lauantai 22. marraskuuta 2014

Red Velvet

Helmerissa sattui silmään yksi vanhempi Color Clubin lakka. Red Velvet. Ilmestyi Ultamed Luxury syyskokoelmassa nelisen vuotta sitten. Todella upea musta lakka jossa punaista glitteriä seassa. Mitenkähän olen niin unohtanut tämän ihanan lakkasen? 

PB060041.ORF

Nyt on tilanne korjattu. Vähän on koostumus paksuuntunut vuosien saatossa mutta pullosta on kulutkin jo melkeinpä puolet. Että kyllä tätä on tullut käytettyä. Kaksi kerrosta kynsillä, on satiinipintainen ilman top coatia. Nimettömään Golden Rosen Jolly Jewels 117 joka on sekin ollut hävyttömän vähällä käytöllä!

 PB060032.ORF

Käytin leimauksessa MoYou valkoista leimauslakkaa ja uusia Konadin Square laattoja ( 01, 04 ja 06 ). Ensin ihastuin vain yhteen laattaan ja tilasin sen. Sain kuitenkin Cesarista nämä kaikki ja näissä kyllä on jokaisessa jotain ihastuttavia kuvioita. Kuviot ovat sopivan isoja koko kynnen leimaukseen ja muutenkin nämä + MoYou lakka tuntui toimivan hyvin yhdessä koska kaikki leimat onnistuivat niin hienosti. Päällyslakkana HK Girl joka vähän kuorruttaa glittereitä, antaa syvän kiillon eikä sottaa leimauksia. Läheltä katsottuna punainen kimallus näkyy niin ihanasti leimausten alta.

 PB060052.ORF

Kaikki mainitut/linkatut tuotteet saatuja.

12 kommenttia

 1. Aika herkut lakat ja lakkaus muutenkin...

  VastaaPoista
 2. Voih ja oih! Upeat kynnet Taina! Olen niin heikkona kaikkeen mustaan pohjaan sekoitettuun (kuten esim. sun DP lakkaan). Taas on tullut haalittua niin kamalasti lakkoja, ettei tiedä mistä päästä alkaisi kokeilemaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) mullekin on pari lakkaa tulossa. Tulispa ne äkkiä!! Tykkään kyllä mustapohjaisista, ehkä siksi esim. Delush Polishin monet tummat lakat ovat suosikkejani mutta aina lakkakokoelmasta löytyy näitä vanhoja helmiä.

   Poista
 3. Onpas hieno! Onko MoYoun valkoinen yhtä hyvä kuin Konadin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole huomannut suurta eroa, ihan yhtä hyviltä vaikuttavat. MoYouta tosin käyttänyt vasta pari kertaa ja Konadia vuosia.

   Poista
 4. Uuh upeat!! Leimat sopii täydellisesti lakkoihin :)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥