maanantai 14. heinäkuuta 2014

Operaatio kynsinauhat kuntoon

 Totuus bloggarin kynsinauhoista :D

Kesäkuun puoliväli: Mun kynsinauhat on ihan kamalassa kunnossa :( en tiedä miten tälläistä on päässyt tapahtumaan, tuntuu että ne menivät yhtäkkiä tosi ruman näköisiksi eikä nyt ole edes talvi. Kynsinauhoissani on repaleita kohtia vaikka en ole niitä repinyt! Ne eivät kasva siististi "yhteen" vaan repeilevät väliltä. Ja kyllä, rasvaan ja öljyän. Kerran viikossa kuorin/työntelen kynsinauhoja.Öljy ei kuitenkaan ole kynsinauhoille niin hyvä kuin rasva/voide. Kynsiöljy on enemmän kynnen juttu, voide taas kynsinauhojen. Halusin testata jotain uutta.


Nafhan tuotteista kerroin aiemmin tässä. Mulla on tätä Arganöljyä julmetun iso pullo. Vaikka olen käyttänyt sitä paljon niin huomaan sen olevan tosi riittoisaa! Tämä pullo pitää säilyttää viileässä paikassa ettei mene pilalle. Argania voi käyttää iholla esim.talvella kasvorasvan sekaan, hiuksissa sekä kynsiöljynä tai käsirasvan seassa. Tässä operaatiossa laitan sitä kynnen alapuolella ja siitä sen valuessa sormiin hieron kynsinauhoille. 

Eucerinin Aquaphor voiteen sain LivBoxissa. Tämä ei ole valkeaa voidemaista vaan sellaista läpinäkyvää, rasvaista "geeliä". Tehovoiteen tuntuinen! Hyvin pieni määrä riittää. Joka päivä lakkojen poiston jälkeen hieron tätä kynsinauhoille, annan olla hetken ja tarvittaessa työnnän vähän kynsinauhoja. Nafhan öljyn valuessa hieron sitä kynsinauhoille, käsille ja laitan käsivoidetta.

Kesäkuun loppu: Parin viikon kuurin jälkeen kynnen ympärykset alkoivat näyttää paremmilta. Itse kynnet ovat terveet, niissä ei ongelma ole ollutkaan vaan kynsinauhoissa. Parin viikon tehohoidon jälkeen kynsinauhat ovat yhtenäiset eikä niissä ole repeämiä. Näyttääkö paremmalta? Kuvia ei ole käsitelty vaan kynnet ovat juuri lakkojen poiston jäljiltä. Mitä tuotteita sinä käyttäisit jos haluat antaa kynsillesi tehokuurin? Omat suosikkituotteet saa nyt jakaa! Onko kokemusta Nafhan öljystä tai Eucerinin tehosalvasta?

Nafhan Arganöljyä saat ostettua Biodellystä jossa on heinäkuun ajan postikulut 0 e !

Postauksessa esiintyy mainoslinkkejä.

20 kommenttia

 1. Voi miten kauniit kynnet! En itse ole tajunnut että öljyä voi laittaa kynnen alapuolelle!? Kiitos, kokeilen heti.itselläni kynnet on surkeassa kunnosa. Liuskottumia on lähes joka kynnen kärjessä. Olen nyt yrittänyt vuorotellen opin nail envyä, orlyn nail defenceä ja lumenen aluslakkaa. Lisäksi opin avoplexiä kynsille ja kynsinauhoille... Egkä pitää vaan lyhentää rajusti. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeastaan öljyä pitää laittaakin sinne, imeytyy paremmin jos kynsillä on lakkaa ;) kannattaa lyhentää ja viilata kärjestä liuskoittumien alutkin pois. Nail envy on itsellä toiminut tosi hyvin. Tsemppiä kasvatteluun :)

   Poista
 2. Itsellä olen huomannut nyt kesällä kynsinauhojen hoidon tarpeellisuuden. Ikinä en talvella(kaan) näitä hoida, mutta jostain syystä nyt on kuivan oloiset ja kuorinnan tarpeessa. Hassua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaanko me vähän huonoja kynsien hoitajia :D yritetään parantaa tapamme :)

   Poista
 3. Your natural nails look gorgeous :-)

  VastaaPoista
 4. Wau nuita sun kynsiä! Kade kade. Itellä kynsinauhoille riittää normi käsirasva hyvin, ku vaan muistaa rasvata ees joskus... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka nämä eivät ole kauneimmillaan kuvissa...

   Poista
 5. On kyllä todella kauniit kynnet! Ite oon pyrkiny aina työntelee ja leikkaamaan kynsinauhat vähintään kerran viikossa tai harvemmin.

  http://www.six-feet-tall.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Johan nyt rupesitte kehumaan vaikka näitä piti kauhistella :D

   Poista
 6. Hyvältä näyttää! Mä en oikeasti voi uskoa, mitä tää yks aurinkoinen vko teki mun kynsille. Kaikki liuskoittuminen loppui ja kynnet kasvoi viikossa varmaan enemmän kuin koko talvena. :D Kynsinauhat tosin kuivaa vähän edelleen, joten kiitos tuosta Eucerin vinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että kynsillesi kuuluu hyvää :) toivotaan jatkuvan samaan malliin, Eucerinia kannattaa käyttää silloin tällöin ;)

   Poista
 7. Toi Eucerinin salva on tosi hyvää, jos sattuu joskus tulemaan halkeama korppukuivien käsien rystysiin tms. ihon ryppyyn. Kynsinauhoille en tajunnutkaan sitä edes kokeilla. Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muistutuksesta että sitä voi käyttää muuhunkin tarkoitukseen :)

   Poista
 8. Mä en tajuu kynsihommista mitään, mutta en näe sun nauhoissa vikaa. :D Ne ovat upeet! Tuli just vähän pelko peppuun, että mites nää meikäläisen täysin heitteillejätetyt nakit... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Itse näen paljonkin vikaa, lähikuvissa kun kaikki korostuu :D

   Poista
 9. Todella kauniit kynnet :) Voi että kun itsekin saisi tuollaiset.. Työn takia pitää käyttää sellaisia "kumihanskoja" koko päivän kun käsittelen elintarvikkeita ja siellä kynnet muhii ja pehmenee.. Edes puuvillahanskat ei auta :/ Ei paljoa tee mieli enää lakata näitä rumiluksia. Mutta ihanaa kun joku menestyy kynsien kasvatuksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuvillahanskat kannattaa vaihtaa aina puhtaisiin kun ne kostuvat. Jos et pysty pitämään pitkiä kynsiä niin kyllä lyhyetkin voivat olla kauniit! Kyllä minä tykkään lyhyistä kynsistäkin <3 hyvä aluslakka, aina moitteeton lakkaus --> auttaa saamaan täydelliset kynnet :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥