perjantai 8. elokuuta 2014

Testissä Lumene Natural Code luomivärikynä

Olen ollut jo pitkään kiinnostunut jokin aika sitten Lumenelta tulleista voidemaisista kynäluomiväreistä. Pelkäsin että ne ovat liian hohtavia ja metallisia kuten siltä näyttivät muutaman blogipostauksen perusteella.

Uteliaisuus kuitenkin voitti ja ostin yhden kynän testiin; vaaleanpunaisen sävyn Pink Pearl. Kynä maksoi 7,90 e Citymarketissa. Mulla oli juuri loppunut Goshin voidemainen puikkoluomiväri ja tarvitsin vaaleanpunaista kynää pohjustukseen.


P8020127.ORF

Lumenen Eye Dramatizer kynät ovat vedenkestäviä. Ainakin kädelle piirretty sydän pysyi tunteja vaikka pesin ja hankasin kättä. Näitä luomivärikyniä voi käyttää puuterimaisen luomivärin pohjalla jolloin saat väristä enemmän irti ja lisää pysyvyyttä. Voit myös käyttää rajauksissa tai pelkästään luomella.

Testasin kynää luomella jossa pohjustuksena oli UDPP. UDPP:n päälle Lumenen kynää ja sen päälle puuterimaisia MACin luomivärejä. Lumenen kynä on helppo levittää mutta ei kestä hankaamista joten sitä ei voinut häivyttää. Levittyi kuitenkin hyvin ja väriä saa säädeltyä. Kuivuu aika nopsaan ja jää sopivan tuntuiseksi. Liian rasvainen ja hitaasti kuivuva pohjustus ei pysy rasvaisella, roikkuvalla luomella koko päivää...tai siis pahimmillaan menee kurttuun parissa tunnissa :(


P8020136.ORF

Toisena päivänä testasin Barry M luomivärien alle ja kyllä vaan pysyy moitteetta koko päivän, kesti helteiset +30 lämpöasteen automatkat enkä edes korjaillut meikkiä yhtään koko päivänä. Oikein hyvä, olin tosi skeptinen tämän pysyvyyteen koska vaikka tämä on toiminut muilla; minun raskailla luomillani se ei välttämättä kestä. Mutta hyvä että toimi, voin hankkia näitä lisää! Plussaa edullisesta hinnasta ja hyvästä saatavuudesta.

Suosittelen Lumenen kyniä myös meille vanhemmille käyttäjille joilla on ongelmia meikin pysyvyyden kanssa. Eivät ole liian "teinimäisiä" jos pelkäät hohtoa tai luomivakoon painumista. Hyvä pohjustus alle; itse pidän UDPP:tä parhaana eli Urban Decay Primer Potionia mutta myös Lumenella on ihan kelvollinen silmämeikin pohjustaja.

Oletko kokeillut näitä Lumenen kyniä?

22 kommenttia

 1. Mulla on tää sama ja oon samaa mieltä toimivuudesta. ei kaduta että hankin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävykin on juuri sopiva vaaleanpunainen :)

   Poista
  2. Tämän ja Ilonan eilisen postauksen innoittamana päivän luomilla onkin Lumenen kynä sekä Sleekin oh-so special :)

   Poista
 2. täytyy käydä tsekkaamassa. Mulla on ongelmaluomet ja tykkään vaal.punaisesta. Joten tuohan ois täsmätuote. Ja näin nopeasti mä unohdin jo, että pitäis yrittää opetella toisenlainen ajattelutapa rahankäytön suhteen... Lähden syksyllä opintovapaalle ja ei ois kyllä rahaa sellaisiin kosmetiikkaostoksiin, joita en tarvitse. Mutta äkkiäkös sitä luo sen tarpeen itselleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi nämä ovat ihan edullisia :) ja jos oikeesti tarviit..

   Poista
 3. Tonne vikaan kappaleeseen on tullu pieni typo, varmaan tarkotit suositella kyniä etkä kynsiä 😉😄 mutta vaikuttaa hyvältä tavaralta, jos joku neutraali yksilö kävelee vastaan voisi sitä kokeilla :) ite kun en vaan osaa käyttää mitään "väriä" silmämeikissä, vaikka muilla ne näyttää kivalta, niiku sulla 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi minua :D korjattu! Näissä on beige vaaleimpana, sen voisin itsekin ostaa :)

   Poista
 4. Mä oon aina ollu vähän skeptinen näiden kaikkien luomivärikynien kanssa, koska joka kerta kun oon kokeillut niin kaikki kasaantuu luomivakoon yhdeksi paksuksi raidaksi. :( Sen verran raskaat luomet mulla.

  Mutta mitä mä nyt luin sun kokemuksesta, niin ehkä tälläselle vois antaa mahollisuuden! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Udpp alle niin toimii. Kyllä mullakin kasaantuu mikä vaan ilman sitä..kyllä varmasti tykkäisit näistä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin minustakin, sopivan vaalea koska tummempi pinkki pohjustaja mulla on Macilta :)

   Poista
 6. Valkoinen tähdikki8. elokuuta 2014 klo 10.55

  Kiitos paljon tästä arvostelusta! Itsellänikin on raskaat luomet ja olen ajatellut, että nuo varmaan eivät kestäisi meikäläisen käytössä... täytynee siis testata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kestää kun on pohjustaja alla, ilman sitä ei ainakaan itsellä pysy yhtään mikään :)

   Poista
 7. Oo, pysyisköhän tää mullakin? Kaikki kynät kertyy luomivakoon itsellä parissa tunnissa. :( Upea sävy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti jos on Udpp alla. Kun pysyi mullakin!

   Poista
 8. Parasta näissä kynissä on just se, että mitään muuta pohjustajaa ei tarvitse. Vaalein sävy on itsellä korvannut täysin luomivärin pohjustajat. Hyvään saumaan julkaisivat nämä sikäli, että UDPP oli juuri itseltä loppunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pysyy ilman pohjustajaa niin huippua! Mulla ei pysy :)

   Poista
 9. The colour goes well with the darker ones - looks pretty :-)

  VastaaPoista
 10. Työkaveri kehui myös, lahjoitin hälle isosuisen teroittimen näitä varten. Kiva meikki (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tänäänkin on tätä pohjustuksena ja hyvin on pysynyt ;)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥