lauantai 30. elokuuta 2014

Seeing Red

Jes, pitkästä aikaa uusi merkintä China Glazen alle uutuuslakkojen merkeissä :) ei tosiaan ole tullut montaa Chinan lakkaa lähivuosina ostettua. Tylsät kokoelmat eivät vaan ole napanneet. Giver Limited Edition kokoelmassa oli kuitenkin pari kivaa jotka tilasin itselleni eBaystä. Toinen niistä on tänään nähtävä Seeing Red.

 P8200002.ORF

Seeing Red on todella ainutlaatuinen, vähän sellainen rusehtava tiilenpunainen. Erittäin nätti ja syksyinen! Jotenkin ihan minun värinenkin :) tälläisiä punaisia olen viimeksi tavannut OPI San Francisco kokoelmassa.
Koostumus on ihan täydellinen kiiltävä creme joka peittää jo yhdellä vaivattomalla kerroksella, minun kuvissani kaksi kerrosta. Ainut että pulloni oli b-luokkaa :( en millään meinannut saada pulloa auki, ajattelin jo että voi jumaliste uusi lakka, ihanan värinen ja pullo ei aukene! Aavistelinkin että lakkaa oli valunut pullon suulle, korkkiin ja kuivunut ihan palasiksi :( kyllä harmitti, ei lakka ole ihan uudenveroinen. Harkitsin jo jostain vanhasta Chinasta luopumista ja olisin siitä ottanut korkin tähän. Mutta onneksi sain putsattua eikä lakka vaikuttanut mitenkään pilalle menneeltä.

 P8200007.ORF

Leimauksissa Konad valkea lakka, Konad kaksipäinen stampperi ja MoYou 3 erilaista Suki laattaa. MoYou laatat toimivat hyvin kun stamppasi kuvion suoraan ja siirsi sen kynnelle pyöräyttämällä. Leimaukset onnistuivat mainiosti, kaiken viimeisteli Konad Top Coat. Pakko taas kehaista, tässä olen levittänyt Konad Top Coatin juuri leimattujen kuvioiden päälle ja eivät leviä. Tämä ei levitä leimauksia, kuivuu nopeasti kovaksi pinnaksi ja antaa mukavan kiillon. Sitä paitsi tämä maksaa vain 5 euroa. Hullun halpa hinta! Olen käyttänyt Konad Top Coatia melkein koko bloggariurani ajan, olen saanut sitä aina Cesarista. Ehkä se jo kertoo siitä miten paljon siitä pidän. Eikä ole mikään maksettu mainos vaan ihan oma mielipide, en minäkään huonoa tuotetta käyttäisi vuositolkulla ;) postauksessa käytetyt Konad tuotteet on saatu Cesarista. Pikku niitit Adeninasta.

Ps. Giver kokoelman lakkoja saa nyt CesarsShopista, maksavat siellä 9 e.

17 kommenttia

 1. On se vaan kaunis.. ♡
  Mä tilasin ainokaisena Giver kokoelmasta tuon punaisen, ja hyvä niin jos se kerta peittää vaan kahella kerroksella. Mun kaikki punaiset taitaa olla jellyjä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä peittää, tosi hyvä koostumus. Sellainen paksumpi creme eikä leviä kynsinauhoille :)

   Poista
 2. Voi kökkö että kävi noin tuon lakan kanssa. :( tuo on kyllä todella upea! ♡

  Muakaan ei ole oikein kiinnostanut China Glazen kokoelmat yhtään tässä parin vuoden aikana... viimeks oon ostanu CGn lakan vissiin vuonna 2012 :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloinkahan minä olen...en kyllä muista! Onneksi tämän lakan sai kuitenkin siistittyä ja jos vieläkin sottaa korkkia niin vaihdan uuden korkin vaikka sitten häviää tuo Giver teksti kyllä..

   Poista
 3. Upeat kynnet. Herkku tuo punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ja niin sopiva tähän syksyyn :)

   Poista
 4. Kauniit kynnet :) Saanko kysyä mitä myyjää käytit eBayssä tilatessasi näitä Giver -kokoelman lakkoja? Ajattelin itsekin muutaman kotiuttaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BeautyZonelta ostan:

   http://www.ebay.com/usr/beautyzone2007?_trksid=p2047675.l2559

   Hintaerona oli kuitenkin vain euro verrattuna Cesariin. Silloin näitä ei vaan vielä Cesarsilta löytynyt.

   Poista
  2. Nyt on kyllä pakko kysyä, että millä matematiikalla eBayn ja Cesarsin hintaero on voinut näissä olla euro.. Jos nämä maksaa tuolla myyjällä dollareissa 7,75 eli alle kuusi euroa, niin oman laskuopin mukaan eroa on silloin yli kolme euroa ja siihen vielä postarit päälle, jotka sisältyvät eBay hintaan.

   Poista
  3. Perustuu omaan laskuoppiini. Kun tilasin Giver lakat eBaystä, ne maksoivat 8 euroa ja Cesarilla 9 euroa :)

   Poista
 5. Gorgeous red and I like the stamping :-)

  VastaaPoista
 6. No ei ole Chinat enää kalliita =), tosi nätti punainen!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥