maanantai 30. kesäkuuta 2014

Drooling Over Your Polish

Jättekiva postipäivä, CesarsShopin Blogger kokoelman lakat saapuivat *_* Viivin lakka Drooling Over Your Polish oli omalta osalta odotetuin. Oli selvää että sitä laitetaan eilisen Fantasyn päälle.

Sininen on hyvin vastaanottavainen väri valkealle ja kullalle. Viivin lakassa on läpinäkyvä pohjaväri ja kultaisia sekä valkeita glittereitä. Tämä on siksi kiva että voi käyttää monen värin päällä. Jos ostan lakan niin haluan tottakai sille useamman käyttökerran. Tämä sopii ainakin mustan päälle ihan mahtavasti ja värivaihtoehtoja on monen monta lisää! Uskon että tätä lakkaa tulen käyttämään vielä hyvin monesti! Koostumus oli hyvä ja glittereitä tuli helposti kynsille sopiva määrä.

Valkeat leimat omasta Charming Nails Konad Q1 laatastani. Tuli sellainen tähtitaivas/avaruustunnelma tästä lakkauksesta joten siksi tähtiä ja mun laatassa on ne parhaat tähdet. :DD vähän leimasimet änkyröivät joten leimaukset eivät ole ihan 10+. Leimaajassa ei tietenkään ollut vikaa ;)

 P6270038.ORF

Top Coatina Glitter Galin Gloss Boss jota en vaan voi kyllin kehua. Ihastun tähän koko ajan lisää! Tykkään ihan tosi paljon siitä geelimäisestä pinnasta, nopeasta kuivumisesta ja siitä miten nätiksi tämä viimeistelee lakkauksen. Gloss Boss on saatu Cesarista.

 P6270043.ORF

Jos jäit ilman ja myöhästyit, Bloggaaja kokoelman lakkoja saat ennakkotilattua ja ne toimitetaan sinulle tilauksen saavuttua. Älä missaa tätä tsäänssiä!

26 kommenttia

 1. Oih, ne on niin ihanat<3 Tuokin lakka on on niin upea, kuten kaikki sen kokoelman!

  VastaaPoista
 2. Upeat kynnet! :) pitää hankkia itsellekin lakkoja tuosta kokoelmasta!

  VastaaPoista
 3. Damn it... tää oli ekana mun ykkössuosikki, mutta nyt laitoin ennakkotilaukseen pari lakkaa ja jätin tän kuitenkin siitä pois. :( Ja joudun varmaan sit kuitenkin hommaamaan tän!

  Kokoelma on vissiin Limited Edition, mutta tiedätkö että monta restockia Cesarsille ollaan ottamassa näitä lakkoja? Mietin vain että jos todella hommaan tämänkin niin miten myöhäiseksi uskallan tilaukseni jättää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En valitettavasti tiedä...Itse en jahkailisi tilausta, näähän meni ihan kuumille kiville! Tämä on hankkimisen arvostelu ja ite kerralla tilasin heti mitä halusin ettei tarvii jälkikäteen harmitella.

   Poista
  2. Hankkimisen arvoinen, kiitos puhelin :)

   Poista
 4. Nätit, näyttää tosi hyvältä tuo kulta sinistä vasten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulta ja sininen sopii meikissäkin yhteen :)

   Poista
 5. Charming Starry Sky pääs eilen testiin kynsille. Aikas ihana on :)

  VastaaPoista
 6. Nätit kynnet! Omillakin kynsillä on tällä hetkellä tähtitaivas :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Juu tätä lakkaa pitää käyttää muun värin päällä piakkoin uudestaan :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥