tiistai 30. kesäkuuta 2015

Nana

Zoyan kesälakkojen esittely jatkuu. Tänään vuorossa na-nan-nan-naa-naa-nan-nan-naa eli Nana :)

Nana on nätti tummahko cremepinkki. Oikein hyvä ja paksu cremekoostumus, 1-2 kerrosta riittää, minun kynsissäni kaksi. Taitaa olla dupe OPI Dim Sum Plum lakalle eli jos tykkäät siitä niin tykkäät tästäkin!

P6210175.ORF

Testasin samalla Born Pretty Storen pitsilaattaa josta kuulin vähemmän hyvää jo valmiiksi. Osa näistä pitkistä laatoista on ollut hyviä mutta nyt kaksi viimeisintä kyllä vähän hermoja raastavia. Kyllä mulla meni hermot tämänkin kanssa ja mietin että onko vika minussa, enkö vaan osaa?? Kuviot ei nouse kokonaisina tai ne sotkeentuvat leimasimeen. Kun scrapaat kuviota, viereiset kuviot tökkivät vastaan eikä kuviota vaan saa scrapattua. Nätti laatta, nätit kuviot mutta...nämä ovat oikeasti Nana kynnet vol.2. Ensimmäiset meni poistoon kun yritin leimata joka kynnelle ja ihan päin pyllyähän se meni!

P6210151.ORF

Mulla kuitenkin oli pakkomielteenä saada edes yksi pitsikynsi näihin kynsiin! Leimasin hopealla China Gazen Sci-fi lakalla. Ei kyllä mennyt ihan putkeen ja luovutin...en jaksanut enää. Ei se aina onnistu. Vähän harmitti, Nana on kaunis lakka mutta epäonnistuneet koristelut latistivat tunnelman tästä manikyyristä. Mutta jos ei katso läheltä niin ei tuo leimaus ole niin paha :) tyhmä laatta kyllä!

P6210174.ORF

Nana saatu NailCitystä. Kuluttajat voivat rekisteröityä NailCityn verkkokauppaan ja ostaa sieltä mm.alessa olevia Zoyan lakkoja. Voit myös ostaa ja tilata lakkoja oman paikkakuntasi jälleenmyyjälle, tsekkaa tästä. Myös kynsilakkataivas CesarsShop myy Zoyan lakkoja ja sieltä löytyykin nämä tuoreet kesäkokoelmat, Pixie Dusteja sekä satiinilakkoja!


maanantai 29. kesäkuuta 2015

Ruby Wing Beige With Benefits Swatches

Hipheijaa, nytpä olisi tosi kivat swatchit luvassa! Ruby Wingiltä ilmestyi kaksi kokoelmaa tälle kesälle mutta...missään ei ollut niistä swatcheja! Odotin kieli pitkällä, olisin halunnut ostaa näitä mutta en uskaltanut sokkona. En viitsinyt tilata mistään ulkomailtakaan koska nämä eivät kovin halpoja sielläkään ole. Olisin ostanut Cesarista mutta en uskaltanut ilman totuudenmukaisia kuvia. Valmistajan kuvat ovat aina suuntaa-antavia ja luulin kokoelman lakkojen olevan cremejä mutta ei. Joukossa on myös kaksi metallikoostumuksella olevaa lakkaa.

P6240079.ORF

P6240063.ORF

Kokoelma sisältää kuusi nudelakkaa. Ruskean sävyt ovat nimittäin sellaisia että hitusenkin väärä vivahde niin lakka ei välttämättä istu ihonväriin. Liian kalpea tai punertavanruskea, ei...ei sellaisia hutiostoksia halua. Olin ilahtunut kun sain lakat kuvattavaksi, nyt minä pääsen tekemään swatchit muidenkin iloksi! Toivottavasti näistä on siis hyötyä jos olitte miettineet millaisia lakkoja nämä ovat.

Ruby Wing on Color Clubin sisarmerkki. Nämä lakat ovat kaikki sellaisia että ne vaihtavat väriä! Kun menet kynsiesi kanssa aurinkoon tai käytät niitä uv-lampun alla, huomaat eron. Väri vaihtuu myös lämpötilan mukaan jos tulet lämpimästä ja menet ulos viileään vaikka ei aurinko paistakaan. Väri tummenee samassa sävymaailmassa ja näin sinulla on kuin kaksi eri lakkaa! Kokeilin myös auringolla ja kyllä, väri vaihtuu. Kuvauksessa käytin apuna uv-lamppua.

Driftwood
Hieman harmaaseen taittava ruskea. Ohut cremekoostumus joka raidoittuu hieman. On kuitenkin nopea kuivumaan. Kolme kerrosta. Vaihtaa väriä luumuun.

driftwood 1.ORF

driftwood 2.ORF

Bonwire
Metallinhohtoinen kuparinen ruusukulta. Tämä on niin kaunis! Tässä jää siveltimen vedot näkyviin ja kaikki elukan karvat joten ole huolellinen levityksen kanssa. Ei tämä kuitenkaan mitenkään huono ole, Ruby Wingeissä on hyvä sivellin. Ihana, kiiltävä pinta ja väri on tosiaankin erityisen nätti. Kaksi kerrosta. Vaihtaa väriä tummaan punaiseen.

bonwire 1.ORF

bonwire 2.ORF

After Sunset
Bonwirestä ruskeampi, samanlainen metallinkiiltävä lakka. Kaksi kerrosta, todella nopea kuivumaan. Vaihtaa väriä violettiin. Mietin toimivatkohan nämä leimauksessa?

after sunset 1.ORF

after sunset 2.ORF

Shipwrecked
Punapohjainen ruskea. Todella ihana lämpimällä iholla. Kaksi kerrosta, hyvä koostumus joka levittyy tasaisesti. Selvästi pigmenttisempi lakka kuin Driftwood. Vaihtaa väriä luumunviolettiin.

shipwrecked 1

shipwrecked 2

Sandy Shore
Nude hiekka, ohut koostumus joka tarvitsee neljä kerrosta pitkiin kynsiin. Onneksi kuitenkin kuivuu nopeasti ja on hyvä levittää. Kerrosten kuivatusta en kokenut ongelmaksi koska lakka on niin ohutta. Jos joku kauhistelee neljää kerrosta niin en tykkää että kasvuraja kuultaa yhtään läpi. Jos sinulla on lyhyet kynnet niin selviät 2-3 kerroksella :) vaihtaa väriä punaiseen.


sandy shore 1

sandy shore 2

Summer Gardenia
Nude vaalea sheerlakka. Raidoittuu, itse laitoin pitkiin kynsiin neljä kerrosta. HK Girl top coat kuitenkin häivytti epätasaisuuden eikä kynsistä lopulta huomannut että lakka olisi mennyt raidoille. Vaihtaa tosi nätisti väriä pinkkiin. Vaikka koostumus ei ole täydellinen, tykkäsin tästä kovasti.

summer gardenia 1.ORF

summer gardenia 2.ORF

Mitäs tykkäätte? Kutkuttaako hankkia kesäksi auringosta eläviä lakkoja? Kesäkauden juttuhan tämä on mutta nudelakat ovat aina in ja kyllä minä Rubyillä lakkaan ympäri vuoden jos on kiva väri :) toisaalta huomasin että väri vaihtuu myös sisältä ulos menetelmällä, ilmeisesti kun lämpötilan ero on selkeä. Hauskoja lakkoja!

P6240069.ORF

Piti ihan kurkata mitkä olin laittanut näistä himotuslistalle silloin kun mietin ostoa. Siellä oli After Sunset, Sandy Shore ja Summer Gardenia. Aika hyvin olin valinnut koska eniten tykkäsin Sandy Shoresta ja After Sunsetista. Bonwire on omaan makuun enemmän kuin After Sunset. Kiva kokonaisuus, hyvä veto Ruby Wingiltä. Noihin ohuisiin lakkoihin toivoisin enemmän pigmenttiä mutta muuten *peukku*

Ruby Wing lakkoja voi ostaa suomesta kynsilakkataivaasta CesarsShopista. Tästä näet kaikki Ruby Wing kokoelmat. Ruby Wing hinnat 9 - 13 e. 

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Bellápierre kosmetiikka syynissä

Kauneutta.com lähetti minulle testiin valitsemiani Bellápierren mineraalimeikkejä. 

P6210053.ORF

Olin ajatellut valita kesäisiä sävyjä ja jonkun meikkipohjan. Halusin kokeilla muutakin kuin aiemmin kokeilemaani jauhemaista mineraalipohjaa. Ultra sävy oli keväällä hyvä mutta kesällä se on mulle liian vaalea. Otin nyt tutun ja turvallisen sävyn Ivoryn ja pakatun mineraalipohjan josko se olisi vähän peittävämpi kuin jauhemainen pohja.

P6210059.ORF

P6210056.ORF

P6210087.ORF

Compact 5-In-1 Mineral Foundation sisältää suojakertoimen 15. Rasia on tyylikäs, jämäkän oloinen, sisältää peilin ja pienen vipan. Uskon että tämä kulkee hyvin mukana eikä rikkoonnu helposti.
Pakattu puuteri on kyllä todella peittävää! En ole kyllä näin peittävää pohjaa käyttänyt vähään aikaan! Tätä ei voinut laittaa mukana tulevalla vipalla, tulos oli liian maskimainen. Käytin aiemmin saamaani Bellápierren kabukia jolla pohja levittyikin sitten huomattavasti paremmin. Peittää helposti, lopputulos on luonnollinen. Olin kyllä ihan yllättynyt mutta positiivisesti tottakai. Puuteri varmasti kestää aika pitkään käytössä kun tätä ei tarvitse laittaa paljoa kerrallaan. Jos etsit peittävää mineraalipohjaa, kärsit ehkä aknesta ja haluat käyttää mineraalimeikkiä joka antaa ihosi hengittää niin tässä. Kannattaa harkita! Peittävin mineraalipohja mitä minä olen ikinä testannut.

P6210063.ORF

P6210065.ORF

Halusin tutustua myös huulikiiltoihin ja valitsin tälläisen Supergloss pakkauksen jossa on neljä eri väristä huulikiiltoa. Fuchsia Bubble Gum, marjaisa Very Berry, viininpunainen Raspberry ja nuderuskea Vanilla Pink. Vihdoinkin huulikiiltoja jotka antavat oikeasti väriä eikä vain kiiltoa! Näihin kiiltoihin on pakattu pigmenttiä ja näissä yhdistyy huulipunan sekä huulirasvan tuntu. Todella hyvän tuntuisia huulilla! Ja tuoksut! Kerrankin ihan oikeanlaisia, raikkaita ja kuvauksenmukaisia, ei ollenkaan esanssisia imelyyksiä. Nämä eivät ole mitään halpiskiiltoja vaan hyvinkin laadukkaan oloisia. Pysyvät myös hyvin ja niin kivan tuntuisia huulilla että harvemmin sen tuntuisiin kiiltoihin törmää.

P6230011.ORF

P6230029.ORF

P6230019.ORF

Koska ollaan tekemässä kesämeikkiä niin halusin värikästä luomiväriä. Bellápierrellä on kivan värisiä luomivärejä, kahden kokoisina paletteina että jauhemaisina luomiväreinä. Minä valitsin sinisävyisen Clear Sky paletin. Värit ovat kermaisia ja kimalteisia. Pigmenttiä riittää ja värejä voi levittää joko siveltimellä tai aplikaattorilla. 

P6210069.ORF

P6230007.ORF

Sinisävyisen kesämeikin tein laittamalla valkeaa luomen sisänurkkaan ja sinistä liikkuvalle luomelle. Varjostin MAC Foliella. Kulmaluulle Ben Nye Ice. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner, Rimmelin sininen ScandalEyes kajal ja ripsissä Yves Rocher Volume Vertige. Kulmat meikkasin Dermosilin kulmakynällä ja Make Up Storen ruskeasävyisellä kulmapaletilla. Huulilla Vanilla Pink.

P6210143.ORF

P6210113.ORF

Bellápierren kosmetiikkaan voit tutustua suomenkielisillä sivuilla ja koko valikoiman Kauneutta.comissa näet tästä.
Bellápierren mineraalimeikit ovat 100% luonnollisia, eivätkä ne sisällä talkkia, öljyä, hajusteita tai säilöntäaineita. Ihotautilääkärien suosittelemia, sopivat eri ihotyypeille ja sisältävät UVA & UVB suojan ( sk 15 ). Natural Beauty Awards on palkinnut Bellápierreä useampana peräkkäisinä vuosina merkin puhtauden ja turvallisuuden perusteella.

Mitä kokemuksia teillä on Bellápierrestä? 

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Perheenlisäystä

Onko meille tulossa kissa? Lisää eläimiä? Vauvako? No ei :D ei yhtään elukkaa tai mitään vauvaa tänne, nyt on kiintiö täynnä :) mutta meikkejä mahtuu aina :D joku himo taas tuli saada värikkäitä meikkejä. Valikoin vaikka mitä mutta lopulta päädyin kahteen Sleekin palettiin. Tilasin Rio ja Del Mar paletit. Ihan sikahinnoin eBaystä mutta mistään löytänyt halvemmallakaan..


P6190094.ORF

Ajattelin että tässä postauksessa voisin vilauttaa noita vanhempia Sleekin palettejani. Mitä mieltä niistä olen ja millä käyttöasteella ne ovat.


P6190097.ORF

Arabian Nights
Tätä himoitsin pitkään mutta jotenkin se sitten on jäänyt tosi vähälle käytölle. Siihen ei tule tartuttua ja tuntui jo etten jopa pidä siitä. Sitten päätin sillä meikata pitkästä aikaa huomatakseni että onhan se ihan kiva paletti. Osa väreistä on glitterisiä, varisevia ja aikaa vaativia. Tällä ei voi meikata kiireisiä aamuina, tämän värit vaativat hyvän häivytyksen. Mutta kun tällä meikkaa ajan kanssa...wau! Todellakin Arabian Nights :)


P6190101.ORF

Oh So Special
Neutraaleja, vaaleanpunaista mattana ja duochromena. Helpon näköinen paletti jolla saa tummaa sekä vaaleaa meikkiä. Aikani tällä meikkasin, tein koko ajan samanlaista meikkiä. Mutta sitten se jäi. Tuntui että en mä tykkää tästä. Sitten kokeilin ruskeita ja ilahduin huomatessani miten kivoja sävyjä tämän ruskeissa on juurikin vihreille silmille. Rakastuin uudestaan :)


P6190107.ORF

Snapshots
Tämä on ehkä mun suosikki Sleekeistä. Ihanat värit! Teen tällä tosi paljon kahden värin värikkäitä arkimeikkejä. Vaikka värit ovat räikeitä, ne ovat helppoja häivyttää. Tässä on tosi upeita väriyhdistelmiä. Minusta tässä ei ole huonoja värejä.


P6190112.ORF

Garden Of Eden
Unelmapaletti vihreiden ystäville. Kauniita erilaisia vihreän vivahteita matasta omenanvihreästä tummaan havumetsän vihreään. Ihania vivahteita lilaa ja ruskeaa. Toinen suosikkini! Hyvin tasalaatuinen kokonaisuus.


P6190118.ORF

Vintage Romance
Kultaa, luumua, siniviolettia...mitä muuta vihreät silmäni kaipaavat? Nopeakäyttöinen ja vaikka ulkonäkö antaa ymmärtää muuta; helppoyhdisteltävä! Nuo kullat sopivat sinertäviin ja punertaviin ihan saumattomasti. Upea paletti!

Riosata ja Del Marista kirjoittelen myöhemmin. Mitkä ovat teidän Sleek lempparipaletteja?

perjantai 26. kesäkuuta 2015

Vatsa kuntoon kesäloman jäljiltä

Kellepä ei olisi tuttua kesän jäljiltä; turvottaa, maha ei toimi ja tuntuu kipeältä? Minulle! Ja tiedän syyn: erilainen ruokailu, liian vähäinen veden juonti ja herkkujen syönti. Kaikki mitä en harrasta arkena, saa massun epäsäännölliseen olotilaan kesäloman jälkeen.

Onneksi se tasapainottuu viikossa-parissa kun alkaa juoda runsaasti vettä ja syö terveellisemmin. Nyt minulle tarjottiin mahdollisuutta testata Regulamine valmistetta ja ajattelin että mikä ettei, valmiste voi hyödyttää minua ja teitä. Olen siis teidän oma koekaniini :)

P6140024.ORF

Regulaminen teho perustuu chian siemenistä ja psylliumin kuoresta saatuun kuituun. Tuote tasapainottaa vatsan epätasapainoa, auttaa turvotukseen ja auttaa vatsaa toimimaan paremmin jo 12-72 tunnissa kuitenkin vähintään viikossa.

Pussin jauhe sekoitetaan veteen ja appelsiininmakuinen drinksu on valmis. Joskus teen sen edellisenä iltana jääkaappiin ja aamulla nautin jääkylmän juoman aamupalan yhteydessä. Chian siemenet muuttuvat yön aikana hyytelömäiseksi joten halutessaan juomaan saa tuntumaakin.

P6140023.ORF

P6140026.ORF

Regulamine ei sisällä laktoosia, gluteenia eikä sokeria. Tuotteeseen voit tutustua enemmän heidän omilla sivuillaan. 30 annospussin pakkaus n. 24 e.

Toimiiko se? Mulla ei varsinaista ummetusta ole mutta haluan saada vain mahan liikkeelle. Ja siihen se auttaa, siinä suhteessa ei ole ongelmia. Hyvä tuote terveellisen ruokavalion ja runsaan vedenjuonnin ohella, mikäänhän ei auta jos sitten syöt kaikkea muuta skeidaa ja et juo vettä :) mutta jos kärsit ummetuksesta loman jäljiltä niin Regulaminen auttaa etupäässä siihen. 

Mullahan on endometrioosi joka aiheuttaa ikäviä vatsaoireita. Olen joutunut käymään kuvissa koska mahassa tuntuu jotain. Eipä niistä apua ollut joten jatketaan ongelmien kanssa. Instagramissa seuraavat voivat joskus bongailla ruokakuviani. Olen valittanut sitä kun en osaa jotenkin syödä oikein tai tuntuu että mikään ei auta. Minkään syöminen ei tunnu hyvältä. Olen jotenkin saanut tämän syömishomman ihan solmuun. Tiedän miten pitää syödä mutta en kykene siihen. 

Olette patistaneet minua karppaamaan ja syömään rasvaa. Minä syönkin vihreätä paljon päivässä, perunaa harvoin ja viljatuotteeni ovat aina täysjyvää. En syö marinoituja tai mausteisia ruokia koska ne aiheuttavat ikäviä oireita. En pysty syömään tiettyjä proteiini- tai Atkins patukoita koska niistä tulee järkyttävät mahakivut. Välillä tuntuu että en voi syödä mitään. Jos syön avokadoa tai vihreää niin on mahakivut. Jos syön vaikka pyttipannua niin on mahakivut. Maitotuotteista seuraa aina turvotus ja mahakivut. 

En oikeastaan edes tiedä miksi aloin tästä kirjoittamaan. Olen seurannut Ida Parviaisen blogia, hän tuntuu kärsivän samoista ongelmista. Sanomattakin selvää että turvotus ja mahankivistys on lähes jokapäiväistä kaksi viikkoa kuukaudessa. Tiukkoja vaatteita ei halua ajatella ja juhlat tai mikä tapahtuma vaan johon ei voi mennä verkkareissa, kauhistuttaa. Nytkin kun istun tässä niin oikealle puolelle mahaan koskeen ja maha on turvotuksesta pinkeä. Töissä koskee ylämahaan, kylkiin, alaselkään. Välillä on niin huono olo että ei jaksa hymyillä eikä halua kohdata asiakkaita. Tätä on aina 2 viikkoa kuukaudesta, viikko ennen ja viikko jälkeen naisten vaivojen. Kuka sanoi että naisten elämä on helppoa?

En tiedä, ehkä ajattelin että kun tätä naisihmiset lukevat niin sieltä saattaa löytyä kohtalotovereita :) ehkä minua ärsyttää se että liikun, syön perusterveellisesti enkä herkuttele joka päivä. Yritän tiputtaa vähän painoa mutta tuntuu että kokoaikainen mahakipu, turvotus ja oksettava olo pilaa kaiken. Haluaisi heittää homman läskiksi ja maata sohvalla syömässä suklaata. Endometrioosi on kyllä inhottava vaiva/sairaus.

torstai 25. kesäkuuta 2015

Inspiroituneena bloggaajasta II

Minulla oli välillä kausia että ei huvittanut meikata eikä mulla ollut mitään hyviä meikkejä. Käytin aika paljon ruskeita tai jotain tuttua ja turvallista. Mutta sitten se inspis aina iskee, yleisesti jostain blogista :) tämän matkin Mallelta ;) eli vihreää ja pinkkiä. Tuttu väriyhdistelmä mutta olen aina käyttänyt pinkkiä ja limeä...laitetaan nyt kunnon vihreää!


P6190025.ORF

P6190060.ORF

Ihan paras mattavihreä 331 löytyy Inglotilta. Myös lime 41 löytyy samasta Inglotin paletista. Mattapinkki L´oreal HiP Brazen duosta. Meikin pohjustin MUFE Eye Primerillä ja MACin Pharaoh sävyisellä Paint Potilla. Kulmissa Dermosilin kulmakynä ja MUS kulmapaletti. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripsivärinä Yves Rocherin Sexy Pulp.


P6190066.ORF

P6190061.ORF

Huulilla pitkästä aikaa huulipunaa! Olen ollut kiiltotyttöjä sekä käytin tässä kesän kynnyksellä paljon erilaisia huulipunapuna/kiiltokyniä. Nyt tämä silmämeikki kaipasi ihan vaaleanpunaista matta huulipunaa. Meikistä tuli sopivan karkkinen mutta silti se ei ollut liikaa. Huulipunani on Zuiin Butterscocth. Lisää Zuiin huulipunia löydät tämän Biodellyn mainoslinkin takaa.


P6190049.ORF


Millainen on sinut kesäinen karkkimeikkisi? Silmät ja huulet vai pelkästään jompikumpi?

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Yves Rocherin geelilakat

No niin nyt testivuorossa Yves Rocherin geelilakat! Ensimmäisenä testiin herkkis nude Rose Perle. Tämä olikin omiaan iltaan jolloin manikyyriin oli aikaa mielellään tunti-puolitoista, lasken tähän myös tämän näpyttelyn ja kynsien kuvauksen. Aluslakkana Essencen Pro White Effect, laitoin sitä yhden kerroksen. Rose Perleä kaksi kerrosta ja yksi kerros Yves Rocherin Gel Effect Top Coatia.

Rose Perle on ajaton ja kaikille sopiva sävy. Yhdellä kerroksella aika hento mutta vähän rakennekynsimäinen pinta. Ei huomattavia raitoja. Laitoin sitten vielä toisen kerroksen. Lakka on kyllä kaunis ja todella geelimäisen tuntuinen. 
Lähikuvassa näkyy raitoja joten ihan tasaisesti en saanut levitettyä. Kolmas kerros olisi liikaa, tälläinen lakka on aina paras 1-2 kerroksella. Jos haluat kynsiin tosi huomaamattoman mutta kiiltävän lakan niin tämä!


P6160042.ORF

Rouge Impérial on se klassinen seksikkään punainen sävy. Koostumus, se on ihana! Nautin tällä lakkaamisesta! Hyvä, notkea koostumus joka on kuitenkin sopivan tuhtia ja lakka ei valu kynsinauhoille. Jokainen tietää että punainen lakka on itse painajainen siivota kynsinauhoilta pois. Laitoin lakkaa kaksi kerrosta mutta periaatteessa jo yksi riittää lyhyisiin kynsiin. Nimettömään lisäsin Dollish Polishin glitterlakkaa I´m The Ultimate Fangirl. Näiden kahden Yves Rocherin geelilakan perusteella saattaisin kyllä ostaa itsekin jos tulisi joku oikein kiva sävy vastaan.


P6170066.ORF

Kannattaa ehdottomasti käyttää Yvesin omaa geeli päällyslakkaa. On nimittäin "gel top coateja" ja gel top coateja. Tämä on ihan oikea sellainen, ihanan paksua ja täyteteläistä; niin se kuuluu ollakin! Siinä tämä eroaa normaalista top coatista, antaa kynnelle hieman pulleamman pinnan ja huiiiikean kiillon. Viimeistelee lakkauksen ihan täydellisesti ja kynnet ovat tosi kiiltävät. Iiks, tykkään ihan mielettömästi!


P6170082.ORF

Yves Rocherin geelilakat ovat hopeisine korkkeineen erittäin tyylikkäitä ja nykyaikaisia. Pinta on erittäin kiiltävä ja lakkaväreissä löytyy valinnanvaraa. Sutia pidän hyvänä ja toimivana. Koin että pitkänmallisella korkilla on helppo lakata, jotenkin kättä saa tuettua hyvin. Jos siis tuntuu että ärsyttää lakata pikkukorkeilla niin saatat tykätä näistä. Geelilakkoihin voit tutustua lisää tämän mainoslinkin takaa.


P6170078.ORF

Joko olet kokeillut näitä? Oletko geelilakkojen ystävä, miten ne eroavat sinusta kynsilakoista?