lauantai 29. marraskuuta 2014

Konad ABC: Toimivat Konad lakat

Konad ABC sarjan toisessa osassa tutustutaan toimiviin Konad lakkoihin. Minulla on ollut/on varmasti kaikki Cesarissa myytävät Konad lakat. Osa on huonompia, osa ihan parhaita. Yleisesti ottaen normaalit, pastelliset ja metallinhohtoiset värit leimaavat. Ohuemmat ja kimaltavat värit eivät tahdo erottua niin hyvin enkä itse pidä niistä yhtä paljon eikä oikeastaan ole tullut käytettyä. Kultaisen ja hopean leimauslakan olen etsinyt muualta, toivottavasti Konad onnistuu niissäkin joku päivä :)


Parhaat muiden merkkien leimauslakat:
Paras kultainen ja hopea leimauslakka omassa kokoelmassa:
Hopea Color Club On The Rocks ja kultainen MoYou Gold ( molempia saa Cesarista ) 

Konad normaalit värit:
Musta, valkea, punainen, vihreä, sininen ja kaikki pastelliset. Huomaathan että käytin kuvituksena satunnaisia Konad lakkoja, en näitä tässä järjestyksessä mitä luettelen.


  Erikoisvärit: 
Pinky red, Gray, Navy, Dark red ja Blue pearl. 


Tässä myös lainaus vanhemmasta postauksesta jossa esittelin silloiset Konad uutuudet. Konad lakoilla leimattu vaalean lilapinkin päälle, luetellut lakat lähtevät vasemmalta lähtien: 


Navy, Hepburn Blue, Secret Blue, Brown, Gray, Pinky Red, Powdery Silver, Powdery Gold ( ehkä huonoin erottumaan ), Indigo Pink ( ihana mutta tarttui huonosti kun kämmäsin )

Nyt ei olla kiekkojen missikisoissa joten pahoittelen sotkuisia kiekkoja eikä leimatkaan ole priiman päälle. Kun niin tohkeissani tein näitä, leimaus on joskus vähän sottaista puuhaa :) on muuten tosi hankala leimata kiekoille koska kiekot on niin lähekkäin toisiaan, toisin kuin kynnet!

  Lakkailin kiekolle nuden päälle:
 

Vasemmalta oikealle Powdery silver, Gray, Pinky red, Navy, Pastel pink, Red, Blue, Green ja Dark orange.


Vasemmalta oikealle Dark orange, Bronze, Pastel green, White, Black, Color Club On The Rocks, MoYou Gold, Indigo Pink, Light Bronze ja Blue Pearl.


Vasemmalta oikealle Color Club On The Rocks, MoYou Gold, Indigo pink, Light bronze, Blue pearl ja Dark red.


Vasemmalta oikealle Light bronze, Blue Pearl, Dark red, Hepburn blue, Powdery silver, Gray, Pinky red, Navy ja Pastel pink.

Tummansinisen päällä vasemmalta oikealle:
 

Hepburn blue, Blue pearl, Light bronze, Indigo pink, Pinky red, Powdery silver ja Gray.


Vasemmalta oikealle Indigo pink, Pinky red, Powdery silver, Gray, Bronze ja Pastel pink.

Tässä valkean päällä vasemmalta oikealle: 
 

Pastel green, Pastel pink, Bronze, Gray, Powdery silver, Pinky red, Indigo pink ja Light bronze.


Vasemmalta oikealle Powdery silver, Pinky red, Indigo pink, Light bronze, Blue pearl, Hepburn blue ja Navy.

Vinkkinä antaisin sen että mieti mahdollisimman suurta kontrastia lakkojen välillä. Minusta Konad lakat ovat hyviä ja joskus niitä haukutaan suotta että ne eivät leimaa eivätkä erotu. Mieti siis tarkoin minkä värin päällä esim. Indigo pink korostuu. Indigo pinkiä olen kehunut yhdeksi mainioksi kultaiseksi leimauslakaksi koska se erottuu tosi hyvin tumman lakan päältä kultaisena frostlakkana. 


Yhtenä huonona puolena Konad lakoissa sanoisin että sävyjen nimiä ei lue pohjassa. Joudun aina vähän ulkomuistista muistamaan erikoisempia värejä mikä on mikäkin. Ja aina sitten tulee tartuttua tuttuihin ja turvallisiin ja osa jää vähemmälle käytölle. Tässä pitäisi petrata!


Parhaat Top Coatit Konad leimausten päälle:

Glisten & Glow HK Girl
15 ml / 14,80 e. Iso ja riittoisa pullo. Pääasiallinen käyttötarkoitus pikakuivatus mutta tämä on yksi harvoja ellei ainoa pikakuivattaja joka ei sotke leimauksia. Mutta etenkin mustan leiman kanssa, anna sen kuivaa ainakin viisi minuuttia. Äläkä kosketa lakan kärjellä mustan leiman pintaa. 

Konad Top Coat
11 ml / 5,29 e. Edullinen. Hyvä suti eikä levitä leimauksia kun tietenkin annan hetkisen kuivaa. Eritoten mustan leiman noin viitisen minuuttia. Tämä päällyslakka kuivuu myös nopeasti vaikka ei ole pikakuivattaja. Älä levitä kuitenkaan yhtä älyttömän paksua kerrosta koska tämän ei voi luottaa kuivuvan yhtä nopeasti kuin pikakuivattajan.  

Toivottavasti jaksoit lukea! Oli muuten aiheellinen oppitunti minullekin. Jospa en tarttuisi aina siihen mustaan tai valkeaan vaan leimaisin joskus vähän muillakin koska Konadilla kuitenkin on todella loistavia leimauslakkoja!  

9 kommenttia

 1. Mahtava postaus! Muistin yhtäkkiä sängyssä, etten ollut vielä lukenut leimauspostausta, joten tässä nyt makoilen kännykkä kädessä 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sama homma :) hyvä leffa ja vähän herkkuja :) huomenna sitten Konad tutorial!

   Poista
 2. Tilasin juuri eilen vakiopaikastani (Mimax) lisää Konadia ja leimausvälineitä. Käytän tilauksiin tätä paikkaa, koska on tuossa ihan lähellä ja voin hakea tuotteet suoraan heidän toimipisteestään. :)

  VastaaPoista
 3. Pitää tilata ne Moyoun kultainen ja hopeinen, niitä näyn käyttävän eniten ja Konadin ei toimi niin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos haluat tosi hyvän hopean niin tilaa se Color Clubin On The Rocks, se on parempi kuin MoYou hopea :) sitäpaitsi se on poistoalessa!!

   http://www.cesarsshop.fi/color-club-fiesta-collection-c-516_214_337.html

   Poista
 4. Kiitos loistavista vinkeistäsi! tilasin tuon MoYuo kultaisen (vielä testaamatta) ja Color Club The Rocks hopea, sitä juuri testasin, on aivan huippu!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että löysit hyvät leimauslakat :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥