keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Sitähän sää kysyit -vastaukset

 Tässä vastauksia kivoihin kysymyksiin joita esititte :)

 Anonyymi kysyi: Onko täällä näkyvät kuvat aina sellaisista kynsistä, jotka on ekalla kertaa onnistuneet vai joudutko usein tekemään kynsiä useampaan kertaan? Lisäksi, mistä saat kaikki ideasi? Itsehän "varastan" täältä aika paljon ideoita, mut silti yllättävän usein huomaa et saa tehdä kynnet monta kertaa ennen ku keksii jotain minkä kaa kehtaa lähtee ihmisten ilmoille :)
- Kyllä ne poikkeuksetta ovat ensimmäisellä kerralla tehtyjä ja ihan sellaisia joita arkena pidän. Hyvin harvoin joku ei onnistu, esim. leimaus tai päällyslakka sottaa. Silloin kyllä teen kynnet uusiksi :) joskus jotkut jää julkaisematta, en minäkään aina onnistu :) 
Aika paljon ideoita tulee omasta päästä, ne vaan napsahtavat ja kirjoitan niitä ylös. Instagramista ja netistä ylipäätään saa myös kivoja ideoita. 

Hanna Voutilainen kysyi: Mulla on ehkä maailman tylsin kysymys, mutta: Mistä tuo tuoli on!? Aivan ihana! :D Ja sitten se oikea kysymys - mitä tekee nainen kynsien takana työkseen? Millä alalla 'oikeasti' pyörit?
- Pinnatuolit tosiaan on porukoilta. Toinen original 70`s keltainen oli meidän lapsuustalossa keittiössä, koko ryhmästä oli enää yksi jäljellä. Toisen ruskean on ex-anoppini antanut minun siskolleni joskus ja siskoni ei enää sitä tarvitse :)
En halua paljastaa työpaikkaani mutta ihan tavallinen duunari. Ei mitään erikoista :D en liity millään tavalla kauneudenhoitoalaan.^Ei ihme että joka paikka laukkua myöten on karvassa...


Roosa kysyi: Mä haluaisin tietää, että kuinka monta lakkaa sä omistat ja missä niitä säilyttelet? Mistä yleensä löydät inspiraation lakkausten tekemiseen?
- Piti ihan laskea, omistan 559 lakkaa + alus- ja päällyslakat. Aivan liikaa! Säilytän kynsilakkojani kolmessa Helmerissä ja toivon totisesti ettei ikinä tarvitse hankkia neljättä!
Inspiraatiot tulevat netistä, blogeista tai blogien myötä alan himoitsemaan jotain, koristelutyylit tulevat omasta päästä tai joku tietty laatta maalaa minulle tietyt kynnet päähän :) Instagram on myös pohjaton suo ideoiden suhteen. Toistan myös aika paljon omia tekeleitä. Jos siis ihastun johonkin koristelutyyliin niin toistan sitä niin paljon että joku jo asiasta huomauttaa ;)

 Anonyymi kysyi: 1. Mihin asiaan kiinnität ensimmäisenä huomiosi toisen kynsissä? 2. Onko lyhyet kynnet automaattisesti rumat? 3. Mikä sun kengännumero on? :)
- 1. Siisteyteen. 2. Jatkan tähän eli oli pitkät tai lyhyet, ei väliä kunhan ne ovat siistit. Nätitsti viilatut, siistit kynsinauhat ja vaikkapa nudelakka. Tai ei lakkaa ollenkaan tai jotkut koristelut :) itsellä en voi pitää lyhyitä kynsiä koska minulla on nakkisormet, lyhyt kynsipeti jossa lyhyt kynsi näyttää rumalta ja en vaan osaa olla lyhyillä. Ei ole vuosikausiin ollut lyhyitä kynsiä. 3. 39-40 :D ei mikään big foot :)

 
^Oikealla ensimmäinen oma kissani Monni :)


Tasmanian tuholainen kysyi: Mielenkiintoista on aina, miten ihmisten (ja eläinten) tiet ovat kohdanneet. Eli: missä olet tavannut miehesi ja mitä kautta ovat kissat tulleet taloon (eläinsuojelyhdistys, tuttu vai ilmoitus)? :) 
- Miehen tapasin ollessani töissä ja hän oli tavallaan asiakas :D lisäksi meillä oli yhteinen kaveri joka sitten paritti meitä ;D Liisan olen ottanut pentuna täältä Kuopion maaseudulta. Pipsan otin veljeltäni pois kun eivät halunneet pitää niin villiä pentua. Pipsa oli jo ehtinyt kiertää kolme kotia ennen minua, oli n.vuoden ikäinen :(  yhden entisen Monni -kissan otin eläinsuojasta. Nukutettiin pois pari kk sitten, oli sydänvika ja lopulta syöpä levinnyt vähän kaikkialle. Raukka oli about 12 vuotta. Löytyi -30 asteen pakkasesta joka on saattanut edesauttaa lyhyempää elämää mutta onnellisen elämän sai. Vietti porukoillani viimeiset vuotensa.^Vähän jos tassua annan...jos jaksan kun nukuttaa...zzZZZzzz...

Jonna kysyi: Lempipaikkasi kotona?
- Sängyssä tulee luettua, syötyä, katsottua telkkaria, lakattua kynsiä ja nukuttua :D

 Tiina Sipola kysyi: Onko olemassa mitään lakkausta, jonka olisit joskus tehnyt ja ylpeänä esitellyt, mutta nykyään häpeät sitä? Voin sanoa, että mulla näitä on useita. :)
 - Sanotaanko että vuosien varrella kuvaustaito on kehittynyt. Vanhoja kuvia häpeän suorastaan. Ehkä en lakkauksia vaikka ne eivät ihan pro olisi aina menneetkään. Tietyt koristelutyylit eivät ole enää minua enkä välttämättä tekisi enää samanlaisia kynsiä kuin joskus 4 vuotta sitten :)

Milla kysyi: Mistä innostus kynsiin lähti? Entä meikkaamiseen? Mikä oli sun ensimmäinen kalliimpi kosmetiikkatuote?
  - Aina olen lakkaillut kynsiäni. Varhaisimmat muistot ovat ysäri Lumenen lakoista, jotain kirkkaita neonvärejä? Muistan myös miten tilasin aina Yves Rocherilta sen Ranskalainen manikyyri -setin ja aika usein tein ranskiksen. Tykkäsin nudelakoista ja sellaisista helmiäisistä. Aika paljon ostin markettilakkoja alekorista eikä mulla ollut hirveän suurta kokoelmaa.
Kaikki lähti lopullisesti lapasesta kun luin nettiostamisesta, löysin hengenheimolaiset nettipalstalta ( terkkuja ), luin mitä kaikkea ihanaa voi tilata ja miten halvalla! 8ty8Beautystä piti aina tilata se kuusi lakkaa kerralla ja joskus tein 2-3 tilausta kuussa. Ei siis ihme että kokoelma karttui. Toisaalta hyvä että enää ei voi tilata niin paljoa. Nykyään ostan eBaystä pari lakkaa kerrallaan, en edes muista milloin viimeksi olen tilannut isompaa tilausta ulkomailta? En edes tiedä mistä nykyään kannattaa tilata ja paljonko postikulut ovat. Haluan myös kannattaa suomalaisia nettikauppoja ja suosittelen muitakin miettimään tukeeko mieluummin suomalaista yrittäjyyttä.

 Meikkaaminen. Aina olen meikannut...varhaisin muisto teiniajalta on mustat ohuet kulmakarvat jotka jo maalasin edellisiltana valmiiksi koska aamulla ei olisi ehtinyt. Voi järkytys...tunnustan kyllä harrastaneeni kulmakarvojen ajelua ja piirtämistä vielä 10 vuotta sittenkin...älkää oikeasti tehkö niin. Se näyttää kamalalta! 
Yläasteelta muistan Lumenen, L´orealin ja Maybellinen. Ei meidän tuppukylässä muuta myyty. Muistan Lumenelta hologrammiset, kynämalliset pastelli/neonväriset paksut kynät ja tuubissa olleet neonglitterit. Voi ne oli ihania! Glitteriä vaan luomille ;D paljon käytin tietysti markettimeikkejä kun ei ollut muuhun varaa eikä kiinnostusta. 
Nettiostaminen sen teki, NYXiä tilasin, tutustuin moniin uusiin turmiollisiin merkkeihin mm.MAC ja Urban Decay. Diorin viisikoihin tutustuin muiden kehujen perusteella, ostin niitä käytettynä ja heti tuli se kerää koko sarja fliisis. Secret Charm oli ensimmäinen täysihintainen viisikkoni. Sen toi kaverini helsingistä, oli ollut viimeinen kappale. Sitä en möisi, en varmaan mistään hinnasta. Tärkein, kallein ja hienoin viisikkoni :) loppu on historiaa :)


^Joku oli joskus vauvva...


Lemmi kysyi: Toivon ettei oo tullu vastauksia jo näihin kysymyksiin :D Kadutko minkään postauksen tekoa? Kuinka kauan aikaa menee viikossa bloggaamiseen ja kynsien tekemiseen? Kynsilakka, josta et missään nimessä luopuisi? Onko olemassa kynsilakkamerkkiä, jota toivoisit ettei ole?
- En kyllä taida katua. Ehkä häpeän ennemmin noita vanhoja kynsiä ja huonoja kuvia ;) Apua, paljonkohan menisi aikaa...ainakin yhteensä yksi kokonainen päivä. Jos olen lomalla tai vapaalla niin enemmänkin...ehkä yleensä päivittäin 1-2 tuntia :) jos lasketaan kynsien teko, kommentteihin vastaaminen, sähköpostittelu tms. 
Mistähän lakasta en luopuisi...koska kokoelmani on niin iso niin taitaa olla useampikin lakka josta en luopuisi ;) ehkäpä ne vanhat oikeat OPI DS holot on niitä etten luopuisi; Royal, Glamour, Fantasy, Extravagance ja sitten OMG holot :) omistamani Indielakat ovat myös sellaisia etten luovu kun joitakin sävyjä ei välttämättä enää ( kai ) valmisteta. Kynsilakkamerkki mitä en toivoisi olevan? Ehkä jotain liian ihanaa, liian kallista ja liian himottavaa ;D 

Kaisun kysyi: Ihana Pipsa-punatiikeri puumalaukussa! :D Kysyisin, mistä löydät aikaa kuvata ja kirjoittaa päivittäin julkaistavaksi asti? Kun itse harkitsin blogin aloittamista, totesin, että vuorokaudessa ei ole tarpeeksi tunteja ja tarvitsen 7 tunnin yöunia.
- Kynnen nyt joka tapauksessa teen joka päivä. Kuvaaminen hoituu äkkiä kun on hyvä kamera jota ei tarvitse säätää, kuvaan ihan automaattiasetuksilla. Yritän kirjoittaa äkkiä tai ainakin luonnostella tekstin. Mun mielestä kirjoitan aika lyhyesti, se kuvaaminen, kuvien käsittely ja lataus on se mikä vie eniten aikaa. Pidemmät jutut kirjoitan silloin kun on aikaa, saatankin luonnostella niitä useamman viikon ;P joskus kirjoitan pelkät tekstit ja kaikki viikon kuvat lataan viikonloppuisin! Siksi mulla blogi onkaan harvoin ihan ajan tasalla ;D blogi ei vielä aikaa kotitöiltä, harrastukselta tai nukkumiselta, ne menevät edelle.

Mulla on aika lennokas tapa kirjoittaa, oma tyyli jota en silottele mutta pahimmat kaksimielisyydet yritän siistiä koska niistä tulee aina sanomista ja joku loukkaantuu ;) pitäisi itse aina muistaa olla esimerkkinä nuoremmille ja yrittää kuvitella miltä näytän lukijoille vaikka olen ihan tavallinen ihminen enkä mikään roolimalli. Ei vaan voi välittää blogin kautta ihan sitä mitä on vaan pitää yrittää käyttäytyä ;DD
^Entisellä asunnolla kolmen-neljän vuoden takaa :)
 
Dzinni kysyi: Mua aina kiinnostaa se, miten sellaiset isoglitteriset/isopartikkeliset kynsilakat saadaan nätisti kynsille. Jos laitan normaalisti lakkapurkin siveltimellä kynnen pintaa myöten vetäen, eivät ne partikkelit yleensä kynnen pintaan tartu kovin tasaisesti. Siveltimellä töpsöttämällä taas tulee epätasainen pinta. Miten se pitäisi oikeaoppisesti tehdä? Kysyy tyhmeliini.
- Kaada pullosta glitteriä paperin päälle ja poimi siitä isompia partikkeleita dotting toolilla jos kyse on indielakasta esim.Delush Polish Star Gazer. Jos perinteisestä glitterlakasta niin minusta siihen pätee enemmän on vähemmän. Eli laitan yleensä ensin vähän ja lisään pikku hiljaa. On totta että on sellaisia tosi ärsyttäviä glittereitä jotka ovat paksua ja jähmeää tavaraa, niillä on hankala saada ohutta lopputulosta. Tarvittaessa lakkaa voi ohentaa.

iiny kysyi: Hmm! Ootko antanut sun miehen lakata sun kynsiä, vai onko hän ollut edes halukas? :D Ja mikä sai sut innostumaan kynsien lakkaamisesta ja muutenkin kynsijutuista? Ja pojat (oikeastaan Jupiter) haluaa kysyä tytöiltä että, mitä mieltä ne on kynsilakan hajusta? Saako se niiden naaman ihan kurtulle, niinkun meillä Jupiterin? :D
- Hah, ei todellakaan anna! En edes kysyisi :) muistan miten edesmennyt rakas kummitätini piti aina kauniita pitkiä kynsiä ja lakkaili niitä. Muistan haaveilleeni että minäkin haluan tuollaiset. Siitä se varmasti lähti, ihan yläasteikäisestä olen lakannut eli periaatteessa siitä asti kun omatoimisesti on voinut lakkoja hankkia. 

Äiti on ihan tyhmä, käyttää ihmehajuisia tuotteita, suihkuttelee ja sitten tulee halimaan. Me juostaan karkuun! Ja ne kynsilakat, äiti on yhtä nätti ilmankin niitä. Ei tykätä, naamat kurtussa katsotaan ja hävitään sekunnin sadasosassa piiloon ;P t.Pipsa ja Liisa


^Pipsan lempipaikka yötä päivää. Täältä näkee siilit, jänikset, linnut...ja se poikakaveri mikä tässä pihassa kuljeksii !!! Tiesittekö muuten että Pipsan nimi on alkujaan ollut entisessä kodissa Pipari/Piparkakku. Väänsin sen Pipsaksi ;)

  Marjo Kiilavuo kysyi: Kiva ajatus, että saa kysyä mitä haluaa, mutta... Olen liian utelias, enkä haluaisi kysellä sinulta semmoisia kuten: työsi, ikäsi asuinpaikkasi jne.... (ei siis tarvitse vastata) tyydyn kysymään miten kynsi innostuksesi alkoi? Ensimmäiset koristelutyylisi? Vanhin kynsilakkasi?
- Olen ihan tavan duunari, en halua tarkempaa kertoa :) ei liity kynsiin. Olen 32 vuotta ja asun Kuopion maalaiskunnassa :) tuossa aiemmin kerroin mistä innostus lähti ja niitä ranskalaisia manikyyrejä väänsin Yves Rocherin lakoilla. Joten se ranskis oli eka koristeluni ja varmaankin erilaisia tarroja käyttänyt :) Konadit hankin blogin alussa ja erilaisia Nail art -lakkoja :) vanhin kynsilakkana...ehkä Diorin joku violetti helmiäinen. Itseasiassa se on edesmenneen täitini kätköistä, en ole ikinä sillä lakannut, ehkä joskus voisi :) tunnesyistä säilytän! Muut vanhimmat on ehkä blogin alkuajoilta, jotain 6 vuotta tai enemmän.

Anonyymi kysyi: Kuinka paljon käytät aikaa blogin pitämiseen? Täällä ainakin joka päivä ilmestyy uusi aihe. Mahtava blogi. Itse olen blogin tekemistä harkinnut, mutta mietityttää riittääkö aika...
- Joka päivä vähintään tunnin-pari jos lasketaan kaikki mitä kännykällä rävellän ja myöhemmin koneella. Viikonloppuisin enemmän. Jos teen swatcheja niin puoli päivää ainakin ;P eihän kukaan pakota päivittämään joka päivä mutta olen ottanut sen tavaksi ja siitä on vaikea irtaantua. Tykkään niin paljon tästä :) suosittelen, kiva harrastus :) älypuhelin helpottaa huomattavasti, sillä voi julkaista ja vastailla kommentteihin menossa ollessa :)^Saunatonttu :)

Anonyymi kysyi: Kuinka monta kynsilakkaa omistat? Noin..... Maalaatko koskaan kynsiisi akvarelli maaleilla? Niitä olisi kiva nähdä.. Itse nyt aloitellut juuri sitä.. Mikä olisi hyvä apu liuskoittuviin kynsiin?
- 559 lakkaa :)  olen tehnyt käsinmaalauksia mutta en ole mestari siinä enkä käsiongelman takia pysty enää maalaamaan. Muuten harjoittelisin enemmän. 
Trind Nail Repair on hyvä aluslakka jolla liuskoittuminen loppuu. Sisältää formaldehydeä joten kannattaa testata alussa varovasti. Mavala Scientifique on myös hyvä ensiapua mutta kannattaa noudattaa tarkasti ohjetta. Voi kovettaa liikaa ja napata kynsiä poikki kuten mulla teki. Öljyn hieronta kynsille auttaa myös tai Trind Nail balsamin käyttö :)


Anonyymi kysyi: Paljonko käytät aikaa kynsien laittoon päivittäin? Kuinka usein rasvaat ja öljyät kynsiä? Kuinka muuten hoidat kynsiä?
- Riippuu päivästä, sanotaan 1-4 tuntia :) joskus lakkaan yksinkertaisesti, joskus teen kynsihoidon ja sitten lakkauksen koristeluineen päälle. 
Rasvaan ja öljyän vähintään kerran joka päivä. Öljypullot on pöydällä niin tulee laitettua. Käytän hyvää aluslakkaa joka pitää liuskoittumat poissa, viilaan vain lasiviilalla, taikaviilalla buffaan kärjet ettei tule rispaantumaa ja pidän AINA lakkauksen moitteettomana. En käytä kynsiä työkaluina :)
Anonyymi kysyi: Kuinka kauan geelilakat kestää kynnelle? Rasittaako geelilakka enemmän/vähemmän kuin tavallinen kynsilakka? Geeli lakkojen kuivatukseen tarvittava "kynsiuuni", vaikuttaako tavalliseen kynsi lakkaan?
- Geelilakkaus kestää viikon-pari, riippuu käytettävästä merkistä ja siitä miten kohtelet lakkaustasi. Geelilakkaus ei kestä kynsien käyttöä työkaluina eikä voimakkaita pesuaineita tai mitään räpläystä. Jos geelilakkaus pääsee kulumaan kärjistä, se voi repiä mukanaan liuskoittuneen kynnen kynsilevyjä. Muutenhan se suojaa kynttä paremmin kuin kynsilakka. Geelilakkaus on kynsilakan ja rakennekynnen välimuoto.  Tavallista kynsilakkaa ei voi kovettaa uunissa.


Aurora Virtanen kysyi:  Hauska idea, itseltäni ainakin löytyy paljon kysyttävää! :)
  Lempi värisi huuli- ja silmämeikissä?
- Huulissa nude mutta nykyään olen käyttänyt joskus tummempaa. Harkitusti :) silmämeikissä pinkki tai violetti ja turkoosi.
 
  Lakkaatko varpaankynsiäsi yhtä usein kuin sormien kynsiä? Entäs teetkö niistä samaa paria sormenkynsien kanssa? 
- Varpaankynnet lakkaan viikonloppuisin koska lakkaus niissä pysyy helposti viikon. Varpaissa punainen tai joku tumma vampy näyttää tosi hyvältä :) en tee samaa paria niistä.
 
 Kuinka paljon uskot käyttäneesi rahaa erilaisiin lakkaostoksiin?
- Ei..ei voi laskea. Onhan se tuhansia euroja mitä on mennyt meikkeihin ja lakkoihin :)
 
  Mikä sai sinut innostumaan kynsien laitosta?
- Kiinnostus siihen miten kauniit pitkät kynnet ovat! Halusin mahdollisimman pitkät kynnet. Nykyään en hae enää maksimipituutta.

  Oletko tarkka ulkonäöstäsi vapaa-ajalla? Meikkaatko esim lähikauppaan?
- Meikkaan kyllä joka päivä. Meikki on siisti mutta kuljen kotona ja lähikaupassa crocseissa :) helsingistä käymään tullut siskoni sanoi ettei siellä kuulema liikuta ihmisten ilmoilla tuollaisissa kengissä ;) täällä se on normaalia ;D

  Tykkäätkö leipoa tai kokata?
- Tykkään leipoa mutta sitten syön niitä joten en leivo kovin usein. En ole mestarileipoja mutta osaan jotain. Ruokaa tykkään laittaa, suosikkini on kiinalainen kotona. Ja ihan arkiruoat. Jos olen yksin niin en välttämättä tee itselle ihmeellistä ruokaa, kaupan pinaattiletut ketsupilla on suuri intohimo :) tai kaupan veriletut puolukkahillolla. Muuten en suosi eineksiä vaan teen itse.

  Kuinka monta kissaa sinulla on elämäsi aikana ollu? 
- Pipari ja Liisa sekä edesmennyt Monni. Muut kissat ovat olleet porukoilla. Koiranpentu on tilauksessa, mies on koiraihmisiä ja hän haluaa koiran.

  Onko sinulla sisaruksia, jos on, niin oletteko läheisiä? 
- Kolme vuotta nuorempi sisko helsingissä ja kuusi vuotta nuorempi veli täällä savossa. Olemme läheisiä, pidetään yhteyttä ja käydään kylässä paitsi helsingissä ei tule käytyä..

  Koetko pitkistä kynsistä ja niiden jatkuvasta huoltamisesta löytyvän jotain haittaa?
- Liian pitkät meinaavat repiä autonovia ja kahvoja, silloin tulee pelko katkeamisesta ja lyhennän. En revi itseäni tai miestä :) korviksia tai kaulakoruja en saa auki, kulmakorua en irrota vuosiin koska en saa sitä auki. Jatkuva hoitaminen ei haittaa, se on melkeinpä terapeuttista. 

  Mikä on lempi värisi kynsiä laittaessa?
- Ehkäpä nude tai joku tumma vampy.
 
  Mikä on eniten käytetty leimalaattasi?
- Konad m57 :D

  Pukeudutko naisellisesti? 
- En todellakaan, rähinäverkkarit ja urheiluvaatteet ovat suosikkini. En osaa pukeutua, olen tosi epävarma pukeutuja ja käytän vuodesta toiseen samoja tuttuja ja turvallisia vaatteita ;)
 
 Koetko olevasi itsevarma ja kaunis ilman meikkiä? 
- Meikkaan koska näytän silloin huolitellulta. Olen täysin väritön ilman meikkiä. En mene ihmisten ilmoille ilman meikkiä :) ehkä olen vähän itsevarmempi meikissä ja nätimpi, en osaa sanoa itseni kauniiksi koska luen kauniiksi ns.missityypin ja missikasvot ;)
 
 Kallein yksittäinen meikkiostoksesi? 
- Olisiko se Diorin Cannage paletti jonka möin Iinylle? Se maksoi yli 70 e ellen väärin muista. Ei siis Cuir Cannage viisikko.

  Lemppari kyntesi tältä vuodelta? 
- Tänä vuonna olen tykästynyt indieihin eli Delush Polishin ja Dollish Polishin indiet. Jotain yksittäistä koristelua en pysty muistamaan tai edes valitsemaan :) leimaukset, ehkä MoYou Suki kynnet ovat tuoreimmassa muistissa.

-Passittavatko ystäväsi ja sukulaisesi sinut laittamaan kynsiään tai meikkaamaan heidät?
- Hyvin, hyvin harvoin. Meikkaamista en harrasta, en ehkä osaa. 

 Inhottavin hetki mitä sinulle on? 
- Jotkut riidat miehen kanssa. Olen aika äkkipikainen ja hermostun vähästä jos toinen ärsyttää. Mies tekee reissuhommia ja on joskus viikonkin poissa. Yleensä on joka viikko poissa päivän, pari-kolme. Minusta se tekee vaan hyvää, nautin yksinolosta enkä halua olla 24 tuntia yhdessä. Tarvitsen tilaa ja iso omakotitalo antaa sitä. Hermostuin asua kaksiossa ;D

Katarooma kysyi: Kerro sun ja miehes tarina: missä kohtasitte jne..Niin ja mistä alko kynsihörhöys ja meikkihörhöys?
- Harrastuksen alkuun olen vastannut tuolla ylempänä :) miehen kanssa kohdattiin töissä, hän oli se asiakas ;D siitä se lähti, yhteiset kaverit jne. olin varattu silloin mutta suunnittelin eroa. Yksi isoimmista elämänmuutoksista, kaikki tapahtui nopeasti. Joku saattaa muistaa :)

Huh, olipas kirjoittaminen! Mutta kiva oli vastailla, kiitos kysymyksistä, ne olivat monipuolisia ja oli hauska avata itsestä vähän enemmän :)
Toivottavasti ei ole paljoa kirjoitusvirheitä, tarkastin kyllä moneen kertaan ;)

25 kommenttia

 1. Olipahan kiva juttu lukea.. En tosiaan itse tee kynsiä, mutta tykkään ylipäänsä kosmetiikasta ja kisusta. Ja sun blogi on harvoja kosmetiikkablogeja joita seuraan. Taidan seurata kolmea ja kaikki eri tyyppisiä. Tärkeintä on se henkilö siellä blogin takana eli että se on hyvä tyyppi. Kuten sinä. <3

  Kivaa päivää ja terkkuja ihanille kisuille. <3

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tiia ♥ kissat kiittävät ja lähettävät terveisiä takaisin :)

   Poista
 2. Oli kiva lukea. Kiitos avautumisesta...

  VastaaPoista
 3. Tuli vanhemmillekin lukijoille hieman uutta ja päivitettyä tietoa tässä, uteliaisuuteni on tyydytetty hetkeksi :D Ihania kuvia kissuista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih :) kisut on niin ihania ja kuvauksellisia..silloin kun pysyvät paikoillaan :)

   Poista
 4. Olinkin ihan unohtanut että olin kysynyt jotain! :D Tätä oli kiva lukea, kiitos vastauksista! :)

  VastaaPoista
 5. Näitä oli tosi kiva lukea. :) Vaikka itse nolosti skippasin kysymys-osuuden. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös siellä ollut sun kysymys Jonnaseni :)

   Poista
 6. Tätä oli kiva lukea kun tuossa ruokiksella olin. :D Kiva tietää susta paljon enemmän juttuja! Ja ihania kuvia oot laittanut postaukseen. Pipsa! <3

  VastaaPoista
 7. Ihana kuvitus! :D Ja mukavaa oli luke.. ..

  VastaaPoista
 8. Paljon olit nähnyt vaivaa vastaamisessa! :)
  Erityiskiitos kisukuvista.
  Terkkuja Turun saaristosta!
  Tasmis (en jaksanut kirjautua tabletilla)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih..siellä on varmasti mahtava syksysää :)

   Poista
  2. Täällä on ihan kuin keskikesä. <3
   Tasmis :)

   Poista
 9. Nyt on kyllä (utelias kun olen:)) pakko kysyä, että millainen koiranpentu? Kiva postaus.
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tiedä vielä varmaksi rotua, tiettyä koiraa ei ole tähtäimessä. Katsellaan tässä. Itse en halua rotikkaa tai muuta sellaista koska mulla itsellä ei ole koirista kokemusta, miehellä on. Pitää olla kissojen kanssa toimeentuleva luonne. Ehkä paimenkoira, Shelti jos löytyy :)

   Poista
  2. Sheltti on kyllä kiva pikkukoira ja sen kanssa voi harrastellakin jo aika paljon, jos sattuu innostumaan. Mä luulen, että kissojen kanssa toimeentulo riippuu ihan täysin siitä miten se kasvaa. Teillähän on siihen tosi hyvät olosuhteet, kun kissat asuvat jo talossa ja ovat aikuisia ja koira tulee pentuna...
   -Tiia

   Poista
  3. Toinen kisu varmasti vastaanottaa ongelmitta mutta toinen on jo iäkkäämpi eikä ole ikinä ollut koirien kanssa tekemisissä. Lisäksi täällä voi erottaa elukat toisistaan jos tulee ongelmia. Toivotaan että meille nyt löytyisi joku kiva koira <3

   Poista
 10. Great read. Most of it translated okay! I'm loving the photos <3 :-)

  VastaaPoista
 11. Vastasit kynsien huollosta:
  "..taikaviilalla buffaan kärjet ettei tule rispaantumaa."
  Pysytykö kuvailemaan miten?
  T: Krooninen rispiliuskakynsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli viilaan edestakas taikaviilan kevyimmällä/toiseksi kevyimmällä osalla. Tai hion, voiko niin sanoa. Viilaan kynnen pään niin sileäksi että kun sitä hieroo sormen päällä niin ei tunne mitään nirhaumaa :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥