lauantai 4. lokakuuta 2014

Uusintayritys ThumbsUp Nail Wrappien kanssa

Voihan tumpputarrat. Ne jäivät ärsyttämään minua niin paljon että piti kokeilla uudestaan :)

Jonkun promokuvan perusteella, siitä matkien laitoin tumpputarroja kahteen sormeen. Muihin kynsiin OPI It´s My Year lakkaa joka on ollut hävyttömän pitkään käyttämättä. Eikä se ollut niin kiva kuin muistin. Luumu-kulta shimmerlakka, kolme kerrosta. 

Awe tarrat ovat hauskoja ja erikoisia. Tällä kertaa laitoin tarrat aluslakan päälle, tasoitin ja laitoin heti päälle Kaga Gel Top Coatia. Ja kynnet heti uv-uuniin! Nyt tarrat asettuivat moitteetta ja pysyivät hyvin kun muistaa sipaista geeli top coatia myös kynnen sivuille ja kärkeen sulkemaan tarrat.Jätin myös tilaa kynsinauhojen luo että päällyslakka tulee vähän tarran yli kiinnittämään tarraa kynnen pintaan.

 P9270002.ORF

En tiedä edelleenkään olenko tarroihin tyytyväinen. Heidän nettisivuillaan mainitaan top coat, ei gel top coat. Luulin näitä tavan tarroiksi. En olisi tilannut kyllä jos olisin tiennyt näiden olevan näin monimutkaisia. Lisäksi nämä pitää käyttää kahden kuukauden sisällä paketin avaamisesta, siitäkin tuli jotenkin lisää ärsytystä :D Ärsyttää leikkiä geelilakkojen kanssa koska pidän kynsiä yleensä vain päivän tai pari. Kyllähän ne pysyvät pidempään ja nämä tarrat ovat loistojuttu jos haluaa pitää kynsiä pidempään :)

 P9270009.ORF

ThumbsUp Nail Wrappeja saat tilattua täältä. Kaga geelilakat Cesarista.

14 kommenttia

 1. Näyttää kivalta.Outoa että täytyy käyttää 2kk sisällä avaamisesta

  VastaaPoista
 2. Tosi makeet tarrat, tykkään. :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi nätit tarrat! Mutta aika ihmeen vaikeet :oo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nätit mutta hankalat. Hermoja raastavat :)

   Poista
 4. Ei kyllä nouse peukku jos "helpon" koristelutyylin vuoksi joutuu ostamaan uv-uunin ja -lakan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä...luulin tosiaan ihan vaan water decals tarroiksi tai edes normaaleiksi tarroiksi. Onneksi sattui uuni ja geeli top coat olemaan. Meni kyllä rahat hukkaan näissä tarroissa!

   Poista
 5. Parhautta on se, että tuossa pöydänkulmalla odottelee neljä pakettia ko. tarroja. Ei kai se auta itku markkinoilla. Pitänee kaivaa uuni esiin kaapin kätköistä. Mulla on kyllä vaan Sechen UV ja sitten joku Finaillyn UV Power Sealer. Ehkä testailen Sechellä ensin :). Nätit sä kyllä noista sait vaikka tappelun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) toivotan sulle onnea tarrojen kanssa!!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥