelman neljä sävyä ovat kausituotteita joten hopi hopi jos kiva sävy löytyy. Minusta kaikki sävyt ovat ihastuttavia, aika luonnollisia. Kokeilin Anttilassa muutkin sävyt.

Minulta löytyy Riviera kokoelman ruusunpinkki Vintage Pink ja nuderoosa Bohemian. Pidän muotoillusta kärjestä jolla on helppo värittää huulet. Ei mene yli rajojen eikä näiden kanssa tarvitse huultenrajauskynää. Parasta onkin huolettomuus, nämä ovat huulilla luonnollisia eivätkä leviä mattakoostumuksen ansiosta.

P1210118.ORF

P1210108.ORF

Huuliin kannattaa laittaa huulirasvaa jos aiot käyttää näitä koko päivän. Mattakoostumus on kuivattava etenkin talvella ja rohkamat näkyvät meikissä. IsaDoran mattahuulikynät pysyvät hyvin eikä niitä tarvitse lisäillä koko ajan. Huulikynän korkki pysyy hyvin kiinni laukussa ja hylsyn kiiltävine kirjailuineen mattapinnassa on ihan superkaunis. Nämä todellakin ovat suosikkejani IsaDoran huulituotteista!


P1220116.ORF

Uusia ja vanhoja IsaDoran Twist-Up Matt Lips kyniä löytyy elevenistä. Nämä uudemmat kausisävyt löytyvät kaupoista, hintaa näillä on 14,50 e.

Kynät saatu maahantuojalta.

Oletko höpsähtänyt mattahuuliin? Ihan hulluihin väreihin vai tälläisiin vähän tavallisempiin? Kylie Jenner taisi kaiken aloittaa, Jeffree Starilta löytyy niitä rohkeampia värejä. Minä en niitä uskalla käyttää, IsaDorat riittävät minulle :D

tiistai 26. tammikuuta 2016

Kulmakarvat by Anastasia Beverly Hills

Lupasin kertoa teille enemmän Anastasia Beverly Hills kulmatuotteista. Pääsin nyt kokeilemaan Dipbrow Pomadea jota aiemmin himoitsin. Lisäksi mulla on puuterinen kulmaväri Brow Powder Duo ja Brow Wiz kulmakyniä.

P1110010.ORF

P1110013.ORF

Brow Wiz on kierrettävä kynä kulmien värittämiseen. Sillä voit piirtää kulmien muodon ja sitten täyttää tyhjiä kohtia. Kynä on koko ajan terävä eikä sitä teroiteta. Erityisen hyvä jos haluat tarkat kulmakarvat. Minulla on sävyt Soft Brown ja Chocolate. Käytin tässä meikissä Soft Brownia.  Ihaneteellinen sävy minulle olisi Auburn jonka aion ostaa kunhan nämä ovat käytetty loppuun :) vaikka Soft Brown ja Chocolate ovat periaatteessa minulle liian tummia, kulmakarvani eivät minusta ole liian piirretyn oloiset. Brow Wiz kynä on sopivan kova mutta sillä ei tule liian kovaa jälkeä.


P1110016.ORF

Dipbrow Pomade on voidemainen, vedenkestävä tuote kulmien meikkaamiseen. Minusta tämä on sellainen hifistelytuote, niihin hetkiin kun haluaa kulmiensa olevan täydelliset. Se on hyvin pigmenttistä ja sitä riittää kerrallaan pieni määrä. Paras sivellin sen levittämiseen on vinopäinen, synteettinen kulmasivellin. Olen käyttänyt myös pientä luonnonkarvaista luomivärisivellintä ja ihan hyvä silläkin tulee. Minulla on hyvin vaaleat, harvat ja piirtämistä kaipaavat kulmakarvat. Ne eivät ole hyvännäköiset pelkällä täyttämisellä, vaan ne vaativat piirtämisen ja värittämisen.

P1110050.ORF

P1110053.ORF

Brow Powder Duo on rujon näköinen. Sain sen kaverilta koska se on särkynyt. Mutta minä korjasin sen Viru Valgealla :) tässä on oikeasti vaaleampi ja tummempi puoli. Tämän duon sävy on Soft Brown. Tämä on puuterimaista ja sillä täytetään kulmakarvojen väriä. Brow Powder Duo on esittelemistäni tuotteista se jolla saa luonnollisimmat kulmat. Tämä levitetään ohuella karvaisella tai synteettisellä siveltimellä. En osaa valita omaa suosikkiani ABH kulmatuotteista, ehkä Brow Powder Duo on se johon tuvaudun kiireaamuina, kun olen ensin värittänyt kulman muodon Brow Wiz kynällä.


P1110036.ORF

Tässä meikissä kulmat piirretty Brow Wiz Soft Brownilla ja väritetty Chocolate Dipbrow Pomadella. Meikissä MAC luomivärit Tilt, Freshwater, Strike A Pose, Vibrant Grape ja Vapour. Yläajaus Lumene Mystic tussi ja sisärajauksessa Rimmelin sininen ScandalEyes.


P1110044.ORF

P1110046.ORF

Ripsivärinä IsaDora Volume Lash Styler. Tämä on täydellinen ripsiväri mutta kertokaa, onko tästä vedenkestävää versiota ja onko se yhtä hyvä? Volume Lash Stylerin ikävä puoli on tahraaminen raskaalle luomelle. Ripsiväri pysyy nättinä mutta iltapäivällä siitä jää pienet tuhrut luomen raskaimmalle kohdalle, siihen mihin ripsien kärki koskettaa. Harmi, pitkästä aikaa täydellinen ripsiväri! Tuuheuttaa, pidentää, erottelee. Ei paakutu ja tätä voi kerrostaa huolettomasti. Tämäkin on saatu ellokselta mutta on valitettavasti loppu siellä.

P1110008.ORF

Oletko kokeillut Anastasian kulmatuotteita ja kentien löytänyt niistä suosikkeja?

Anastasia meikit saatu ellokselta. Linkki on mainoslinkki ja sen kautta ostaminen tuottaa minulle pienen komission.

maanantai 25. tammikuuta 2016

Over & Over A-Gwen

Olen nyt innostunut leimaamisesta kun Born Pretty Storen testipaketissa tuli paljon laattoja. Jos leimaus ei meinaa onnistua niin saatan tehdä leimadecalit. Kuten näihin kynsiin :) jotenkin tuo käyttämäni kukkakuvio huusi väritystä ja näin mielessäni punaista.


P1090031.ORF

Valitsin punaiseksi lakaksi OPI Over & Over A-Gwenin eli Gwen Stefani lakan. Gwen Stefanin meikit ovat nyt pinnalla joten halusin lakata tällä tosi pitkästä aikaa.
Väriltään tämä on hyvä punainen joka peittää 2-3 kerroksella. Koostumus jää hieman läpikuultavaksi, tämä ei ole pigmenttisin ja peittävin punainen mikä minulla on. Mutta hieno lakka, pidän tästä koska on keräilykappale. Tämän pahvipakkaus on hieno ja sisältää niittejä koristeluun sekä kynsiliiman.


P1090057.ORF

P1090061.ORF

Peukalon ja nimettömän lakkasin valkealla lakalla, jonka päälle leimadecal. Decalin väritin Gwen lakalla dotting toolin avulla. Born Pretty Storesta saamani laatta on BPL-029. Tuntuu toimivan hyvin näin yhden kuvion perusteella.

P1090008.ORF

Osaako Gwen tehdä hienoja lakkoja sekä meikkejä? Onko sinulla tätä laattaa, toimiiko yhtä hyvin kuin oletan?

P1090028.ORF

Born Pretty Storen tilauksesta 10% alennus käyttämällä minun alekoodiani UML91



sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Alkuvuoden törppöilyt

En muista olenko listannut loppuneita tuotteita mutta nyt voisin sen tehdä! Joku mietti että kuka haluaa lukea tyhjistä purnukoista, mutta lukijana kyllä ne postaukset tulee luettua. Pienet loppusanat purkeille voisi antaa, mitä jäi mieleen ja tuleeko kenties ostettua uudestaankin ;)

P1090003.ORF

TRESemmé Keratin Smooth hiusnaamio - Hirmu  hyväntuoksuinen, keratiinia sisältävä hiusnaamio suoristamaan hiusta. Sopii itsepäisille ja karheille hiuksille. Pitkähiuksisena olisin nauttinut tästä enemmän. Näin lyhyellä tukalla on aika sama onko hoitoaine vai hiusnaamio, suuria eroja en huomaa. Ihan hyvä tuote muttei tule ostettua uudestaan. TRESemmé sarjana ei kiinnosta.

KC Color Mask Pepper - Punapään pelastus. Muhitan tätä viikottain 15 min - 1 tunti. Näin punainen väri pysyy hiuksissa eikä kulu pois. Hoitaa myös hiusta ja auttaa sitä pysymään kiiltävän ja värjätyn näköisenä. Rakennepaikkaa ja korjaa, sisältää B5 vitamiinia ja keratiinijohdannaisia. Tätä käytän koko ajan, niin pitkään kuin on punainen pää ;)

Biozell hoitava sävyte Chili pepper - Tämä on edullisempi versio KC:sta. Hoitava sävyte värjätyille hiuksille. En kuitenkaan käytä tätä jatkossa koska kampaajani on suositellut KC:ta. Muuten kyllä pidän paljonkin Biozellin tuotteista.

Lavera Regenerating Hand Cream Cranberry & Argan Oil - Ihana, makea karpaloinen tuoksu. Hyvin kosteuttava ja imeytyvä luomulaatuinen käsivoide ikääntyvälle iholle. Käytin tätä viime talvena ja nyt hujahti loput. Tykkäsin! Sopii tietysti kaikenikäisten iholle :)

Lumene Bright Now Vitamin C Shine Control Cream-gel - Kiiltoa kontrolloiva geelivoide. Antaa iholle kosteutta ja mattapinnan. Tykkäsin käyttää syksyllä kun iho alkoi viiletä ja halusin aamulla virkistävän voiteen, joka ei kiristä iholla päivän mittaan. Tämä kuitenkin rullaa meikkivoiteen alla joten en usko hankkivani uudestaan. Tämä varmaan tuli LivBoxissa jossain vaiheessa. Hyvä Lumenen voide mattapinnan ystäville.

Trind Nail repair - Luotto aluslakkani. Joudun aina ohentamaan kun pullo menee alle puolen välin ja sitten tämä paksuuntuu. Mulla ei pullo kyllä kestä pitkään :) tämä on ainut aluslakka joka pysäytti kynsien lohkeilun ja liuskoittumisen. Tästä en luovu ikinä!

Nubar Lime Green - Paksuuntunut, hankala käyttää. Harvoja Nubarin lakkojani, näin ne vaan vähentyvät :/ mutta limen värisiä lakkoja tulee ja menee, nätti väri kyllä.

Snowcrystal Caramel Brown - Jämät pohjalla eikä tätä tule käytettyä oikein ikinä. Hitusen liian lämmin toffeenruskea. Muuten Snowcrystalin lakat ihan kivoja!

Color Club Tree Hugger - Sheer valkea. Ei tule enää käytettyä, en minipulloista niin välitä koska suti on liian pieni ranskiksen tekoon :) hyvä väri, isossa pullossa tulisi hankittua :) mutta valkeita riittää joten korvaajia on kokoelmassani.

Ciaté Snow Virgin - Kuten sanottu, valkeita riittää. Tässä yksi loppua lähenevä, on tullut käytettyä ranskiksiin ja joihinkin aksenttikynsiin. Valkeita on aina oltava!

Benecos matta kivipuuteri - Tämä on se halpa ja hyvä luomukivipuuteri. Saattaisin ostaa uudelleen, olen käyttänyt tätä aiemminkin.

MSCHIC Baked Mineral Foundation - Tämän loppu on pyörinyt ja pyörinyt meikkipussissa. Hauska baked puuteri jossa hieno suonikuvio. Sävy Porcelain oli aika vaalea. Tämä on tosiaan loppunut ajat sitten mutta pyörinyt meikkipussissa. Muistelen olleen ihan hyvä mutta ei sellainen että tulisi ostettua uudestaan.  

Oliko joukossa mitään teille tuttuja tuotteita? Haluatteko lukea tyhjistä purkeista jatkossakin?

lauantai 23. tammikuuta 2016

Born Pretty Store laatta BP - L032

Olin odotellut Born Pretty Storen testituotteita jo lokakuusta asti. Arvasin että se hiivatin postin lakko viivästyttää lähetystä edelleen. Olin jo varma että lähetys on kadonnut mutta siellä se yhtenä päivänä nökötti postilaatikossa.
Muistin vain että pyysin testiin laattoja mutta muita juttuja en muistanut. Sain yllärinä mukaan Born Pretty Storen joululaatan, joka on ollut tosi himoittu ja haluttu sekä tietysti loppuunmyyty. Harmitti että sain nämä vasta joulun jälkeen tammikuussa. Tuntui että meni se joululaatan idea pieleen. BPS tietysti oli tarkoittanut laatan joulukynsiin ja mistäs sitä arvasi että se tulee vasta loppiaisena ;)
Ajattelin että enpä odota ensi jouluun vaan tekaisen vielä yhdet villapaitakynnet. Kiva että sain villapaitalaatan, ne on kyllä aina hienoja.

P1070034.ORF

BP - L032 laatta on nytkin loppuunmyyty mutta kannattaa osta se, heti kun tulee lisää. EDIT/ sitä onkin tullut lisää!! Näissä pitkissä laatoissa on toimii / ei toimi -ongelmaa mutta tämä tuntuu toimivan. Villapaitakuvio on vaan hieno!
Ajattelin yhdistää kultaa ja vihreää kun ne jäivät vähemmälle huomiolle joulun 2015 kynsissä.
Vihreä lakka on Ruby Wing Behind The Bleachers. Kultainen hololakka Glitter Gal Citrine. Nimettömään valkosuklaan tuoksuista Color Club On Cloud Nine lakkaa, jonka päälle kerros China Glazen Golden Enchanmentia. Ei onneksi ollut ihan ylijouluinen olo näitten kynsien kanssa :)


P1060013.ORF

BP - L032 laatta / Born Pretty Store, saatu
Ruby Wing Behind The Bleachers / CesarsShop, saatu


P1070038.ORF

Jos innostut tilaamaan Born Pretty Storesta niin muista käyttää alekoodiani! Koodilla UML91 saa 10% alennuksen tilauksestasi :)



perjantai 22. tammikuuta 2016

IsaDora Velvet Matt Nails Swatches

IsaDoran kevätkokoelma tälle keväällä kantaa nimeä Riviera. Kokoelmassa on luomiväripaletteja, rajauskynä, ripsiväri, huulikiilto, mattahuulikyniä sekä tänään nähtävät kynsilakat. Mahtavia juttuja, olin niin iloissani näistä kun tulivat postin mukana. Onneksi mikään ei mennyt pilalle kun joutuivat olemaan hetken -30 pakkasessa.


P1200023.ORF

Tykkään hirmuisasti matta- ja satiinilakoista joten olen hyvin innoissani myös muista tämän kevään IsaDoran kausilakoista. Tulossa on myös denimin värisiä lakkoja joissa cremeä, mattaa ja yksi tekstuurilakka!! Niitä täytyy hamstrata! Hienoa ettei ole taas tylsää ( mutta toimivaa ) pastellicremeä vaan mattaa ja sokerilakkaa! IsaDora erottuu hyvin muista brändeistä todella ajan hermoilla olevilla tuotteilla. Ei toisteta koko ajan varman päälle vaan houkutellaan ihmisten ostamaan uusia juttuja.


P1200040.ORF

Nämä Riviera satiinilakat ovat niin suloisia pulloissaan. Samettisen pehmeän näköisiä, huurteisen mattaisia ja raikkaita sävyjä. Sanoinko jo että ne ovat ihania? Oli ihanaa saada vähän tekemistä sairaslomalle, kotona kun on TOSI TYLSÄÄ. Kova pakkanen estää ulkoilun joten ollaan oltu vain sisällä. Bloggaaminen on kiva harrastus ja käsi ei ole enää niin kipeä että se estäisi lakkaamista tai ajoittaista koneella olemista. Nautin todella swatchien teoista ja uusin lakkoihin tutustumisesta.

IsaDora Riviera Collection Velvet Matt Nails 2016:


P1210065.ORF

826 White Velvet - Helmenvalkea satiinilakka


P1210081.ORF

827 Bohemian - Hiekkanude satiinilakka


P1210095.ORF

828 Vintage Blush - Persikka satiinilakka


P1210134.ORF

829 Pink Sugar - Vaaleanpunainen satiinilakka


P1210156.ORF

830 Blue Cloud - Vaaleansininen satiinilakka


P1210161.ORF

831 Spring Light - Pastellinkeltainen satiinilakka

Kaikki lakat levittyivät kauniisti. Lakan voi levittää kynnelle kolmella siveltimen vedolla eikä lakka kaljuunnu yhtään eikä jätä raitoja. Lakoissa kaksi kerrosta riittää peittävyyteen, poikkeuksena persikka ja keltainen joita kolme ohutta kerrosta. Kuivumisaika on nopea joka on hyvä juttu mattalakoissa. Muista aina antaa allaolevan kerroksen kuivua hyvin ennenkuin levität toisen. Matta/satiinilakoissa ei käytetä päällyslakkaa. IsaDoran satiinilakat eivät ota itseensä käsivoiteesta koska nämä eivät ole niin mattaisia.


P1200028.ORF

IsaDora Riviera lakkoja löytyy Anttilasta tai eleven.fi verkkokaupasta. elevenistä löytyy myös vanhempia IsaDoran mattalakkoja sekä Sugar Crush sokerilakkoja, kannattaa selailla lakkavalikoimaa!! Siellä on kaikkia sokerilakkoja!

Lakat saatu blogin kautta maahantuojalta. eleven linkki mainoslinkki jonka kautta ostaminen tuo bloggaajalle pienen komission :)


^Kuvausapulainen piti huolta amerikanpastilleista :DD

Mitä tykkäätte lakoista ja amerikanpastilleista? :D