maanantai 1. joulukuuta 2014

Luukku 1: Peggy Sage kosmetiikka

Meikit Heavenin lähettämässä testipaketissa oli mukana myös kosmetiikkaa. Meikit Heavenin nettikaupa on kyllä ihana, meikit löytyvät "meikkitaivas" kohdasta. Ihana! Ihania ovat meikitkin. Nettikauppaan jäisi pidemmäksikin aikaa selailemaan mitä kaikkea sieltä löytyy. Jumituin selailemaan mitä löytyy, katsokaapa näitä MAC Mineralize Skinfinish tyyppisiä Baked puutereita...ooh!!!!


Minun paketistani löytyi luomiväri trio nimeltään Taffetas. Kyseessä on baked tyyppinen luomiväri jota voi käyttää kuivana tai kosteana. Taffetas sisältää kolme ihanaa sävyä; kylmää huokuvan vaaleanpunaisen, malvan ja mustan. Erinomainen vihreille silmille. Aplikaattori oli niin hellyyttävän pieni, varmaan pienin ikinä näkemäni. Sen kun otin sormien väliin niin pelkkä pää jäi näkyviin. Itse en tällä aplikaattorilla tehnyt mitään :) 

Värit ovat helmiäiskoostumusta ja luomilla näkyy myös pientä kimallehippua. Vaikka yleensä en tykkää helmiäisistä niin jotenkin tämä oli kiva. Tuli mieleen että tällä saa kauniin pikkujoulumeikin joka kimaltaa hienosti hämärässä valaistuksessa. Levitin värit kuivana; vaaleanpunainen alkupuolella luomea, musta loppupuolella ja malvaa banaanivarjostuksessa. Levitin värit kuivana siveltimillä. En keksinyt näistä valittamista, levittyivät hyvin ja olivat pigmenttisiä. Suosittelisin nuorelle meikkaajalle tai sellaiselle joka ei välitä hirveästä väri-ilottelusta.


Toinen saamani meikkituote oli puristepuuteri sävyssä Sun Kissed. Pyysin muuten ihan yllärimeikkejä etten valinnut sävyjä. Luomiväri meni ihan nappiin ja tämä poskituote! Olen aika heikkona erilaisiin kauniisiin poskituotteisiin. Tässä on samassa bronzeri, korostus ja poskipuna. Sun Kissed puuterissa on vahva hajuvesimäinen tuoksu. Kannesta löytyy peili mutta tässä ei ole vippaa. Ei sillä että tarviikaan. 
Puuterissa on mattakoostumus kimalteilla. Mielestäni tämä on paras ihan koko poskelle poskipunan tyyliin käytettynä. Itse laitoin reilusti ohimoillekin. Ei pelkoa että väriä tulee liikaa. Mainio tuote nuorelle tai aloittelevalle meikkaajalle joka opettelee varjostuksia ja poskipunan paikkaa. Tällä ei mene metsään. Sudin tosi reippaasti ja tässä on niin hento pigmentti että övereitä tällä ei tule.

PB150107.ORF

PB150102.ORF

Meikissä käytetty, *-merkityt saatuja:
Lavera 2 in 1 compact meikkipuuteri*
Lavera kivipuuteri Cool Ivory
MUFE eye prime
Gosh Love That Violet
Peggy Safe luomiväri trio Taffetas*
Maybelline musta MasterDrama eyeliner
Yves Rocher Ultra-volume ripsiväri*
Dermosil kulmakynä
Lumene kulmavaha
Peggy Sage poskipuna Sun Kissed*
MAC Dazzleglass Funtabulous

Onko teillä kokemuksia Peggy Sagen kosmetiikasta?

8 kommenttia

 1. Love it! Love the mix of colors. Its a perfect eye makeup which is not that light nor too dark.

  VastaaPoista
 2. Onpas kaunis meikki! Hienosti olet saanut sävyt häivytettyä toisiinsa eikä toi musta pomppaa liikaa esille vaan on tosi sulavasti mukana meikissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) livenä tämä oli juhlavampi ja kivempi :)

   Poista
 3. Nätti meikki, toi kasvopaletti, uuh. <3

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥