perjantai 2. toukokuuta 2014

Glitter Gal Shadow Shifters Swatches

Sain CesarsShopista kuvattavaksi Glitter Gal kokoelman Shade Shifters. Onko Glitter Gal outo merkki? Ei hätää, niin oli minullekin. En omistanut heiltä yhtään lakkaa joten oli kiva päästä kokeilemaan. Olen kuullut että nämä ovat laadukkaita indielakkoja mutta muuten ei oikein ollut hajua mitä nämä Shade Shiftersitkään ovat.


Glitter Gal pullojen koko on 10 ml. Korkki on hyvä ja siitä on helppo pitää kiinni. Harja on pieni mutta sopivan leveä. Erittäin hyvälaatuinen, ei hapsottanut ja lakat levittyivät tosi siististi tällä harjalla. 

Shade Shifters lakat ovat multichromelakkoja eli monivärilakkoja. Hauskaa näiden kuvaamisessa on tottakai se että kaikkia niitä värejä on hankala vangita samaan kuvaan :D yrittäkää siis tyytyä kuvauksiini ja muistakaa; nämä eivät näytä kuvissa niin upeilta kuin mitä ne livenä ovat!

 evening light

Evening Light
Pullossa oranssi-punainen-violetti multichrome. Tätä voi käyttää yksinään ja laitoinkin tätä kolme kerrosta. Satiinimainen lopputulos, lakka on miellyttävän nopea kuivumaan ja pinnasta tulee kaunis. Eläväisen näköinen kynnellä, selkeästi punavoittoisin näistä kokoelman lakoista. 

 daybreak.ORF

Daybreak
Pullossa vihreä-violetti-ruosteenpunainen multichrome hennolla kultaisella kimalteella. Kynsillä tämä on aavistuksen vihertävämpi kuin saman kokoelman Evening Light. Laitoin Daybreakia yksinään kolme kerrosta. Hyvä, satiinimainen koostumus joka kuivuu nopeasti. 

 furnace glow

Furnace Glow
Liekehtivä kulta-oranssi-kupari. Tietyssä kulmassa vilahtaa vihreään. Kolme kerrosta. Satiininen lopputulos. Pullossa ei oikein minkään näköinen mutta livenä yksi upeimmista multichrome oransseista! Tämä on sinun lakkasi jos pidät enemmän sileästä lopputuloksesta kuin hirveän kimaltavasta.

 Hidden violet

Hidden Violet
Sini-violetti satiininen multichromelakka. Jos antaisin tälle lempinimen niin se olisi "ennennäkemättömän ihana violetti" ! On kuin sormet olisi dipattu mustikoissa. Ihanan värinen, juuri sellainen minun lempiviolettini. Tämä on livenä ihan valtavan upea, kuvissa ei vaan ikinä toistu se upeus! Jos pidät violeteista niin suosittelen tätä. 
Tämä peittää kynnet kolmella kerroksella mutta voi laittaa myös mustan lakan päälle. 

 wild violets

Wild Violets
Mustikkainen violetti sini-pinkillä microkimalteella. Kolme kerrosta. Tämä on yksin käytettävä, tottakai voi myös kokeilla esim.mustan päällä miltä näyttäisi! Wild Violets on pullossa uskomattoman näköinen, turkoosi-luumu-kulta-vihreä kimalteella. Todellinen ultramultichrome :) myös kynsillä todellinen katseenvangitsija.  

 red night sky

Red Night Sky
Ensin yritin laittaa tätä yksinään. Ei kannata! Joutuisi kerrostamaan ihan hirveästi. Ohut koostumus joka kuitenkin kuivuu nopeasti. Pohjaväri tässä on punaista, vihertävää ja kultaa. Niin monta väriä!
  Tätä kannattaa laittaa mieluummin toisen lakan päälle. Minulla on alla kerros hyvin tummansinistä lakkaa, melkein mustaa. Red Night Sky muuttuu tumman lakan päällä öljyläikän väriseksi. Kimallepartikkelit tulevat paremmin esille, kulmasta riippuen multichrome efekti näkyy vihreänä, sinisenä tai violetinpinkkinä. Efekti näkyy jo yhdellä kerroksella, minun kuvissani kaksi kerrosta. 

 firey furnaceFirey Furnace
Furnace on lakka joka kannattaa laittaa suoraan toisen lakan päälle. Yksinään käytettynä saa laittaa tosi monta kerrosta. Laitoin tällä kertaa kaksi kerrosta luumun lakan päälle ja wau miten hienosti efekti tuli esille! Kimaltaa kulta-pronssi-pinkkinä! Koostumus tässä on ohut ja puolipeittävä, tämä onkin todellinen shade shifter joka näyttää parhaan puolensa eri väristen lakkojen päällä. Tämän alle käy tottakai myös muutkin värit kuin musta, kokeilemalla löytää parhaat!

Mitä piditte kokoelmasta? Mikä lakka näyttää parhaalta?
 

20 kommenttia

 1. Wild Violets <3 Aww, ihana !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mielettömän upea, kuvat ei ollenkaan tee sille oikeutta!

   Poista
 2. I have to say these are all stunning! I clicked the link! Fatal haha so many nice ones. Glad they deliver to the EU I could be tempted to order some now ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, CesarsShop is biggest nail shop here in Finland :)

   Poista
 3. mä huolisin nuo kaikki ! Kylläpä olivat kauniita. Firey Furnace miellytti eniten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi kyllin toistaa sitä miten paljon hienompia nämä ovat livenä. Todella hankala kuvata näitä efektejä kun kamera ei toista täysin sitä mitä silmä näkee :)

   Poista
 4. Kaikki on kyllä upeita. Tuo viimeinen on ehkä eniten mun mieleen...

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Vaikka vähän haastavia kuvata :) tykkäilen kyllä!

   Poista
 6. Tuo viimeinen ja sitten se Wild Violets olivat eniten minun mieleeni ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat ihania <3 viimeinen on hieno myös mustan päällä.

   Poista
 7. Red Night Sky & Wild Violets ehdottomat lempparit! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Daybreak on myös ihana...vähän jännä väri mutta tosi hieno kynsillä!

   Poista
 8. Vau, tosi upeita lakkoja! :) Kyllä ottaisin vaikka kaikki, mutta jos yksi pitäisi valita niin se olisi ehdottamasti Wild Violets.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ottaisin Hidden violetin, se on upein ja taitaa olla eniten myytykin tästä kokoelmasta :)

   Poista
 9. Ihan kivoja, mutta duochromet ei nappaa tällä hetkellä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä Glitter galin holot tänään kuvanneena voin sanoa että ne kyllä ovat kesäisempiä :)

   Poista
 10. Ei yhtään mun juttu ! Wild Violets on ihan nätti mutta muista saan jotenkin mummomaiset vibat

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥