maanantai 5. toukokuuta 2014

Testissä Pantene Youth Protect 7 -sarja

Sain blogini kautta kokeiltavaksi Pantenen uutta sarjaa Youth Protect 7 joka on tarkoitettu ikääntyville hiuksille. Sarjan tuotteet sisältävät B7 -vitamiinia ja tuotteita on neljään erilaiseen hoitotarkoitukseen.


Miksi hiusten ikääntymiseen pitäisi kiinnittää huomiota? Harmaiden hiusten takiako? Tiesitkö että geneettiset ja ulkoiset tekijät vaikuttavat myös hiusten kuntoon. Sain tuotteiden mukana pienen kirjasen jossa oli tosi paljon mielenkiintoista asiaa. 
 Ei ole sattumaa että mummoilla on lyhyet hiukset. ( huom. ei kaikilla mutta yleisesti ). Ikääntyessä hiukset alkavat oheta, niistä tulee karheammat ja vaikeasti hallittavammat. Hiusten värikin menettää pigmenttiään. Aika usein tulee sitten leikattua ne hiukset lyhyiksi näiden seikkojen vuoksi.

Mitä Pantenen Youth Protect tuotteet tekevät? Sarja on luotu käyttäen alan uusinta tekniikkaa joka on erityisesti suunniteltu parantamaan hiusten vastustuskykyä ulkoisia rasitteita kuten harjausta ja lämpökäsittelyjä vastaan. 
Kun hiuksiin kohdistuu vähemmän rasitusta, ne eivät vahingoitu yhtä helposti eikä kaksihaaraisia pääse muodostumaan - näin hiukset on mahdollista säilyttää pitkinä pidempään. Pantenen Youth Protect sarja suojaa ikääntyviä hiuksia seitsemällä eri tavalla. 

- Antaa tuuheutta
- Tuo kiiltoa hiuksille
- Pehmentää pörröiset ja hallitsemattomat harmaat hiukset
- Kosteuttaa
-Korjaa vahingoittuneita hiksia
- Suojaa kaksihaaraisilta
- Vahvistaa hiuksia ja ehkäisee hiustenlähtöä sekä katkeilua

Youth Protect 7 sarjaan Sarjaan kuuluu shampoo ja hoitoaine. Nämä laitoin kylppäriin koko perheen käyttöön. Tuotteissa on hyvin tuttu Pantene tuoksu.
Shampoo on koostumukseltaan paksua, kermaista ja pehmeää. Ei valu pitkin päätä heti pois vaan on jämäkän tuntuista. Helppo vaahdottaa, tykkäsin tämän pesevyydestä. 

Hoitoaine on hyvin samanlaista. Paksua ja täyteläistä. Annoin olla hetken suihkussa, en kuitenkaan muhittanut saunassa. Siltikin hiuksista tuli pehmeät eivätkä jääneet karkeiksi. Hiukset oli helpot selvittää lyhyestä vaikutusajasta huolimatta.


Tehohoitona sarjasta löytyvät Fibro Reinforcing suihke ja Intensive Rejuvenating tehohoito. B7 -vitamiinia tehoannostuksen sisältävää suihketta olen laittanut jätettävän hoitoaineen yhteydessä ja hieronut sitä päälakeen kuten ohjeissa neuvotaan. Pelkäsin hieman että tuleeko lähmäinen tukka joka rasvoittuu liian nopeasti. Pelkäsin kuitenkin turhaan, hiukset pysyivät puhtaina normaalin aikavälin. Suihketta voi käyttää myös vaikka päivittäin kuivaan tukkaan.

Intensive tehohoitoa olen sitten muhittanut suihkussa myssyn alla. Hiukseni ovat selkeästi kuivemmat ja koppurammat mikäli luistan hoitoainemuhituksista. Pidin Pantenen tehohoidosta koska tukkani on sen jäljiltä selkeästi pehmeämpi, siloisampi ja hallitumpi. Tehohoidon koostumus on jämäkkää, paksua ja kermaista. Hiukseni ovat vähän kärsineet vaalennuksen jäljiltä ja tämä on yksi tehohoito jolla saa hetken muhituksella hiukset näteiksi ja siistimmän näköisiksi.Pantene Pro-V Youth Protect 7 sarjan tuotteet ovat saatavilla useimmista päivittäistavarakaupoista huhtikuusta 2014 lähtien. Shampoo ja hoitoaine maksavat 2,99 e, tehohoito 3,19 e ja Fibro-Reinforcing suihke 5,50 e.

Oletko ikinä ajatellut hiusten ikääntymistä? Pitääkö siitä ottaa paniikkia vai vanhenevatko ne vaan siinä mukana?

10 kommenttia

 1. Vai pitäisi hiusten karhentua vanhetessa. Minulla ei ainakaan. Päinvastoin hiukset ovat ohentuneet ja harvenneet ja pehmentyneet. Tämä alkoi tapahtua vasta yli viisikymppisenä. Olen nyt melkein 62 ja minulla on hartioiden alapuolelle olevat pitkät hiukset, harmaita ei ole. Olen alun perin vaalea. Hiukset ovat tummentuneet maantien värisiksi ja laitan säännöllisesti raitoja. Raitahiukset katkeilevat latvoista helpommin nyt kuin nuorempana, vaikka laitan raidan aina vain tyvikasvuun. Oheneminen on tapahtunut myös kulmakarvoissa. Minulla oli alun perin tummanruskeat leveät kulmakarvat, nyt ne ovat läpinäkyvät ohuet viirut. Tässä ei kylläkään biotiinit auta, kaikki on varmaan kiinni geeneistä. Olen tyytyväinen, että hiukset kasvavat kunnolla edelleen, sillä lyhyet ei minulle sovi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä millaiset hiukset haluan itselleni vanhempana..pitkät ehkä jos mahdollista. Geeneistä se varmasti on kiinni, luulisin! Onhan sinulla hyvät geenit jos hiuksesi edelleen kasvavat noin hyvin :)

   Poista
 2. Täytyykin ostaa kun tulee eteen seuraavan kerran! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein hyviä perustuotteita. Meillä on välillä niin paljon saunassa kävijöitä että kaikki osaa pestä sillä tutulla Pantenella kun en omia kampaanotuotteita anna muiden käyttöön :D

   Poista
 3. Lupaukset on lupauksia, mutta kiinnostaisi tietää, mihin tuotteiden vaikutus oikeasti perustuu. Mikä on esim. silikonien osuus hoitoaineissa? Hiusten "meikkaaminen" hyvännäköiseksi ja hyväkuntoiseksi on toisinaan ihan hyvä, mutta onko näillä sen syvällisempää keinoa oikeasti hoitaa hiusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai silikoni meikkaa ja näissä sitä on. Itse en sitä välttele koska en näe siihen syytä...kun se tekee hiuksista hyväntuntuiset. Tämä sarja perustuu B7 vitamiiniin joka on hiuksille hyväksi :)

   Poista
 4. Itsellä on aina olleet paksut hiukset ja luonnonkiharakin on taas palannut.
  Mutta, nyt alkaa ilmestymään jo harmaita hiuksiakin! Ihan järkkyä.
  Keksisivät jonkun shampoon, jolla jokainen harmaa hius irtoaisi, grr. En mä vielä vanha ole, vaan
  ikuinen uhmaikäinen! 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei vielä harmaita...vaan en niistä paniikkia sinällään ota, ainahan ne saa värjättyä :P

   Poista
 5. I've never had a good experience with Pantene - it always dried my hair. Never kept those promises from the adverts or the bottle :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maybe Pantene should be a series that would be better suited to you?

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥