keskiviikko 30. syyskuuta 2015

piCture pOlish - Big Bang

Toisen lakan vuoro uusista PiCture POlish ostoksistani! Big Bang oli sellainen lakka joka ihastutti heti, johtuu varmasti violetista väristä :) tämä on sellainen sinipohjainen violetti. Lakan on suunnitellut La NPA Mouton bloggari.

P9280039.ORF

P9280024.ORF

Hienon lakan on suunnitellut, PP:n oma scattered hologrammihippunen yhdistettynä eri värisiin hienosti välkehtiviin flakies lastuihin. Vastaavaa lakkaa minulta ei todellakaan löytynyt joten iso pamaus on tervetullut kaveri kokoelmaani. Onko teillä muuten hankaluuksia pitää PP:n pulloa nätisti kädessä? Mulla sopivimmat pullot käteen ovat OPI ja Color Club, Picture Polish on vähän hankala malli. Mutta saa sen asettumaan, vähän aikaa kun venkslaa.

Big Bangin koostumus on kyllä kiitettävä, tuttuun tapaan kaksi kerrosta riittää. Koristeluissa ajattelin yhdistää hopeaa siniviolettiin. Suunnitelmissani kynsistä piti tulla kauniimmat mutta aarrgghh! Ensinnäkin nuo siirtokuvat ovat sellaiset tappelukaverit että lensivät kyllä roskiin tämän käytön jälkeen. Ovat kyllä Blue Sean kuvia mutta eivät lähde arkista, eivät asetu tai asettuvat siihen kohtaan mihin ekana tarttu. Eikö niistä mennyt pari vinoon ja kun sen itse tiedät, niin se ärsyttää. Muuten ihan jees, nimettömässä China Glazen OMG. Värimaailmaltaan kivat mutta miksi, miksi sössin aina kivat kynnet pieleen menevillä koristeilla/koristeluilla? Sattuuko tätä muille?

P9280050.ORF

P9280058.ORF

P9280060.ORF

Mutta loppujen lopuksi, pidin näistä kynsistä oikein kovasti. Lakka näyttää kovasti siniseltä ja hopean kanssa se on todella herkullinen. Flakieslastut ovat upeita, samanlaisia kuin PP Holidayssä. Ihana lakka korvaa kakkakoristelut ;)

P9280071.ORF

kol

piCture pOlish lakat / CesarsShop

P9270059.ORF

Käykää myös kurkkaamassa Mallen eilinen postaus Big Bangista!

tiistai 29. syyskuuta 2015

Essie Second Shine Around -päällyslakka

Sain L´orealilta myös tämän Essie Second Shine Around päällyslakan esiteltäväksi. Tämä on tarkoitettu elvyttämään eilinen manikyyrisi uuden näköiseksi. Kun ei aina ehdi lakata mutta lakkaus vähän repsottaa kärjistä...silloin kannattaa turvautua johonkin lakkausta uudistavaan päällyslakkaan ;)


P9090163.ORF

Second Shine Around päällyslakkaa käytetään lakkausten välillä kun manikyyrin kiilto ja väri alkavat pikkuhiljaa haalistua. Päällyslakka antaa manikyyrille uuden elämän ja raikastaa kynsilookin.
Toden totta tämä antaakin lakkaukselle ihan uuden kiillon ja kyntesi näyttävät ihan tänään lakatuilta! Tällä saa vähän feikattua kärkikulumista pois, ainakin yhdeksi päiväksi. Kuivumisaika tällä on ihan normaali ja tämän antama lakkapinta on sopivan paksu suojaamaan kynttä. Olen käyttänyt tätä kynsilakalla tehtyjen leimausten päälle eikä ole sotkenut. Taas kerran yksi hyvä päällyslakka Essieltä tosin en ole huonoon Essien päällyslakkaan törmännytkään ;)


P9090166.ORF

Tuote löytyy Essien hyllyistä 14,90 e hintaan. 

Onko teillä jotain erityistä päällyslakkaa jolla taiot manikyyrisi uudeksi? Vai ajaako joku ihan normaali päällyslakka saman asian? Oletko kenties kokeillut tätä?

Lakka saatu L´Oreal Finlandilta.

maanantai 28. syyskuuta 2015

Bogeyman

Jatketaan vielä Dance Legendeillä, eihän tule yli? Bogeyman on vielä esittelemättä :) mörkölakka on kyllä ihan omiaan Halloweeniin mutta synkän vuodenajan lakkahan se on muutenkin.


P9260060.ORF

P9060119.ORF

Eikö ole mahtava lakka? Musta mattapohja jossa niin maan perusteellisesti vaikka mitä hilkettä ja välkettä. Ihan eniten kynnellä erottuu turkoosi microshimmer yhdistettynä kultaiseen lastuun. Kaksi kerrosta riittää ihan mainiosti. CND Stickeyn päälle levittyy erinomaisen hyvin, Stickey antaa myös mattalakalle hyvää lisäpitoa eikä mattalakka kulu niin äkkiä pois.

Kaikissa kynsissä Bogeyman, nimettömässä Essencen lateksimusta. Leimauksen MoYou punk laatasta. Leimauslakka Color Club Frostbite kokoelman kultainen metallilakka joka on täydellinen kultainen leimauslakka.

P9260052.ORF

P9110003.ORF

Käytetyt tuotteet:
CND Stickey aluslakka / CesarsShop, saatu
Color Club 24°below / CesarsShop, saatu
Essence mattamusta lakka
Dance Legend Bogeyman 
MoYou Punk Plate 05 / CesarsShop

P9260048.ORF


Pelottaako Bogeyman? Joko suunnitellaan Halloween kynsiä?

sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Dance Legend #15 Gamayun

Kaikki Dance Legand tilaukseni lakat eivät suinkaan olleet tummia vaan joukossa oli yksi kultainen. Ihastuin Gamayun lakkaan alunperin Nailoxtail blogissa. Lakka jäi kummittelemaan mieleen ja päätin jossain vaiheessa hankkia sen.


P9090025.ORF

P9090054.ORF

Minulta ei löytynyt vielä kultanudea / tekstuuria / hololakkaa. Tässä on kaikki yhdessä paketissa; nerokas lakka! Harmi että hologrammi näkyy vasta auringossa, ei oikein tule esille muuten.
Koostumus on erittäin kiva. Levittäessä ei oikein tunnu tekstuurilta koska tämä ei ole mitään hirmu rouheaa glitteriä. Vaan tosi hillittyä eikä tämä näytä välttämättä tekstuurilta. Sitten vasta kun kuivuu, menee mattapintaiseksi mutta siltihän tässä tuota pientä välkettä näkyy.


P9090047.ORF

P9090009.ORF


P9090013.ORF

Kaunis lakka yksinään mutta tulee varmasti käytettyä eri skittleteissä sun muissa. Pysyi ihan hyvin, seuraavana päivänä lohkeili kärjistä. 

Mitä pidit lakasta? Miten sinä käyttäisit tätä tai mihin väreihin yhdistäisit?

lauantai 26. syyskuuta 2015

Color Club Halo Hues 2015 Swatches

No niin nyt, vihdoin ja viimein kuvia uusista Halo Hues lakoista!! Minusta nämä ovatkin vähän erilaisia kuin aiemmat Halo Huesit ja ihan hyvällä tavalla! Mukavaa etteivät kaikki ole samanlaisia ja että Color Club keksii jotain uutta.
Ensinnäkin nämä ovat enimmäkseen vähän vaaleampia kuin aiemmat Halo Huesit. Näissä on enemmän scattered holoa, eivätkä nämä ole niin voimakkaan virtaviivaisia linear hologrammeja. Omalaatuisia metallisen välähdyksen takia, mikä joka lakassa on. Se tuo tavallaan kaksi väriä yhteen lakkaan. Esimerkiksi hopeita on monta tässä kokoelmassa mutta kun kääntelet pulloa, siinä välähtää toinenkin väri.


P9250043.ORF

Olen kuvannut lakat lightboxissa. Aurinkoa ei yksinkertaisesti ole saatavilla syyskuussa. En halunnut myöskään kuvata lakkoja salamalla koska se vääristää aina vähän värejä. Hologrammiefekti on siis tottakai voimakkaampi auringossa.
Kaikissa lakoissa on samanlainen koostumus. Levittyy hyvin eikä raidoitu. Minä käytin aluslakkana Glisten & Glow Stuck On Bluta eivätkä lakat levinneet yhtään laikuille tai epätasaisesti. Joskus hololakat tekevät niin mutta nämä eivät! Kuivuvat hyvin nopeasti ja jokaista lakkaa riittää kaksi kerrosta. Kuvissani ei ole päällyslakkaa.


just my luck.ORF

Just My Luck
Hopea hologrammilakka limenvihreällä hohteella


star light, star bright.ORF

Star Light, Star Bright
Haalea kultainen hologrammilakka


crystal baller

Crystal Baller
Deniminsisininen hologrammilakka


date with destiny.ORF

Date With Destiny
Lilanvioletti hologrammilakka


what´s your sign.ORF

What´s Your Sign?
Hopea hologrammilakka vaaleanpunaisella hohteella


fingers crossed.ORF

Fingers Crossed
Hopea hologrammilakka hennolla kultaisella hohteella


sidewalk psychic.ORF

Sidewalk Psychic
Kuparinpunainen hologrammilakka

Toivottavasti piditte kuvistani! Ja ennenkaikkea, löytyikö sieltä mitään ostoslistalle? Minun on nyt hankala valita suosikkeja. Pidin hyvin paljon noista vaaleammista, ne olivat tosi eteerisen kauniita. Ja kuten mainitsin, lakat tekevät hyvin hologrammisen kuvion vaikka se ei lightboxin kuvissa niin hyvin välity. Auringossa nämä holottavat todella hienosti, sen mitä muutaman välähdyksen näin.

Color Clubin Halo Hues hologrammilakkoja voit ostaa suomesta CesarsShopista. Lakat 15 ml / 12,90 e. Yli 30 euron tilauksissa postikulut ovat ilmaiset! Lakat saatu kuvattavaksi. 

perjantai 25. syyskuuta 2015

Syntisen punaista ja mehukasta

Minulla on kyllä ihan syntinen olo. Saako tunnustaa syntini? Se on sellainen että miksi minä en ole käyttänyt Stroll -lakkaani vuosikausiin? Nimittäin se on todella herkullinen tapaus!

China Glazen Stroll Retro Diva kokoelmasta. Näköjään olen viimeksi käyttänyt tätä lakkaa vuonna 2010 *köh köh*...aika noloa! Onneksi hyvät lakat eivät mene miksikään kun sekoittelee ja tarkkailee lakkojaan. Osa tuoreemmistakin lakoista on kovia erottumaan esim. Essien kromilakat viime vuodelta.


P9070150.ORF

Nyt syksyn tullen Stroll sattui tarttumaan lakkalaatikosta käteen. Se on todella upea lakka, ensmmäisiä jellyjäni. Peittää kahdella kerroksella. Lakan väri on ihana tumma punainen kauniilla glitterillä. Upea ihastelu lakka eikä muuten vaatisi kauheita koristeluja osakseen.


P9070154.ORF

Minulla on ollut jo jonkin aikaa vähän ankeaa koristelurintamalla. Kun en keksi mitään! Tai jos keksin niin minulla ei ole aikaa toteuttaa sitä. Mulla ei periaatteessa ikinä ole rauhaa lakata kynsiä vaan vuosien mittaan olen kehittänyt sujuvan taidon lakata kaiken kotipuuhan ohella. Sanni kauhisteli sitä että kuivatan kynsilakkoja saunassa...joo ihan hyvin kerrosten välissä. Kun se lakkaus kuitenkin kestää parisen tuntia enkä jaksa iltamyöhään lakata. Mulla menee sitten yöunet jos jään nyhräämään tai kuvaamaan kynsiä. Lakkaan yleensä aina iltapäivällä tai alkuillasta.


P9070134.ORF

Palatakseni koristeluköyhyyteen. Tuntuu että nykyään vaan siirtokuvia ja niittejä. Tai leimausta yhteen-kahteen kynteen. Mulla ei ole hyviä leimauslaattoja ja tuntuu oudolta leimata joka kynnelle jotain. Onko teille tuttua tuo että ei ole mitään hyviä laattoja ja aina himoatte jotain uusia?
Päätin kuitenkin tänään että nyt jotain muutakin koristelua kehiin! Foliointi on helppoa ja nopeaa, sitä yhteen kynteen. Toiseen halusin rakentaa erilaisista niiteistä ja timanteista tuollaisen hauskan kuvion.
Sain joskus Cesarista tuon kiekon missä on noita isoja pylpyrä helmiä mutta se pyöri ja pyöri enkä keksinyt niillä mitään. Nyt olen alkanut niitä käyttää ja kivojahan ne ovat! Tuo punainen helmi on tosi seksy :D laitoin kaveriksi kultaisia kolmioniittejä ( niitä ärsyttäviä ) ja kultaisia niittejä sekä kultaisia timantteja.


P9070123.ORF

Erilaiset koristeluhyrrät / CesarsShop, saatu

torstai 24. syyskuuta 2015

China Glaze Pondering

Upeita duochrome lakkoja ei ole ikinä liikaa ja siksi hankin Pondering lakan The Great Outdoors kokoelmasta. Jos sinäkin etsit voimakasta duochromea niin tykkäisit varmasti tästä! Värinä tämä ei ole uniikki tai ainakin mulla on ollut tälläisiä montakin. Vihreä-violetti on tuttu näky tämän tyyppisissä lakoissa mutta harvemmin törmää näin hyvään koostumukseen.


P9040014.ORF

Pondering peittää jo yhdellä kerroksella mutta minä laitoin kaksi. Tähän ei jää näkyviin siveltimen jälkiä ja muutenkin on mutkaton ja mukava lakka. Tässä näkyy enemmän violettisuus kuin vihreys. Tuli kyllä useaan otteeseen ihasteltua kynsiä! Leimat tein Konad m57 laatasta kultaisella Essie Good As Gold lakalla. Lakka myös pysyy hyvin kynsillä, välillä taas todella hyvälaatuinen Chinan lakka!


P9040002.ORF

P9040006.ORF

Hieno lakka, voimakas ja näyttävä väri syksyyn. Ei välttämättä vaadi suuria koristeluja. Mikä sopii mulle koska olen taas jotenkin todella mielikuvitukseton koristelujen suhteen..

The Great Outdoors sekä muut upeat syksyn China Glaze kokoelmat CesarsShopista. Hinnat 6,90 e - 9 e.

keskiviikko 23. syyskuuta 2015

PiCture POlish - Cabaret & MILV water decals uutuuksia

Sain eilen mahtipaketin Cesarilta jossa oli odotetut Halo Hues ja Oil Slick Color Clubit. Viikonloppuna swatchaillaan :) olen myös odotellut uusia Milv siirtokuvia Cesarille ja tottakai uutta Picture Polish tilaustani! Paketissani oli pieniä maistiaisia uutuuksista ja pakkohan niitä oli heti testata!

Lauantaina kohistiin Facebookin kynsiryhmissä kun myyntiin sujahtivat uudet Picture Polishin sävyt. Kysessä on bloggaajakokoelma joka sisälsi kahdeksan lakkaa. En kyllä miettinyt pitkään kun naputtelin lakkoja ostoskoriin. Kolme tuli tilattua joista osa tulee myöhemmin. Cabaret oli ensimmäinen valinta ja se on kyllä ihan mun värinen lakka. Kaikki lakat ovat kyllä upeita, todella uniikkeja ja ainutlaatuisia. Hienoja lakkoja on tytöt suunnitelleet! Cabaret on u_nona bloggaajan taidonnäyte. Myös Picture Polishin laatu on todella hyvä, ei ole pettymystä tullut vastaan enkä ole näistä pahempia napinoita kuullut :)


P9220087.ORF

P9220146.ORF

kol

Cabaret on burgundyn värinen lakka jossa PP:n omaa scattered hologlitteriä. Uniikin tästä lakasta tekevät hex glitterit jotka toisesta kulmasta ovat hologrammisia ja toisesta kulmasta ihastuttavan kultaisia! Punapohjainen lakka tuo glittereihin ruusukultaista väkettä, ihan älyttömän upea lakka!! Pulloa olisi varmaan voinut pitää hetken ylösalas, hexoja olisi tullut enemmän mukaan. Ehkä toisen kerran niin. En halunnut tuhlata lakkaa laittamalla sitä paperille ja poimimalla siitä dotting toolilla isompia glittereitä, näin toimin indie jättiglittereiden kanssa.
Tätä riittää jo yksi kerros, koostumus on ihanan täyteläinen ja kauniisti levittyvä. Tuntuu jo hassulta kehua näin mutta vitsit miten hyvä lakka oikeasti! Minun kuvissani on kaksi kerrosta ja HK Girl Top Coat.


P9220072.ORF

P9220112.ORF

Milv water decalit ovat venäjän ihmeitä, kaikki kivahan tulee sieltä. Mahtavat kynsitaiteilijat, bloggaajat ja uudet ideat. Cesars toimii Milv siirtokuvien myyjänä suomessa, nämä ovat nyt ihan uusia juttuja. Itsekin innostuin näistä ja tein hirmu pitkän listan mitä aion tilata. Paketistani sitten paljastui yllärinä Milvin siirtokuvia, mitä nyt en pahakseni pistä. Mitä sanotte; eikö minun maku tunneta aika hyvin kun nämä tarrat on ihan minun näköisiä? Leopardia, kissaa, kukkaa, ornamenttia ja kaunokirjoitusta. Kaikki sellaisia että olisin itse ostanut ja tosissani näitä tykkäisin käyttää.
Toivottavasti tänään on lisätty loputkin Milvin tarrat kaupan sivuille ja päästään tilailemaan. Minä näin eilen mitä ihanaa kuviota tarroissa on ja haluan näitä lisää :)
Milv decalit ovat muuten ihan viimesen päälle! Näitten kanssa ei tarvitse nyprätä vaan nämä irtoavat lähes ensi kastelulla. Hyvin, hyvin harvoin törmää näinkin laadukkaisiin siirtokuviin. Nämä eivät repeile vaan siirtyvät nätisti kynnelle. Ainakin näin yksien tarrojen kokeilun jälkeen! Laitoin nimettömään valkeaa lakkaa jonka päälle tarrat ja niitit.


P9220132.ORF


P9220091.ORF

P9220101.ORF

Ei ihme että nämä tarrat ovat Hypnotic Polishiltakin loppu. Katsoin sieltä joskus aiemmin mitä olisin halunnut. Nyt kävin vähän tsiikailemassa niin kaikki mitä olisin halunnut, oli loppu :( näköjään joku muukin näitä himoitsee.
Kiva että Milv siirtokuvat ovat suomessa samoissa hinnoissa kuin ulkomailla. Ei tarvitse tilata muualta kun näitä saa Cesarista. Ja varmasti ne kivat myydään heti loppuun joten tsippailkaa kivoja tarroja ja ihania Picture Polishin lakkoja, minä ainakin tykästyin tosissani. Ihania uutuuksia taas pitkästä aikaa...tämä syksy on kallista aikaa mulle kun kaikki merkit pukkaavat toinen toistaan ihania kokoelmia ja kuten tiedätte; minä olen heikko syksyisiin lakkoihin ;)


P9220069.ORF

PiCture POlish kynsilakat / CesarsShop.fi
Milv water decalit / CesarsShop.fi, saatu 

tiistai 22. syyskuuta 2015

Color Club Frostbite Collection Swatches

Katsotaan seuraavana Frostbiten swatchit koska mun on yksinkertaisesti päästävä intoilemaan näistä lakoista! Upeita metallinhohtoisia lakkoja juhlakauden rientoihin, ihanaa talvifiilistä huurrepinnassa mutta ennenkaikkea; pitkästä aikaa tosi hyviä leimauslakkoja joista olen ihan fiilareissani!


P9190087.ORF

En ole suurin metallikoostumuksen ystävä, käytän metallilakkoja nykyään todella harvoin. Kauniita värejä, ei siinä mitään mutta metallikoostumus on mulle vähän vieras. Mutta tietysti piti testata miten nämä leimaavat!

Oikealta vasemmalle: 24°below, Triple Lutz, Winter White, What A Flake, I´m Gonna Luge It, Snowed In ja Polar Vortex


P9090080.ORF

Leimauksissa vas --> oik: 24°below, Triple Lutz, Winter White, I´m Gonna Luge It, Snowed In ja Polar Vortex.

P9090095.ORF


Ja toistepäin...

P9090102.ORF

P9090108.ORF

Eikö ole mahtia! Hyvin leimaavia ja hienostu erottuvia leimauslakkoja. Tykkään! Tottakai nämä ovat kynsilläkin kauniita. Jujuna näissä on levittää mieluummin paksu kerros kuin ohut. Jos jäät tuhraamaan siveltimen kanssa niin lakkaukseen jää raitoja. Metallipinta on sellainen että siinä näkyy tosi herkästi painaumat, siveltimen jäljet tai tuhrut. Kaikissa kuvissa lakkaa kaksi kerrosta ja HK Girl Top Coat päällä.

Näissä tosiaan saa kaksi yhden hinnalla; upean kynsilakan pikkujouluihin tai leimausharrastukseen. Oma suosikkini ovat 24°below, Triple Lutz ja Polar Vortex.

24 below

24°below
Kultainen metallilakka.

triple lutz.ORF

Triple Lutz
Ruusukultainen metallilakka.


what a flake.ORF

What A Flake
Valkeaa kuusikulmaista, pientä mustaa ja isoa hopeista kuusikulmaista glitteriä kirkkaalla pohjalla. Alla musta-harmaa-valkea tuputus-liukuvärjäys.


winter white.ORF

Winter White
Helmiäisvalkea metallilakka.


im gonna luge it.ORF

I´m Gonna Luge It
Shimmerinen, hieman siniseen taittava harmaa metallilakka.


snowed in.ORF

Snowed In
Teräksenharmaa metallilakka.


polar vortex.ORF

Polar Vortex
Turkoosinhohtoinen tumma metalliharmaa. 

Jos tosiaan huippuhyvät leimauslakat kiinnostavat niin muista nämä :) käyttäisitkö näitä ihan leimaukseen vai pidätkö metallilakoista ihan kynsilläkin, enemmän kuin minä ;) ?

Kokoelma saatu kuvattavaksi CesarsShopista. Frostbite + muut uudet kokoelmat nyt myynnissä, yli 30 e tilauksissa ilmaiset postikulut. Oil Slick & Halo Hues swatchit menee ainakin viikonlopulle. Jos on kiire ja himoitset nähdä lakkoja niin piipahda Cesarilla katsomassa kiekkoswatcheja lakoista ;)