keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Sprite lakka: Green On The Runway

Minä tykkäsin OPI Coca-Cola kokoelman Green On The Runway lakasta niin paljon että sillä piti lakata toistamiseen lyhyen ajan sisällä! Sain aiemmin CesarsShopista Cokis lakkoja esittelyyn. 

 P8250014.ORF

Green On The Runway on upea, todella hieno vihreä-punaruskea duochrome. Näitä kynsiä on vaan pakko toljottaa, ne ovat niin hienot ja näkyvät pitkälle. Tämä lakka on jotenkin tosi huomiota herättävä. En tiedä uskallanko ihan sanoa että hienoin vihreä lakkani mutta kärkikastia ehdottomasti. Tämä ei yhdessäkään kuvassa näytä niin hienolta kuin mitä se livenä on. Kaksi kerrosta, koostumus on todella hyvä.

 P8250005.ORF

Tällä kertaa laitoin vähän koristeluja. Viimeksi GOTR oli kynsilläni ilman koristeluja. Kuvissa en saanut upeutta täysin esiin ja se jäi vähän harmittamaan. Yritetään nyt uudestaan!
Laitoin Dollish Polish Drooling Over Your Polish kulta-valkoglitteriä kynsien tyveen. Oih miten upea Viivin lakka on vihreän päällä. Mutta näissä oli pieni joulu-vaara joten ei voinut jättää kulta-vihreiksi :) laitoin vielä vaaleanpunaiset siirtokuvat. Kynsistä tuli sitten todella upeat, vihreä-kulta-vaaleanpunaiset. Toimii. Tykkään ja ihastelen :)

Omistatko Sprite lakan? Oletko samaa mieltä sen upeudesta, minusta se on yksi kauneimpia vihreitä ikinä! Saat olla kateudesta vihreä jos et vielä omista tätä lakkaa ;))

Tänään mulla on viimeisen viisaudenhampaan poisto. Vähän jännittää! Menen nukutukseen ja siinä leikkaavat hampaan pois. Vastailen siis kommentteihin ehkä vähän viiveellä :)
 

22 kommenttia

 1. Tuo on kyllä todella upea! ♡ ja onnea hammaslääkäriin. :D

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä hammasoperaatioon!
  Itsellä on leikattu 2 viisaudenhammasta sedaatiossa. Helppo juttu! Katetri käteen, lääkettä ja tuntuu kuin heräisit 2 sekunnin päästä. Helppoa ja tuskatonta! Tsemppiä toipumiseen. Itsellä tuli operaatiosta leukalukko, mutta se meni nopeasti ohi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) osa on pelotellut että siinä vähän tajuaa jotain mutta väsyttää kyllä niin paljon että kuorsaan varmaan täyttä häkää. Kiva kuulla että sulla meni kaikki hyvin leukalukkoa lukuunottamatta :)

   Poista
 3. Oih. Ihanat kynnet! ♡ Ja tuo on ainoa vihreä lakka joka mua kiinnostaa. Vielä en sitä kuitenkaan omista. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä omistaa, todella onnistunut vihreä duochrome ♡

   Poista
 4. Voi ei. En ostanut tätä vaikka ihastelin ja onko nyt pakko mennä takaisin kauppaan kiltisti? :D Ihana yhdistelmä! Ei todellakaan tullut joulun vaaraa :) Tsempit viisurin poistoon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä sun on mentävä nyt ostamaan tämä :D

   Poista
 5. Kauniit lakkaukset taas jälleen kerran! Mulla on ihan samanväriset kynnet juuri nyt (noita kauniita koristeluja lukuunottamatta) ;) Lakka tosin on Chanelin, mutta näyttää ihan samanväriseltä kuin tuo OPI :)

  PS. Hurjasti tsempityksiä viisauden hampaan poistoon! Mulla on vielä yksi jäljellä alhaalla. Ylähampaat lähtee suht helposti, mutta alahampaat onkin sitten toinen juttu. Mulla myös leikkaus edessä jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , mikä Chanel on samanvärinen tämän kanssa? En halua pelotella mutta puolen vuoden toipumisaika tuli ja viikkoihin ei saa syödä mitään kovaa. Mut tämä oli leukaluussa että poisto oli ollut hyvin hankala. Nukutuksesta en kyllä tajunnut mitään ja muistikuvia ei jäänyt. Mulla taustalla paha hammaslääkäripelko eikä multa pysty ottamaan ilman nukutusta.

   Poista
 6. Oih, todella kauniit! :) Mulle on tulossa testiin tuo Sprite lakka <3!

  VastaaPoista
 7. Ai sprite lakka? Mää ihmettelin, että hä mitä miten kokiskokoelman lakka... :D

  Upea lopputulos!

  VastaaPoista
 8. Gorgeous nails! I love the look of them :-)

  VastaaPoista
 9. Kysyn nyt tässä postauksessa, vaikka aiemmista tuli mieleen :) En ole koskaan tilannut meikkejä ulkomaisista verkkokaupoista, mutta nyt kiinnostuin tosta escentual.comista, josta olit tilannut. Sieltä jos tilaa, niin tuleeko mitään hirveitä extrakuluja (postituskulut Euroopan sisällä vaikutti edullisilta) tai tullijuttuja tms.? Vai hoituuko tilaaminen vaan samaan tyyliin ku Suomesta jos tilais? Tahtoo Dioreita..! :D Kiitti! t. Miia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sieltä pitäisi tulla tulleja, ainakin minä olen tilannut huoletta. Ne Diorit tuli äkkiä, olisko viikossa about...ei mitään ongelmaa, Escentualista olen tilannut useaankin kertaan ;)

   Poista
 10. Toivottavasti suuhun ei enää satu =)
  Oikeastaan tääki on nätti lakka, vaikka alkuun tää kokoelma vaikutti oudolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen pahemmin jos ei rehki ja ottaa kipukääkkeet :) mulla on pari lakkaa tästä kokoelmasta, muut ei napanneet :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥