maanantai 23. kesäkuuta 2014

Glitter Gal holoa roiskeiden kanssa

Sain aiemmin CesarsShopista Glitter Galin hologrammilakkoja. Osan kuvasin ja osa on vielä testimättä. Olen odotellut aurinkoa 100% varmaksi mutta siihen ei ole luottamista ei sitten ollenkaan :/

Luovutin ja päätin lakata Citrinellä. Citrine on kullankeltainen linear hologrammilakka. Todella nopea kuivumaan, kerroksia ( 3 ) ei joutunut pitkään kuivattelemaan. Erittäin laadukkaita holoja, suosittelen! Tälläinen 10 ml pullo on juuri sopivan kokoinen, saa joskus käytettyä loppuunkin. Glitter galin lakoissa on hyvä toimiva suti jolla lakka on helppo levittää. Hyviä lakkoja ja tämäkin on kaunis. Ei kultainen eikä keltainen vaan sopivasti kumpaakin.

 P6180058.ORF

Roiskeet mehupillillä sekä mustalla ja keltaisella kynsilakalla. Citrinen kuivattua suojasin pöydän mainoslehdellä. Nosta lehden toinen puolikas seinää vasten. Pidän itse aina yhtä sormea kerrallaan pystyssä, dippaan pilliä lakkaan jota olen kaatanut pullosta lehdelle. Lakkaa saa olla reilusti pillin suussa, puhalla reippaasti ja äkkiä noin. 5-10 sentin päästä kynnestä. Ainut että sormet sotkeentuu mutta saa ne siistittyä. Käytä mieluummin paksua cremelakkaa vaikka jotain vanhempaa ja paksuuntunutta. Liian notkeat lakat eivät oikein toimi toivotusti.

Mitä pidät holoräiskekynsistäni? Mulle näistä tuli mieleen kasari :) mutta silti pidin näistä vaikka ovat aika erikoiset!

16 kommenttia

 1. Nää on kyllä aivan mainiot! Tuo Citrine on ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun en nähnyt Citrineä auringonvalossa, lightboxissa ei näytä niin hyvältä :/ tai siis ei näytä koko holoa!

   Poista
 2. Nää on hauskat kynnet, tykkään ^_^

  VastaaPoista
 3. Upeat kynnet, tykkään hirmuisesti. :)

  VastaaPoista
 4. Pitäisi joskus kokeilla tätäkin tekniikkaa :) Pelkään vaan niin kovasti sotkevani ihan joka paikan että se aina vaan jää. Mutta näin nätin lopputuloksen jälkeen kai se on pakko joskus yrittää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sormet olivat kyllä tosi sotkussa mutta lopputulos palkitsee vaivan ja hermoilun :p

   Poista
 5. Nice colour and nice effect! I like it :-)

  VastaaPoista
 6. Waautsi, nuo on todella upeat! :) Vielä ei ole itellä tullut kokeiltua tuota pillihommaa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pillihommaa :D kannattaa kokeilla, se on kivaa!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥