sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Vanhoja aarteita: Alter Ego

Color Clubin syyskokoelma Alter Ego on pitkäaikaisia suosikkejani. Kokoelma ilmestyi 2010, tuntuu että vanhat kokoelmat on kyllä tosi kivoja ja omistan niistä suoranaisia aarteita! Onneksi mulla on iso kokoelma Color Clubin lakkoja, on ne kyllä niin ihania!

Kokoelman nimikko Alter Ego on päässyt kynsilleni todella harvoin. Pakko ihmetellä kyllä miksi. Uusia lakkoja on jono odottamassa vuoroaan mutta välillä pitää lakata vanhoillakin. Eihän siinä olisi mitään järkeä ostaa vain uutta ja jättää vanhat käyttämättä.


P5140011.ORF

Viisi vuotta vanha lakka ei ole mennyt miksikään koska ravistelen pullojani vähän väliä. Etenkin glitterit, indiejellyglitterit ja tekstuurit ovat helposti jämähtävää sorttia, muistakaa huolehtia niistä! Palatakseni Alter Egoon, on se niin mukavan syksyinen lakka. Ulkona sataa ja on kylmä, tuntuu ihan syksyltä! Kynnetkin täytyy olla sen mukaan.


P5140035.ORF

Alter Ego on luumunharmaa lakka jossa todella paljon microkimaletta. Kimallepartikkelit ovat pinkkejä, kultaisia ja violetteja. Ihan mahtava lakka, tälläisiä lisää! Peittää kolmella kerroksella. Koristeluiksi nimettömään OPI Liquid Sand lakka Baby Please Come Home joka toistaa samaa värimaailmaa tekstuurina. Kultaista teippinauhaa ja tähtiniitit. Päällyslakkana Essence Gel Look joka antaa mukavan pulskan pinnan lakalle, ei ala teipit törröttämään reunoista ;)

kollaasi

Sanomattakin selvää että nämä olivat mieleiset ja aivan ihanat kynnet!

P5140028.ORF

Muita Alter Ego -faneja? Muistatteko tämän kokoelman? Minusta siinä oli monta muutakin ihanaa lakkaa, täytyykin lakata niillä tässä joskus :)

Color Club Alter Ego / CesarsShop, saatu 
OPI Baby Please Come Home / CesarsShop, saatu
Kultaiset tähdet kiekosta / CesarsShop, saatu
Kultainen teippinauha / eBay
Essence Gel Look Top Coat

22 kommenttia:

  1. Alter Ego on kyllä mahtavan upea. <3 Ja koristelut iskee. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli kiva löytää tämä ihanuus uudelleen <3

      Poista
  2. Tosi nätit kynnet ja ihana Alter Ego!

    VastaaPoista
  3. Ihana lakkaus, ja tosi nätti tuo lakkakin :) Kauanko tuolla Essencellä kestää kuivua ja käytätkö sen päällä vielä pikakuivattajaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En käytä päällyslakan päällä pikakuivattajaa, siinä ei minusta ole järkeä? Essence kuivuu ihan nopeasti, en ole katsonut aikaa mutta aina varon jonkun aikaa kynsiäni. Nopea on kuivumaan ja pinta on ihana :)

      Poista
  4. Ihanat kynnet ja ennenkaikkea ihanat koristelut! Tykkään noiden teippien asettelusta ja tähdet on hauskat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Martina <3 nää oli omastakin mielestä todella kivat kynnet :)

      Poista
  5. Upea lakkaus ja upeat lakat! Kaipaan jotain tummaa kynsilleni koska tällä hetkellä ei kesätä yhtään. Nämä on niiin kauniit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä minä olen kironnut tämän kesäloman ajankohtaa. Eilen oli ok keli laitella kesäkukat ja vähän siivota pihaa. Tummia lakkoja olen katsellut, kyllä ne kelpaa kesät talvet ;)

      Poista
  6. Kauniita lakkauksia :)

    Jäi kiinnostamaan, että kuinka usein ravistelet lakkakokoelmasi läpi? Tai kuinka usein noita glitteri- ja tekstuurilakkoja kannattaa ravistella ja miten usein riittää muille lakoille? -Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina :)
      Aina silloin tällöin. Ehkä kuukauden välein, joitakin parin-kolmen viikon välein. Siinä vaiheessa kun glitterlakka on erottunut niin viimeistään kannattaa jättää hetkeksi ylösalas valumaan. Jos tekstuurit tai glitterit ovat kuukausikaupalla sekoittamatta niin vaarana on jämähtäminen. Otan mieluummin varman päälle kuin että joku hintavampi lakka menee pilalle ;) joitain tosi vanhoja cremejä sekoitan useammin, uudemmille riittää harvempi väli. Kannattaa kurkata lakkoja, miltä näyttävät :)

      Poista
    2. Kiitos tiedosta :) Nyt kun noita lakkoja on alkanut kerääntyä sen verran (siis eihän mulla ole varmaan 30:täkään vielä, mutta silti), että mun lakkaustahdilla niitä ei saa käytettyä kovin lyhyessä ajassa, on kiva tietää että uusiakin ihanuuksia voi ostaa hyvällä omallatunnolla, kun pitää niistä huolta ;)

      Ai niin, kysynpä samalla nyt sitten että käytätkö joskus ohentajaa ja miten se (ja millainen ohentaja on hyvä) suhtautuu eri tyylisiin lakkoihin? Laitan nyt tämän kysymyksen tähän, kun tuli mieleen :)

      -Niina

      Poista
    3. Mulla on Sechen ohentajaa ja olen käyttänyt sitä ihan kaikenlaisiin lakkoihin. Siinä on kuitenkin tolueenia eli jos et halua sitä tolueenivapaisiin kynsilakkoihin niin kantsii ostaa joku toinen ohentaja. Mun mielestä esim.Mavalalla on ohentaja jos haluaa ihan kaupasta ostaa :)

      Poista
  7. Tosi kaunis lakkaus :) Mä ravistelen kans välillä kaikki lakat läpi ja yleensä pakotan mun miehenki auttamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minun on turha pyytää tuommosiin hommiin :D

      Poista
  8. Oi, kun kivat! Mullakin on noita teippinauhoja ja itselläni ne lähtevät heti käpristymään kynnen reunoista rullalle ja eivät näytä hyvältä kuin pari tuntia. Tämä siis vaikka olisin tunkenut päällyslakkaa reippaastikin :) Onko sinulla samoja ongelmia?

    -Eliisa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla on joskus ollut, en tiedä onko teippinauhoissa eroja? Ei kyllä luulisi? Minä painelen aina tosi hyvin kynnen reunoilta ettei lähtisi käpristymään. Sitten laitan top coatin ja levitän vielä sinne reunoillekin. Mutta kyllä ne seuraavana päivänä saattavat törröttää ja sitten tulee repimishimo :)

      Poista

Kiitos kommentista <3