tiistai 1. heinäkuuta 2014

OPI Designer Series Glamour

Aurinko, aurinko, nyt kaivetaan esiin hololakat!

Tahdoin lakata jollain rakkaalla OPI Designer Series lakalla. Onneksi aikoinaan ostin näitä, silloin kun niitä sai noin vaan 8ty8Beautystä...nythän nämä ovat ihan kiven alla ja eBayssä saat maksaa hunajaa.

Glamour on todella kaunis farkunsininen linear hologrammilakka. Tämä sinisen sävy on erittäin nätti, juuri täydellinen levisten väri! Lakan haju on melkein sietämätön mutta koostumus todella hyvä. Kaksi kerrosta levittyy tasaisen hyvin.

 P6230048.ORF

Siirtokuvat koristelussa. Ihanat kynnet, ei tälläinen lakka edes välttämättä kaipaa mitään kaverikseen. Eikä ollut viimeinen DS OPI jota aion käyttää lähiaikoina!

Kirveleekö, oliko tämä suolaa haavoihin? Onko nätti lakka mutta liian kallis tänä päivänä? Vai kenties, löytyykö sinulta tätä??

21 kommenttia

 1. Kaunis lakka. :) Tykkään tuosta farkkumaisen sinisestä väristä.

  VastaaPoista
 2. Ostin joskus useita DS-lakkoja. Nyt kävin tutkimassa niitä ja buhuu, pari oli mennyt ihan oudon väriseksi. Edes lakan ravistaminen ei auttanut ikävän keltaisuuden poistumiseen. Ovatko nämä pilalla? :( Minun pulloistani on myös ikävästi kulunut tuo korkin hopeinen pinta, ja ne ovat nyt hopea-musta-laikukkaita. Ja ihan nätisti olen näitä säilyttänyt. Taitavat kyllä olla ainakin viisi vuotta vanhoja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tämäkin on viidettä vuotta. Säännöllisesti ravistelen lakkojani kun niihin tulee juurikin sitä keltaisuutta..mutta ei ole kyllä ihan pilalle vielä mennyt. Harmi kyllä jos lakoillesi on käynyt huonosti. Minä pitäisin ylösalas ja sekoittelisin, voisivatko ne toipua niin?

   Poista
  2. Säilytä jonkin aikaa lakkaa ylösalaisin?! Mulla ainakin sekoittui DS Vintage ihan hyvin sillä tavalla, vaikka se oli jo todella pahasti tiputtanut raskaampaa väriainesta pohjalle.

   Poista
 3. Hauska denim-lookki ja jotenkin kynnet tuovat mieleen lapsuusaikojen farkut, joissa oli koristehileitä. Hienot siis.

  VastaaPoista
 4. Tosi upea, näitä ei kyllä tule enää vastaan oikein missään. Eikä tullut itselle aikoinaan ostettua. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kokoelmani aarteita. DS Royal se vasta upea on ja ihan upein näistä! Silläkin joskus lakattava..

   Poista
 5. Kaunis lakka. T: bling bling harakka :D

  VastaaPoista
 6. Stunning polish. Lovely holo and I like the design :-)

  VastaaPoista
 7. On se nätti! Tämän onneksi omistan itsekin, Signature vielä vähän polttelisi, mutta on ne niin kalliita, ettei kyllä kykene ostamaan, ellei sitten jostain löydy sopivasti..

  VastaaPoista
 8. Kyllä kirvelee... juuri tämän vanhoista DS:istä huolisin ilosta kiljuen kun se on niiiin nätti!

  VastaaPoista
 9. Oooh, ihana!! Kauniit kynnet.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥