maanantai 8. joulukuuta 2014

Luukku 8: Snow Globetrotter

Idea lähti taas pyörimään mustien kimaltavien joulukynsien kanssa. Olen ihastunut vuosi vuodelta enemmän erikoisempiin jouluväreihin eli ei aina tarvitse olla punaista, vihreää tai kultaa. Muitakin värejä voi käyttää joulunajan kynsissä ja ideana onkin tässä joulukalenterissani esitellä vähän kaikenlaisia joulukynsiä.

PB300007.ORF

Palataan mustaan. Lakkasin kynnet OPI Baby It´s "Coal" Outsidella. Nimettömään Snowcrystal Pearl Illusion. Halusin laittaa OPI Snow Globetrotteria mustan päälle. Ajattelin ensin leimata kuviot ja sitten dotting toolilla poimia Snow Globetrotterista hienoimpia glittereitä. Eihän se onnistunut koska Trobetrotterin glitterit ovat niin hentoja etteivät ne nouse yksinään lakan seasta. Lakkasin sitten Globetrotterilla kynsien tyveen. Leimasin hopealla Color Clubin On The Rocks lakalla kiekuroita jotka sopivat hyvin joulunhenkeen. 
 

Nimettömään Cesarin piikkejä, ne ovatkin parhaita niittijuttuja ikinä! Niin erikoisia! Piikit kiinnittää Glisten & Glow HK Girl jota käytin top coatina muissakin kynsissä. Piikit pysyvät kyllä tosi hyvin, seuraavana päivänä niitä saa irrottaa ihan tosissaan pois. Painan niitä yleensä märkään top coatiin ja laitan top coatia vielä piikkien väliinkin. Pysyvät. Mutta jos ei ole tottunut yhtään ulkoneviin koristeisiin niin saattaa kokea nämä vähän hankaliksi. Kyllähän nämä tarraavat ja osuvat joka paikkaan. Ja se tuntuu inhottavalta kynnellä kun piikki tarttuu johonkin ja alkaa taipua irtoamatta.

PB300006.ORF

Kuuluuko teidän mielestänne musta väri joulukynsiin? Ovatko nämä liian rock eivätkö kuulu joulu-kategoriaan?

27 kommenttia

 1. Musta nää on hyvät joulukynnet! Itellä ku ei oo aikomustakaan olla jouluna jouluisilla lakkauksilla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minäkään en ole vielä päättänyt joulukynsiäni :)

   Poista
 2. Musta kuuluu ehdottomasti jouluun... ainakin kun ulos katsoo :). Kaikki lumihöytylät ja valkoiset glitterit vaan tulevat niin hyvin esiin mustalta ja tuovat mieleen no, Suomen lumettoman joulun. Ihanat nuo piikit, tahtoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) no joo, tässä kun on koko aamun rämpinyt vesisateessa ja pimeässä ilmassa niin mustat joulukynnet ovat jopa kotoisat :D

   Poista
 3. Tosi ihanat, ja kyllä mun mielestä muillakin kuin punaisella, kultaisella ja vihreällä saa aikaan upeita joulukynsiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) muun värisiä kyllä tulee näkymään luukuissani. Mutta en unohtanut ihan perus jouluvärejäkään :)

   Poista
 4. Love it!!! Love the base color and design. You really have the talent! Great job!

  VastaaPoista
 5. Oon nyt ollu muka tosi kiireinen, etten ole ehtinyt kommentoida ollenkaan! Joten kommentoin tähän sitten kaikille postauksille. :D

  Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa sun luukku oli ihana! Aivan ihanan talviset kynnet ja ihana yhdistelmä. <3

  Zoyan Pixie Dustit.... aivan rakkautta! Sitten kun rahapussi antaa luvan, niin mä hommaan vielä sen mun ensimmäisen Zoyan. :D

  Ja nämä kynnet! Näähän on tosi jouluset, vaikka ovatkin aika rock! Rock-joulu! <3 Täydelliset. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kiva kun kommentoit! Pixie Dustit ovat kyllä sen arvoisia. Minäkin sain muutaman uuden vaihtareissa ja en malta odottaa että pääsee lakkailemaan niillä :)

   Poista
 6. Oih<3 Mun mielestä joulukynsiin sopii hyvin, myös muut kuin ne perusvärit.
  Nämä on meinaan todella todella kauniit<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Fani :) ehkä joku pinkki ei sovi mutta tummat perusvärit kyllä :)

   Poista
 7. Wauuu! <3 nuo niitit on kyllä niin ihania! :)

  VastaaPoista
 8. Pikkujouluihin menee oikein näpsäkästi! Nuo niitit ja tuo lakka... yhdistelmä näyttää siltä, kuin (metalliset) jäävuoret tulisivat jään läpi. Ihan mahtavan näköinen!

  VastaaPoista
 9. Mä olen sitä mieltä, että musta ei oo koskaan väärin. ;)

  VastaaPoista
 10. Houlimouli kun nää on U P E A T!!!

  VastaaPoista
 11. Ihanat! En ehkä varsinaisesti pelkästään jouluun näitä ajattelisi (vaikka ihan hyvin siihenkin sopivat!) vaan ennemminkin näkisin ne upeina talvikynsinä!

  VastaaPoista
 12. Kyllä jouluun käy muutkin värit, joululehdestä ihailin turkoosia ja ei-niin-jouluista vihreää , upean näköinen oli sekin kämppä , eikä perinteistä väriä missään. Aivan ihana lakkaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommenteista :) kuulostaa nätiltä, voi kun osais sisustaa :D

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥