torstai 7. elokuuta 2014

Ihanat Indieni osa 2

Tänään jatkoa eiliseen indiepostaukseen. Esittelen loput indielakkani, säästin tälle päivälle ihan ne lempparimerkkini. Cesarilla on synttäriviikko menossa, suomen laajin ja suosituin kynsitarvikekauppa täyttää 6 vuotta! En ole muuten ikinä ajatellut minkä ikäinen Cesars on, meillähän ei ole ikäeroa kuin vajaa puoli vuotta ja melkein koko blogitaipaleeni ajan Cesars on ollut yhteistyökumppanini! No niin tarkoitus oli siis kertoa että minäkin sorruin tilaamaan alesta pari Delush Polish lakkaa.


Delush Polishiin tutustuin juurikin Cesarsin kautta josta sain lakkoja kuvattavaksi. Haalin kokoelmaani näitä lisää, hyvin tarkkaan valittuja yksilöitä. Dexter tv-sarjaan perustuva kokoelma Slice Of Life on lempparini ja siitä ostin parit lakat hyvällä synttärialella. Nämä minulla puuttuivatkin ja ovat olleet himotuslistalla.


^Pikkuisenko hienoja...uudet ostokset syksyyn; Born In Blood ja Angel Of Death.Miksi Delush on lempparimerkkini? Muistan että Tonight's The Night lakka iski minuun ja se oli ensimmäinen indie jonka halusin ostaa. Makeita isoja erilaisia glittereitä, uskomattoman elävän näköisessä pohjassa. Minusta Delushin lakoissa on elävä ja ihana hyytelömäinen pohja ( Dexter lakoissa ), monia ihania erilaisia väriyhdistelmiä ja minua miellyttäviä lopputuloksia. Pidän koostumuksesta joka on erittäin hyvä ja helppo levittää. Tosi on että Cesars on tuonut Delushia tunnetummaksi täällä suomessa, luulen että sitäkin kautta olen päässyt tutustumaan enemmän ja tästä on muodostunut lempimerkkini.


Jindie Nails indielakkoja minulla on tällä hetkellä enää tämä yksi. Jindiestä en ole enempää innostunut, ehkä pari on mitä voisin hankkia mutta mistään hirveän erikoisista ja harvemmin käytettävistä väreistä en innostu...koska niitä sitten käyttää niin harvoin etten halua että lakat jäävät seisomaan. Jindien koostumus vaikuttaa hyvältä kieltämättä ja lakat tuntuvat laadukkailta, Jindie varmasti edustaa indieiden parhaimmistoa. Ehkä jos Jindie Nailsia saisi suomesta, tutustuisin siihen enemmän. Tilaaminen on kyllä helppoa ja nopeaa mutta ei aina jaksa alkaa miettä ;)


Cesars toi myös Dollish Polish indielakat suomeen ja hei, ei voi unohtaa Finnish Blogger kokoelmaa ;) Dollish merkin tiesin mutta en ollut harkinnut tilaavani mitään. Sain muutaman lakan Cesarsista esiteltäväksi blogiini ja ensimmäinen kokeilemani taisi olla A Unicorn Farted In My Polish ;) siitäpä se syöksykierre lähti, Ultimate Fandom ja Blogger kokoelma...muutamia Dollisheja on tullut ostettua ja saatua.
Koostumus on kiva, ei niin jellymäinen kuin Delushissa ( puhun omistamistani lakoista, en yleistä ) mutta helposti peittävä ja ihanan kimaltava, erikoinen ja tosi persoonallinen.Mulla on paljon erilaisia koostumuksia Dollishilta ja kaikki ovat omalla tavallaan kivoja.  Mitä indiemerkkiä haluaisit kokeilla? Vai onko sinulla joku tietty indielakka minkä haluaisit ostaa? Mietin itse että haluaisin jotain ihania duochromeja. Sellaisia kahdella kerroksella peittäviä, hyvin levittyviä ja oikeasti erikoisen värisiä. Suosituksia otetaan vastaan ;)

16 kommenttia

 1. Delush ja Dollish Polish, KBShimmer ainaki mitä haluaisin kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KBShimmeriä voisi kyllä kokeilla jos sattuisi eteen pari hyvänväristä :)

   Poista
 2. Nuo Delushit näyttää niin herkullisilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on niin ihania!! Olen ihastellut noita uusia pulloja eilisestä asti :)

   Poista
 3. Tosi kivoja lakkoja taas! Mun lemppari-indieitä on Cirquet ja KB Shimmerit :)

  VastaaPoista
 4. Iiiiiihania lakkoja nämäkin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei malttais odottaa että pääsee noita uusia kokeilemaan :)

   Poista
 5. Oh wow these look really amazing. Nice collection :-)

  VastaaPoista
 6. Dollish on ihana, tykkään sen teemoista (: En ehtinyt Delushin aleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös Dollishilta tule toinen fanikokoelma?

   Poista
 7. Joo-o, toiv ei ole mun lemppareita...=D

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥