sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

A Very Neat Monster

Tilasin MeiMeiSignaturelta muutamia indielakkoja joku aika sitten. Viimein sain lakattua ensimmäisellä; Delush Polish A Very Neat Monster lakalla. Tämä kuuluu Slice Of Life Dexter tv-sarjan kokoelmaan ja suomessa voit ostaa näitä Cesarista.

 P6040048.ORF

A Very Neat Monsterissa on musta jelly pohja. Pohja on aika läpikuultava ja vaatii 3-4 kerrosta peittävyyteen, näissä kuvissa minulla on 3 kerrosta. Glitter on vihreävoittoista, siitä pitävät huolen eri malliset vihreät glitterit, joukossa myös isoja hologrammisia palloja ja keltaisia eri mallisia glittereitä. 

 P6040040.ORF

Kyllä näissä indieglittereissä riittää katseltavaa. Mahtavan moniulotteinen ja elävä lakka kertakaikkiaan. Tykkään!

17 kommenttia

 1. Vastaukset
  1. Niin on vaikka tämä ei ole tähän vuodenaikaan niin sopiva. Vaikka olen enemmän tummien lakkojen ystävä niin jotenkin tämä ei nyt sykähdyttänyt. Vaikka on älyttömän upea. Syksyllä sitten taas ;)

   Poista
 2. Mää oon ihastunu nuihin pyöreisiin isoihin glittereihin. Mikä niissä lie viehättää... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin! Parhaita indielakkoja on juurikin nuo jossa on isoja pyöreitä glittereitä. En muuten olisi tätä lakkaa ostanutkaan ;D

   Poista
 3. This one is nice! And so much glitter and fun :-)

  VastaaPoista
 4. Eikö tuo ole merkiltään Delush Polish?

  VastaaPoista
 5. Just tässä joku aika sitten mietin, että oon onnistunut hienosti välttämään kaikki kynsilakkahoukutukset viime aikoina... Siis niinku tähän päivään asti :D Aiiiiivan ihana kokoelma! Ainakin Angel of Death, Born in Blood ja miksei Tonight's the Night pitäis kotiuttaa, jos raaskii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D kyllä mullakin on himotuksia, yritän taistella niitä vastaan kun indielakat on kuitenkin vähän kalliimpia...

   Poista
 6. Ihana! Mulle tulee Dexteristä mieleen vaan valkoinen ja punainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dvd kansista kyllä. Dexter on myös hyvä sarja!

   Poista
 7. Zeesus, onhan tämä ihan pirun hieno!
  Tuo näyttää vähän siltä, että lähtisi helposti kynsistä pois ottamalla reunasta kiinni ja sitten kuoriutuu kaikki pois? Juu juu, ei niin saisi tehdä, mutta joskus en vaan voi vastustaa kiusausta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saa tehdä VAIN peel-offin kanssa :D :D voi lähteä liuskana muutenkin jos nyt haluaa repiä. En kyllä sitä suosittele mutta varmaan tiesitkin ;)
   Hieno lakka on ja kuvat eivät tee oikeutta tälle.

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥