perjantai 1. elokuuta 2014

Sivellinrakkautta: MAC 213

Olen joskus ajat sitten hankkinut MACin siveltimen 213. Aika satunnaisesti olen sitä käyttänyt mutta nyt jotenkin innostuin siitä enemmän. Tällähän saa kivan erilaiset varjostukset!


213 on yksi käytännöllisimmistä MAC siveltimistä. Se on loppupeleissään ihan tavallinen perussivellin mutta sillä kyllä saa tehtyä vaikka koko meikin. 213 on pieni mutta jämäkkä. Oikea tarkoitus tällä on levittää väri liikkuvalle luomelle. Siihenkin se sopii vallan mainiosti mutta nykyään teen sillä varjostukset. 

Joskus tuntuu että jokapäivä käyttämäni 224 tekee liian raskaat varjostukset. Jos tykkää pyöreämmistä varjostuksista niin 224 on siihen hyvä mutta 213:lla saa smokymaiset tai v-varjostukset. Tämän jälki on myös tarvittaessa niin kevyttä että väriä voi levittää ylemmäksi eikä häivytyksiä pahemmin tarvitse.

Tässä pari Erkki esimerkkiä meikeistä joissa on käytetty 213 sivellintä. Tein sillä varjostukset, värin levitykset ja häivytykset on tehty muilla siveltimillä. MAC luomivärit Perky ja Fig 1.

 P7260001.ORF

 P7260003.ORF

Toinen meikki on tehty kokonaan 213 siveltimellä. Onko mitään eroa tavalliseen meikkityyliini, jos osaatte verrata? Käytin luomiväreinä MACin Bitter, Wondergrass ja Humid.

 P7270018.ORF

 P7270015.ORF

Muita 213 faneja? MAC siveltimiä myy Helsingin ja Turun Stockmannit. Siveltimistä liikkuu hirvittävästi feikkejä joten siveltimet ostan aina paikan päältä, en netistä. MAC siveltimet ovat kalliita mutta en varmasti valehtele jos sanon osan olevan yli 5-6 vuotta vanhoja. Ja käytän niitä joka_ikinen_päivä. Siinä voi laskea hintaa mikä sille lopulta jää...ainoastaan 224:n metalliosa on irronnut puuvarresta mutta senkin saa korjattua.

5 kommenttia

 1. Wou miten tosi ihania meikki-lookkeja ♥ Paljonko on tolla siveltimellä hintaa?

  Mac-postaus ja smoothieresepti:
  daisy-beconfident.blogspot-fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä valitettavasti tiedä hintaa kun käytettynä ostin. Veikkaan 20-30e? Tietääkö joku muu paremmin?

   Poista
 2. I've heard good things about these MAC brushes!

  Great eyes - lovely colours :-)

  VastaaPoista
 3. Hyvät siveltimet kestää, varsinkin kun ne huoltaa hyvin. Itsellä on päivittäisessä käytössä siveltimiä, jotka olen ostanut vuonna 2001, hyvin pelittää edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, säännöllinen huolto pidentää ikää. Pätee mihin vaan :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥