sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Koko kynnen siirtokuvat käytössä

Nämä koko kynnen tarrat ovat kokeneet pari muuttoa ja lukemattomat "milloin näitä käyttäisi"-näpräykset. Näin Instagramissa Eipyhin kynnet jotka oli niin hienot että oli pakko matkia. Kiitos vaan ideasta, hyvä että tarrat pääsevät käyttöön :)

 P7260022.ORF

Tarrat olivat punaiset joten lakan väri oli selvillä. Mietin mitä punaista lakkaa en olisi käyttänyt aikoihin? Mieleeni tuli Gwen Stefanin lakka, sitä laitetaan! OPI Over & Over A-Gwen lakan mukana tulee strasseja joita laitoin lakan päälle koristeiksi.


En valitettavasti muista mistä nämä koko kynnen siirtokuvat on ostettu mutta saahan niitä vaikka mistä :) top coatina pitkästä aikaa Inm Looks Wet.

Hauska idea tarrojen käyttöön, pitää kokeilla joskus uudestaankin :) kynsistä tuli aivan ihanat. Ihastelin koko ajan omia kynsiäni. Kuulostaa itserakkaalta mutta itselle näitä teen ja välillä tulee näitä ihanaakin ihanampia. Looks Wet on todella hyvä päällyslakka, antaa tavallista parempaa huikeaa kiiltoa lakkkaukselle ja punainen Gwen lakka näytti syntisen hyvältä.

 P7260010.ORF

Inm Looks Wet saatu Cesarista. Cesarilla on tällä hetkellä sattumoisin OPI Gwen Stefani kokoelma alessa. Jos aikoinaan jätit Over & Over A-Gwenin ostamatta vähän korkeamman hinnan takia niin kurkkaa nyt miten paljon edullisemmin sen saisi.

 P7260017.ORF

En hyödy Cesarin linkeistä, eivät ole mainoslinkkejä vaan ihan teitä varten. En hyödy vaikka ostaisitte mitään niiden kautta.


 Mitä tykkäätte? Käytätkö koko kynnen siirtokuvia usein?

37 kommenttia

 1. Oi wau! Nuo tarrat on yksinään ihanat, mutta kokonaisuus on todella upea! :)

  VastaaPoista
 2. Mahtava tunne saada olla muille idean lähteenä :) Nämä on myös romanttiset ja kauniit <3

  VastaaPoista
 3. On kyllä niin hienot <3 ja tuo punainen.... täydellinen! Onneksi löytyy multakin se :)

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihanat ruusukynnet, rakastan! <3

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet! <3 Minulla tuo Gwenin lakka odottelee testaamista. Ostin sen keväällä OPI:n maahantuojan bloggaajatilaisuudesta. En ole vain vielä ehinyt lakkaamaan sillä, mutta kyllä sen pian testaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin kaunis! Uskon sinun pitävän siitä ja minusta se on ihan sinun värisesi :)

   Poista
 6. Mua harmitti tuossa Over & Over A-Gwenissä se, että se oli kynsillä sitten selvästi tummempi ja vähemmän kirkas kuin mitä odotin. Siksi se sai häädön, ei ollut mun unelmieni punainen. En myöskään ole vielä tähän mennessä löytänyt koko kynnen decaleja / tarroja / vinyylejä / milloin mitäkin, joista tykkäisin. Kaikkien kanssa kärjet jää jotenkin ärsyttävän rosoisiksi tai repsottaviksi. :( Mutta nämä kynnet ovat kyllä nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) tiedätkö mitä! Nämä tarrat eivät alkaneet repsottaa. Pidin niitä lauantai-aamusta tähän hetkeen. Ei yhtään repsotusta vaikka sellaista on ennen tapahtunut. Laitoin tuota päällyslakkaa pari kerrosta ja sinne kynnen sivuillekin yritin laittaa huolella.
   Over & Over on kaunis. Mutta luulen että en olisi ostanut jos ei olisi Gwen-lakka. Ei kuitenkaan ole niin uniikki väriltään vaikka on kaunis ja hyvälaatuinen.

   Poista
 7. Ihanat! Ja voi että, mä en kanssa kyllä häpee sanoo ääneen, että tykkään kynsistäni! :) Itsellemme tosiaan tehdään, niin kai se kumma olis jos rumia väsäilis?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä epäonnistumisia tulee välillä tai joku lakkaus menee vähän pieleen. Siksi kai nöistä suurista onnistumisen hetkistä niin iloitsee ;D

   Poista
 8. Iiiihanat kynnet.
  t:Elina

  VastaaPoista
 9. Itellä on kans helmerin uumenissa kokokynnen tarroja mut en vaan oo saanu aikaseks kokeilla niitä.
  Ihanat kyllä noi ruusut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nyt innostuisit ;) ainakin mulle tuli innostus näihin!

   Poista
 10. This is a gorgeous red. I picked it up in the sale a few weeks ago! The roses are so pretty :-)

  VastaaPoista
 11. Sä oot kyllä niin lahjakas wauuu oikeesti ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh en kai minä nyt sen kummempi kuin muutkaan ;) mutta kiitos!

   Poista
 12. Nää on kyllä ihanat, niin naiselliset... <3

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥