tiistai 13. toukokuuta 2014

Essie Hide & Go Chic kokoelma

Essien kokoelmat ovat mieleeni lähes poikkeuksetta. Rakastan Essien kynsilakkoja! Olen käyttänyt niitä vuosikausia, siitä asti kun aloin ostamaan parempia lakkamerkkejä. Aika harvoin on huteja tullut ja minun silmissäni Essien asema parani kun niitä alkoi saada suomesta. Essien leveä suti on niin hyvä että yhtä hyvään harvoin törmää. Essien lakat ovat myös kohtuuhintaisia ja aika usein tarjouksessa. Lisäksi on kiva että lakkoja voi katsella kaupassa ja vertailla mikä väri olisi kiva.


Sain blogini kautta Essien tuoreimman kokoelman Hide & Go Chic. Tämä oli minulla ostos- ja toivelistalla. Odotin tätä kauppoihin koska halusin valita pari lakkaa ihan livenä. Tässä nimittäin on yksi mahtisininen johon iskin silmäni heti kun näin ensimmäisiä kuvia kokoelmasta. Kokoelman nimikko Hide & Go Chic. Eikö olekin upea? Tässä viihtyy vaikka sininen ei minulle ole tyypillinen lakkaväri...tai sanotaanko se oma turvaväri. Tämä on sen verran erikoinen että tähän tykästyy!

P5080016.ORF

Yleensä en ole pastellisten lakkojen ystävä ympäri vuoden vaan keväällä ja kesällä niitä lähinnä tulee käytettyä. Essien lakoissa on niin ihana ja uniikki koostumus että nämäkään pastellit eivät ole niin raskaita ja lapsellisia. Hempeitä, kepeitä ja sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Esittelen tässä postauksessa pikaisesti kokoelman lakat mutta myöhemmin näitä vilahtelee päivän kynsissä. 

 P5080021
 
Hide & Go Chic
Tämä oli ennakkosuosikki ja tämän olisin hankkinut. Jollain tapaa niin uniikki sininen. Denim blue, sillä tätä kuvailisin. Rehti ja rehellinen väri, niin upea tähän kesään! Minä laitoin kaksi kerrosta, koostumus oli erittäin hyvä!

 P5080023

Fashion Playground
Kaunis haalea pistaasinvihreä. Pidin tästä koska tämä puolipeittävä sheer koostumus ei peitä liikaa. Hyvin hentoa hopeista shimmeriä seassa. Laitoin tätä kaksi kerrosta.

 P5080025

Romper Room
Onko, voisiko olla? Etsimäni ylivaalea vaaleanpunainen? Onhan se! Vihdoinkin kokoelmaani löytyi sellainen. Kuvissa on kaksi kerrosta, koostumus tuntui hyvältä tikulle lakatessa.

 P5080029
 
Style Hunter 
Mehukas karmiininpunainen väri. Tämän lakan voisi syödä! Koostumus on erittäin hyvä, kuvassa kaksi kerrosta. Levittyy tasaisen kauniisti. Jos et ole vielä jellylakkaa kokeillut niin tämä kannattaa hankkia. Todella kiiltävä lopputulos ilman päällyslakkaa.

 P5080031

Spin The Bottle 
Essie on tunnettu nudelakoistaan ja mielestäni Essien nudet ovat parhaita! Spin The Bottle on neutraali nude, peittävyyteen tarvitset kaksi kerrosta. Tämä puolipeittävä sheer lakka sopii kaikille.

P5080034

Truth Or Flare
 Ihana vintage-farkkujen sininen jonka jelly koostumus ihastutti.Tämäkin on jollain tapaa kevyempi ja helpommin lähestyttävä sininen väri.

 Mitä piditte Hide & Go Chic kokoelmasta? Minkä lakan haluaisitte nähdä seuraavana kynsillä?

24 kommenttia

 1. Haluisin nähdä sun kynsillä Fashion Playgroundin tai sitten Truth Or Flaren. Ne on nimikkolakan kanssa mun ehdottomat suosikit:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kyllä ovatkin ihanan uniikkeja sävyjä :)

   Poista
 2. Nuo kaikki kyllä kotiuttaisi mielellään! Nuo kaksi viimeistä oli kyllä eniten mieleen, tosi nättejä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetulleita olivat meillekin :D saivat rakastavan kodin!

   Poista
 3. Tuo Spin The Bottle olisi ainoa, joka menisi hankintaa.
  Yhtään Essiien lakkaa itselläni ei olekaan. Jääneet nuo lakkahankinnat nolliin viimekuukausina. Kynnet liuskottuneet ja lohkeilleet urakalla, joten pituutta ei ole kertynyt.
  Ei hätää, keksin kyllä helposti muita kohteita, mihin törsätä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En epäile yhtään ettei naisihminen keksi mitään ostettavaa :) hyvä aluslakka huolellisen hoidon kanssa saavat kynnet kasvamaan. Lyhyisiin kynsiin käy erittäin hyvin juurikin Spin the bottle ;)

   Poista
 4. Tuo Hide & Go Chic on kyllä upea, ei voi mitään. Mun kynsillä se kuitenkin tuntui niin kauhean vieraalta, että luovuin siitä. Mutta on se upea ♥

  Seuraavaksi... hmmm.. Style Hunter? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se näytti upealta sinulla! Laatu on kyllä erinomainen, käytän niin mielelläni hyvän merkin lakkoja. Vaikka vastaava väri olisi muulla merkillä.

   Poista
 5. I've never tried Essie but I've heard good things about the brand! Some nice polishes but I really like the look of Style Hunter - pretty :-)

  VastaaPoista
 6. Kyllä ne on vaan upeita. Haluaisin ainakin Hide & Go Chicin, Fashionin, ja Romper Roomin. <3 Kynsillä haluaisin seuraavana nähdä Fashionin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on niin herkkuja ettei kyllä osaa päättää mitä seuraavaksi. .

   Poista
 7. Vaikuttaa ihanilta kaikki... Style Hunteria kehiin... :D

  VastaaPoista
 8. Lakkasin eilen varpaankynnet style hunterilla, ihana!

  VastaaPoista
 9. Ihana kokoelma. Huolisin kyllä kaikki nuo lakat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan nämä niin ajattomia värejä että näihin ei kyllästy :)

   Poista
 10. Kuolailin tuota nudea kaupassa, mullahan ei ole nude-lakkoja niinko yhtään =))
  Meinasin tuota vihreää, kun en viitsisi ostaa uutta Mint Candy Applea, punainen on yllättävän sähäkkä-juu haluan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minttu ei ole Candy Applen tapainen vaan sellainen kevyempi ja puolipeittävämpi. Paljon hienompi! Että tarviit sen, nuden ja punaisen ;)

   Poista
 11. Tämä on ihana kokoelma! Oma esittely tulee, kun saan lakattua kaikilla kynteni. Nyt on kolme ehditty kokeilla. Essien leveä suti ja kynsilakan laadukkuus aivan oikeasti saa aina hymyilemään kynsiä lakatessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta että jos lakan kanssa saa tapella niin ei siitä hyvä fiilis jää...onneksi Essien kanssa ei ole niin! Minnan esittelyä odotellessa, näitä on kiva kuolata muidenkin blogeissa :D

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥