perjantai 6. kesäkuuta 2014

Arvostelussa Glitter Gal Gloss Boss Top Coat

Sain CesarsShopista Glitter Gal Gloss Boss päällyslakan joku aika sitten. Olen nyt käyttänyt tätä useamman kerran ja osaan kertoa teille tästä lisää.


Gloss Bossin koostumus on hiukan geelimäinen. Minulla on ennestään yksi muu top coat joka tekee tätä geelipintaa ja ihastuin siihenkin jo ensilevityksellä ;) tuntuu että kynnen pinnasta tulee suojatumpi ja kiiltävämpi kuin normaalilla top coatilla. 

Glitter Gal pullo on hyvän mallinen ja lakkaa tulee siveltimeen kerralla reilusti mutta ei liikaa. Sivellin on hyvän ja laadukkaan tuntuinen. Gloss Boss kuivuu todella nopeasti mutta se ei ole pikakuivattaja.

Jättää kynnet hiukan geelimäisen kiiltäväksi. Unicorn kynsissä huomasin että tämä voimistaa neon glittereiden väriä. Huomasin myös yhden jännän jutun mihin en ole törmännyt minkään muun päällyslakan kanssa. Tämä antaa paremman keston Peel-Off aluslakalle. Unicorn kynsissä minulla on IsaDoran Peel-Off aluslakkaa ja päällyslakkana Gloss Boss. Poistaessani kynsiä eli repiessäni Unicornia pois huomasin että Pee-Off on tavallista sitkeämmässä! Erikoinen juttu ja aivan varmana tämä johtuu geelimäisestä Gloss Boss Top Coatista. Minulta on kysytty pysyisikö glitterlakkaus jopa viikon Peel-Offin ollessa aluslakkana. Sanoin silloin että ei. Mutta nyt sanon kyllä, Gloss Boss antaa lisäpysyvyyttä käytettäessä Peel-Off aluslakkoja. Ei tarvii siis enää hermoilla niidenkään kanssa jos tahtovat olla liiankin helposti irtoavia...


Gloss Bossissa yhdistyy kolme asiaa joiden takia kehun sitä huipputuotteeksi. Geelimäinen pinta, nopea kuivuminen ja hyvä suoja kynnelle. Verrattuna useampaan muuhun päällyslakkaan, tämä suojaa kynttä paremmin. Hyvä tuote sinulle joka omaat heikot ja ohuet kynnet, kannattaa ihan oikeasti sijoittaa kunnon päällyslakkaan eikä mihinkään pilipalituotteeseen vain sen takia että se on halpaa. Top coatin tehtävä on myös suojata kynttä eikä mikä tahansa top coat sitä välttämättä tee.

12 kommenttia

 1. Tämäpä on hyvää tietoa! Kun nykyiset top coatini loppuvat, laitan tämän ostoslistalle.
  Niin ja se peel off puuttuu edelleenkin... Joo, joo joskus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gloss boss ansaitsee kyllä kehut. En itsekään ollut tästä kuullut ennen enkä varmaan olisi hankkinut ilman käyttökokemusten lukemista. Kiva siis että sain kokeiluun, tälläistä geelimäistä top coatia kun ei ole tietääkseni suomessa paljoa myynnissä :)

   Poista
 2. Mun on varmaan pakko ostaa, peel off on jäänyt käyttämättä itsellä heikon pysyvyyden vuoksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on nyt testissä OPI Glitter off jota saa Cesarista. Tuntuu tarttuvan tiukemmin kuin IsaDora. Siitä voi olla myös apua :) supercombo on Gloss boss ja Glitter off, ei lähtenyt repimällä kevyesti kuten IsaDora!

   Poista
 3. Good review! I've only ever really used the Nubar TC and OPI TC. I rarely use a top coat though *gasp*!

  VastaaPoista
 4. Tuota pitää kyllä kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :) on vielä niin iso pullokin että on hintansa arvoinen :)

   Poista
 5. Haluaa kokeilla, kuulostaa kivalle.

  VastaaPoista
 6. Vähän aiheen ohitte, on pakko tulla kehumaan tähän tätä sun blogia. Ihania lakkauksia, oon oppinut paljon uutta ja saanut ihan älyttömästi inspiraatiota leikkiä omien kynsilakkojeni kanssa <3 Erittäin iso kiitos inspiroivasta ja ihanasta blogista ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos paljon kivasta ja mieltä lämmittävästä kommentista :) toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin!

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥