maanantai 29. syyskuuta 2014

Stop That Rain!

Minun syksyyni kuuluvat ihan ehdottomasti oranssit lakat! Oransseissa tykkään cremeistä mutta etenkin metallihohtoiset oranssit ovat hienoja! Ehkä ne ovat enemmän sellaisia kylmiä ja kovempia, eivät niin lällyjä kuin cremet.

 P9180069.ORF

Stop That Rain! on seuraava kokeiluni All Aboard kokoelmasta. Tässä on hyvä, paksu koostumus joka peitti kahdella kerroksella ongelmitta. Ei kuplinut eikä tähän jäänyt raitoja.

 P9180056.ORF

Sininen on oranssin vastaväri ja aiemminkin todettu hyväksi yhdistelykaveriksi joten sinistä koristelua! Essie Lots Of Lux on mahtisininen tekstuurilakka, miksei Essiellä ole muuten enemmän tekstuureita? Koko kynnen siirtokuvat Born Pretty Storesta ja kaiken kruunaavat siniset niitit. 

Linkatut lakat saatu Cesarista. Mitä pidätte oranssin ja sinisen liitosta? Sininen ja persikka on muuten toinen hauska yhdistelmä jos rohkenee kokeilla ;)

24 kommenttia

 1. Aivan ihana kokonaisuus! Sininen ja oranssi ovat paitsi vastavärit niin myös ehkä pahimmat kynsien värjääjät. Miten on laita ko. Essien ja CG:n kohdalla? Tuo Essien tekstuuri on muuten uusi tuttavuus, joutuu ehkä hieman googlettelemaan lisää infoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen minä tämän Essien täällä esitellyt mutta ehket ole vielä lukenut blogiani silloin? Löytyy tekstuurit -tunnisteista ;)

   http://charmingnails.blogspot.fi/2013/11/lots-of-lux.html

   Nämä eivät värjää ollenkaan. Minulla on ollut kaksi kerrosta aluslakkaa tai peel-off aluslakkaa ja eivät värjää :)

   Poista
  2. Voi ei! Mulla oli aamulla varmaan joku oikosulku, kun en tajunnut mikä lakka toi oli. Juurihan viime viikolla meinasin tilata tuon samalla Peak of Chicin ja Hors D'oeuvresin mukana mutta jänistin viime sekunneilla :). Hyvä tietää, ettei värjää.

   Poista
  3. Tämä on ihana, olisi kannattanut tilata ;)

   Poista
 2. ESSIEN TEKSTUURI?? Nyt sait mut kiinnostuneeksi... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua. Tästä kannattaakin kiinnostua ;))

   Poista
 3. Koska Essieltä on tollanen tekstuuri tullut :o hieno! Mainitsin sut mun blogissa :) http://tinkerbellsnaildiary.blogspot.fi/2014/09/syyskuun-ostoksia.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.cesarsshop.fi/essie-essie-encrusted-treasures-c-516_285_401.html

   Vuosi sitten, sain synttärilahjana Cesarista tämän kokoelman :) nämä kaikki on ihania, jopa Belugaria ;D

   Poista
 4. Vaikka väri ei olekaan ihan yks yhteen, niin tuli tuosta Essiestä mieleen nämä: http://urjalanmakeistukku.fi/2189-thickbox_default/anisnappi-sininen-3kg.jpg

  Makee on myös tuo siirtokuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee :) siirtokuvat on aina ihania kun sattuu vielä samaan väriteemaan :)

   Poista
 5. Oh wow that's a nice selection of colour :-)

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo etusormi. Oranssit on ihan jees myös syksyllä, jopa kirkkaat sävyt.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥