lauantai 15. marraskuuta 2014

Vanhat Diorit käyttöön!

Vaihteeksi Dioria :) teki mieli meikkailla vanhemmilla viisikoilla pitkästä aikaa.

Dior Night Butterfly. Pohjustus UDPP + Gosh Love That Moss puikko. Rajaus Maybelline MasterDrama, ripsissä Lumene Truly Bold And Curly ja kulmissa Clarinsin kulmapaletti ( saatu ). Vaalea häivytysväri silmän sisänurkassa ja kulmaluulla MAC Yogurt, Night Butterflystä vaalea lila, mustikkamaito, punertava karpalo ja musta.

PA290053.ORF

PA290045.ORF


PA290044.ORF

Dior Night Dust. Pohjustus UDPP + Gosh Love That Platinum. Rajaus Maybelline MasterDrama, ripsissä Lumene Truly Bold And Curly ja kulmissa Dermosil kulmakynä + Lumenen kulmavaha. 

Night Dustista valkea sisänurkassa ja kulmaluulla. Vaalea lila luomella, ulkonurkassa ja rajauksessa mustaa ja varjostuksessa ruskeaa. Oli tarkoitus tehdä astetta vaaleampi meikki mutta...se aina lipsahtaa ;D

PA300017.ORF

PA300026.ORF 

 Seuraavana Charming Fantasy. Pohjustus UDPP + Gosh Violet puikko. Rajaus ruskea Maybellinen MasterDrama ja ripsissä taas sama Lumene. Kulmat Dermosil kulmakynä + Lumenen kulmavaha. Charming Fantasy oli joskus lempipalettini. Nykyään meikkaan sillä tosi harvoin. Ehkä siitä puuttuu astetta tummempi väri? Tällä saa aika tasapaksun mutta aina toimivan meikin ;)

PB010006.ORF

PB010004.ORF

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, ihanin viisikko ikinä eli Secret Charm. Pohjustuksena UDPP + Dermosil Primer Smooth & Bright. Secret Charmista beige, ruskea ja violetti. Rajaus ruskea Maybelline MasterDrama, ripsarina taas Lumene ja kulmissa Clarins kulmapaletti.

 PB020031.ORF

 PB020030.ORF

Onko sinulla jotain viisikkoa jota tulisi ehdottomasti käyttää pitkästä aikaa?

14 kommenttia

 1. Ei oo kun ei oo viisikkoja :P

  Ihania meikkejä jälleen kerran! Tykkään sun tavasta meikata. Charming Fantasy - meikistä tuli mieleen, että en edes muista koska olisin viimeks tehnyt pinkkiä/vaaleanpunaista meikkiä..! Tartteepa ottaa itseensä niskasta kiinni ja tehdä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö sulla ole yhtään? Pitäiskö tilanne korjata?
   Kiitos! Minäkin tykkään sun meikkaustyylistä :) minäkin tein ennen paljon pinkkejä ja vaaleanpunaisia meikkejä mutta ne on vähän jääneet :)

   Poista
  2. Haha :D Sitä Trafalgaria himoitsin, mutta sekin meni ohi. Extase Pinks mulla oli joskus, mutta se ei ollut oikein hyvä.

   Kiitos paljon :) Mäkin tein joskus tosi paljon pinkillä, mutta ne tosiaan on jotenkin ihan jääneet. Tänään oli silmissä MACin Rose-pigmentti, mutta sekin taitto yllättävän paljon kupariin/kultaan, etten ihan ehkä laskisi pinkiksi :P Jos nyt oikein jaaritellaan :D

   Poista
 2. En ole ikuisuuksiin käyttänyt Night Dustia! Siis paletissa ei ole yhtään mitään vikaa, sillä se on sitä vanhempaa parempaa laatua, sille olisi jopa ostajakin tiedossa jos päätyisen sen myymään. Siltikin jemmailen sitä aina vaan. Koska se on kuitenkin niin törkeän hyvä, jos vain kaivaisin sen sieltä meikkilaatikosta... Charming Fantacy ja Secret Charm ovat niitä paletteja jotka multa puuttuvat. Ilmeistyivät ennen "minun Dior aikaa".

  Muita vähällä käytöllä viime aikoina olleita paletteja ovat mm. Grahphic Lights ja Pink Idol, molemmat vaaleanpunaisia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kaksi Night Dustia joista molemmat ovat vanhaa hyvää laatua :) Graphic Lightsin möin pois koska en tykännyt mutta Pink Idol on kiva arkipaletti jolla usein meikkailen töihin. Kiva olisi nähdä sinultakin tälläistä vanhojen muistelua koska viisikkojen myötä blogiisi löysin ja jäin seuraamaan :)

   Poista
 3. Näistä kuvista kyllä näkyy, miten laadukkaita nuo luomivärit ovat, varsinkin ekassa sävyssä meikki näyttää aivan upealta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista :) meikkasin tänään Jardin viisikolla ja koko päivän ihastelin peilistä aina ohimennen miten kaunista jälkeä Diorilla saa ♡

   Poista
 4. Ihania silmämeikkejä! :)

  Minulla on hävyttömän vähällä käytöllä ollut Stylish Move ja pitkään aikaan en ole käyttänyt Night Dustia... oikeastaan KAIKKI minun viisikot pitäisi huomioida paremmin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva nähdä millaisia meikkejä taiot vanhoilla viisikoilla, kuvia voisi verrata vanhoihin Night Dust meikkikuviin. Että miten sitä on kehittynyt vuosien mittaan :)

   Poista
 5. Oih ja voih miten ihania kaikki! <3

  VastaaPoista
 6. Oih, ihania meikkejä taas kerrassaan :)

  VastaaPoista
 7. Night Butterflylla meikkasin sunnuntaina viimeksi, sen sävyt on herrrrkulliset! Night Dustia voisi availla pitkästä aikaa. Charming Fantsulla meikkasin muistaakseni kerran kesällä, sen sisko Graphic Lights on ollut enempi käytössä, sen hieno hopea passaa kesälläkin.
  Secret Charm...nyt mää haen sen valmiiks pöydälle odottaa.

  Ihania meikkejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) minä olen meikannut Jardinilla, se ehkä avautui mulle hieman jälkikädessä. Se on kyllä ihana sittenkin! Cuir Cannagella tein myös työmeikkejä.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥