maanantai 8. syyskuuta 2014

Alcatraz...Rocks!

Ihana syksy ja syksylakat! Nyt niillä saa lakata ihan sydämen kyllyydestä :) kyllä vuosi hurahti nopeasti, ihan vastahan tämä OPI San Francisco kokoelma ilmestyi. Tässä kokoelmassa onkin monta ihanaa lakkaa joista tykkään. Yksi parhaita OPI kokoelmia mutta siitä huolimatta...en ole vaan kerinnyt näillä lakata! Ne pitää nyt ottaa tehtävälistalle! 

Tänään jotain nopeaa ja helppoa. Toivottavasti ette kyllästy näihin nopeisiin ja helppoihin kynsiin...lupaan ettei näitä ole koko ajan luvassa. Nyt muistin miten väsyttävää töihin palaaminen ja arki on. Teet ruokaa töitten jälkeen, käyt salilla tai lenkillä. Oikeesti sitten on aika sippi, pitäisi vähän imuroida ja jotain kotipuuhailla. Ja ne kynnet pitäisi ehtiä lakata! 

P8260037.ORF

Ei ole joka päivä aikaa monimutkaisiin koristeluihin vaan joskus pitää valita pikalakkaus. Silloin se on tekstuurilakka. San Franciscossa ilmestyi Alcatraz...Rocks! Sinipohjainen tekstuuri jossa hirveästi eri väristä pikku glitteriä. Violetit ja vihreät pomppaa ensimmäisenä silmille. Tekstuuripinta on todella upea, kaksi kerrosta riittää ja päällyslakkaa ei tarvitse laittaa. Ennakoin huomista enkä halua raaputtaa glittereitä pois joten aluslakkana OPI Glitter-Off.

Tein pienen testin Glitter-Offin kanssa. Uskaltauduin kerrankin töihin tekstuurilakassa ilman päällyslakkaa. Pelkään neuroottisesti kynsieni puolesta ja en siis uskalla olla pelkässä tekstuurissa vaan haluan top coatin päälle vaikka se idea menee pilalle. OPI Glitter-Off on tosi pysyvää ja hyvin tarttuvaa, ei lähde repaleina seuraavana aamuna kuin IsaDora Peel-Off. Liotin käsiä vedessä, en paljoa säälinyt. Siivosin, tiskasin, siivosin ja vielä illalla tiskasin. Minähän olen neuroottinen myös siivousasioissa, tiesittekö että astiat tulee asetella tietyllä tavalla tiskoneeseen eikä tiskikoneen sisällä saa olla epäjärjestystä ;D joo ja tiskaan kevyesti astiat ennen tiskikonetta! Palatakseni kynsiin Alcatraz repeili ihan vähän kärjistä toisena päivänä, siis ihan pari milliä ;D ja kun yritin poistaa, ei lähtenyt niin helposti. Tujumpaa tämä OPIn kuorinta aluslakka. 

P8260033.ORF

Muistelen että aiemmin Alcatraz pysyi kolme päivää ilman lohkeilua ja aluslakkana oli IsaDora Peel-Off. Silloin olin vapaalla eivätkä kynnet kohdanneet rasitusta töissä. Onpas muuten eri luokkaa nuo kuvat vanhemmalla kameralla!!

OPI San Francisco kokoelma on alessa, lakat kuutisen euroa kappale!! Harmi että Alcatraz on loppu, selkeästi kokoelman suosituimpia lakkoja. Glitter-Off maksaa 11,90 e ja pullon koko on 15 ml. Voitte verrata nimettömän kilpailijan pullokokoa ja hintaa :)

OPI tuotteet saatu CesarsShopista.

20 kommenttia

 1. Yksinkertaisen kaunis lakka, huomaan kerta toisensa jälkeen ihailevani tätä eripuolilla vaikken edes siedä sinistä... tästä se lähtee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin lähtee! Vaikka inhoaa sinistä niin tämä ei ole sellainen sininen jonka täytyisi kuulua inhokkeihin ,)

   Poista
 2. Aijaijai miten hyvältä sä saat sen näyttämään myös kuvissa! <3 Tuo on kyllä niin nätti lakka, onneksi löytyy omastakin kätköstä. Mutta itse en saa kyllä kuviin napattua sen kauneutta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tästä parempakin kuvia olemassa, nämä nyt on tämmösiä ;D mut kiitti <3

   Poista
 3. Kyllä tämä on vaan niin kaunis, että ei edes kaipaa mitään muuta <3

  VastaaPoista
 4. Upean näköinen syksylakka! :-)

  VastaaPoista
 5. Aah.. Alcatraz!
  Vihdoinkin se asuu meilläkin kollegansa P2:n dupeen kanssa. Pitääkin lakata sillä joku päivä.. :)

  VastaaPoista
 6. Kuulostaa tutulta tuo siivousneuroosi! Kuljen kotona jatkuvasti rätti kädessä ja pyyhin lattioilta hiuksia/pölyä/roskia. Astianpesukone täytyy ehdottomasti järjestellä uudelleen, jos se on tehty hätäisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten ole ainut...astioillekin ont ietyt paikat kaapissa ja kukaan muu kuin minä ei saa tyhjentää tiskikonetta koska minä joudun ne kuitenkin järjestelemään muitten jäljiltä ;D

   Poista
 7. Tää on kyllä kaunis lakka ♥

  VastaaPoista
 8. Tää on edelleen yhtä ihana! <3

  VastaaPoista
 9. This looks amazing! I do really like this polish and it's probably one of my favourites from that collection :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, I think this is my favourite texture polish :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥