keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Unicornification

Saaran lakka Unicornification on ihan malttamattomana odottanut vuoroaan! Se on niin ihana! Kuolen!

Unicornification on violetti crellylakka  jossa tähtiä, kuunsirppejä ja eri muotoista värillistä hologlitteriä. Mahtava söpöstelylakka, tyttömäinen lopputulos ( 3 kerrosta ). Tämä on saanut ideansa Moondancer ponista ja tässä lakassa näkyy Saaran yksisarvis-innostus. Muistan itsekin poneilla leikkineeni mutta olen turmellut ne ja veljeni lapset leikkivät nyt niillä. En osannut antaa arvoa My Little Poneille mutta sinällään pidän ne lapsuusmuistoina :) 

 P6300043.ORF

Aluslakka IsaDora Peel-Off ja päällä HK Girl Top Coat. Molemmat saatu blogin kautta.

Dollish Polish Finnish Blogger Collection saatavilla CesarsShopissa ( ennakkotilaus tällä hetkellä ). Onko sinulla Unicornia? Mitä tykkäsit Blogger kokoelman lakoista?

23 kommenttia

 1. Vähän harmittaa, kun en tullut tätä tilanneeksi. Oli jo ostoskorissa, mutta kavahdin loppuhintaa ja päätin pudottaa juuri tämän lakan. :( Noh, vielähän sen voi ennakkotilata, jos alkaa tosissaan kaduttaa! Ihanan näköinen sinun kynsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin että kerranhan se kirpaisee. Arvasin että jäisi harmittamaan jos ei ostakaan. Onneksi ostin :)

   Poista
 2. Tämäkin on kyllä ihana! Muhun iski ne kaikki tosin ;)

  VastaaPoista
 3. Mä odotan vielä omaani saapuvaksi! :D

  VastaaPoista
 4. Tuo kokoelma on niin ihana <3
  Mä taidankin laittaa tämän viikonlopuksi kynsille, tämä(kin) on niin hauska. Ja Dollish Polishin nimet on mahtavia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me saatiin itse keksiä nimet omille lakoille :) Dollish Polish on kiinnostava merkki, olen tykännyt kaikista sen lakoista joita mulla on.

   Poista
  2. Ai te saitte itse keksiä nimetkin vielä? Ihan huippua :)

   Poista
 5. Multa löytyy koko setti, olin haukkana cesarin sivuilla kun kokoelma tuli myyntiin ja nappasin koko setin :) Tällä hetkellä löytyy yksisarviset kynsiltä, mutta vahingosta viisastuneena laitan ensi kerralla alle sopivan lilan cremen. Neljä kerrosta, ja silti käret kuultaa lyhyistä kynsistä läpi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Levitys vaatii kyllä tarkkuutta jonkun verran kuten kaikissa jelly/crelly lakoissa. Tietty voi alle laittaa lilan lakan, onhan se nätti niinkin!

   Poista
 6. Mä pidin tätä swatch-kuvien perusteella ehkä porukan heikoimpana, näytti niin läpikuultavalta. Mutta sitten näin tämän livenä lauantaina Sallan kynsillä, tää on ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sanoisi läpikuultavaksi mutta saa kerrostaa. Ihana kyllä on!!

   Poista
 7. What a gorgeous polish. Love the glitter :-)

  VastaaPoista
 8. Tämä onkin mulla seuraavaksi jonossa, niin kaunis. Pitääkin kuvaan ottaa Moondancerin lapsiponi, nimesin sen Kuu:ksi silloin joskus kauan sitten ;-)

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥