keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

A England Fonteyn

Pieni arvonta Helmerillä, millä tänään lakataan? Teki mieli holotella ja kesäillä. Monetta päivää putkeen...( huom, nämä kynnet olen tehnyt viime viikolla, silloin oli siis aurinkoista. Tällä viikolla sataa kolmatta päivää putkeen niin on holomieliala aika kaukana *_* ) Sitten päädyin indielakkaosastolle ja sieltä käsiin tarttui A England lakkani. En olekaan lakannut näillä pitkään aikaan! 
A England oli alunperin pieni indiemerkki mutta nyt näin tunnettu ja paljon jälleenmyyty. A Englannin lakoissa minua viehättää ylellinen pullo logoineen, tulee sellainen hieno fiilis. Lisäksi jokainen minun A England lakkani on ajaton ja aina hyvä valinta.Tykkään pitää kokoelmani aisoissa ja omistaa sellaisia lakkoja jotka viehättävät minua vielä vuodenkin päästä. Vai onko tämä jokaisen ihanne...

Ballerina kokoelmassa ilmestyi neljä hologrammilakkaa. Fonteyn on hopea jossa on häivähdys vaaleaa violettia. Levittyy kauniisti ja peittää kynnet kahdella tasaisella kerroksella.

 P6240084.ORF

Koristelut saivat olla hillityt ja asialliset. Kaunis kiekurakuvio löytyi Cesarin XL laatasta Z. Leimattu mustalla. Hololakkojen kanssa tykkään käyttää Glitter Galin Gloss Boss top coatia. Antaa kynnelle geelimäisen pinnan ja voimistaa hologrammilakkojen väriä. 

Linkatut tuotteet saatu Cesarista.

19 kommenttia

 1. Aaah, A England kauneutta <3 Kyseinen merkki on yksi suosikeistani, koska minun ei ole tarvinnut pettyä yhteenkään ostokseeni :D Ja holot nyt on aina vaan ihania :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni vain kaksi A Englandia olen laittanut kiertoon ja nekin vain siksi että olivat samankaltaisia muiden kanssa :) muuten olen tykännyt.

   Poista
 2. Kaunis lakka! Ite hankin just ekan a Englandini, Dragonin, ja ai että kun se voi ollakin niin upea 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että Dragon <3 se vasta on upea!! Just sellainen täydellinen vihreä.

   Poista
 3. Pitää kyllä ihailla, miten onnistut näissä kynsikuvissa! :)
  Olen tässä viime viikkoina (kiitos kynsien pituuden) vaihdellut paljonkin lakkauksia ja yrittänyt aina ottaa muistoksi kuvan itselleni talteen. Ei sitten onnistu missään valaistuksessa! Kuvista tulee kaikkea muuta, kuin mitä todellisuus on. Argh. Nooh, yksi maailman pienemmistä ongelmista, mutta silti, ARGH. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Hankin hyvät valot, rakentelin erilaisia lightboxeja ja hankin kunnollisen kameran :) kokemus ja kehitys, sitä on tapahtunut vuosien mittaan. Kotikuvaukseen riittää kameran macrokuva-asetus, tasainen alusta kameralle ja vakaa käsi :)

   Poista
  2. Juu, näin kotikuvaukseen lightboxit on vähän överiä. Kyllä kuvista tarkkoja saan, juuri makron ansioista. Värisävyt ovat se ongelma, kuvassa ovat aina ihan eri kuin luonnossa. Noh, onneksi muisti omassa päässä toimii ja parhaat laitetaan ns. korvan taakse. :)

   Poista
 4. Stunning polish! And nice design.

  I got this collection from their site. Yet again another winner collection I think :-D

  VastaaPoista
 5. Oi ko kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
 6. Pitääkin kaivaa omat englannit esiin, ihana!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥