torstai 29. toukokuuta 2014

Color Club Celebration Collection Swatches

Seuraavana Color Clubin kevät- ja kesäkokoelmista Celebration. Tämän jälkeen tulee vielä yhden kokoelman swatchit.

Celebration sisältää 12 lakkaa joiden joukossa monta erilaista glitteriä erilaisilla koostumuksilla. 

 P5150171.ORF

 P5150173.ORF

 P5150175.ORF

Pulloissa näyttävät aika ihanilta :) nyt kannattaa nojata ja ottaa hyvä asento, pitkä postaus luvassa!

 my girl.ORF

My Girl
Hento vaaleanpunainen maitomainen pohjaväri. Lakan seassa mustia ja hopeisia erikokoisia glittereitä. Mielestäni tämä on kaunein kahdella kerroksella. Kolmannen voi lisätä jos haluaa enemmän vaaleanpunaisuutta. Levitys oli helppoa ja lakka oli mukavan nopea kuivumaan. Päällä HK Girl Top Coat.

 bundle.ORF

Bundle Of Joy
Mintun värinen lakka maitomaisella pohjalla. Lakkaa kannattaa sekoittaa hyvin ennen käyttöä. Seassa paljon mustia ja hopeita glittereitä. Harmi että tämä toimii huonommin kuin vaaleanpunainen versio. Kahdella kerroksella jää raitaiseksi ja glitterit asettuvat kasoiksi. Kokeilin myös kolmea kerrosta mutta lakkapinnasta tulee liian paksu. Näissä kuvissa kaksi kerrosta ja HK Girl Top Coat.

 oh boy.ORF

Oh Boy! 
Vaaleansininen maitomainen lakka jossa mustia ja hopeita isoja glittereitä. Valitettavasti tämäkin raidoittuu ja levittyy hieman epätasaisesti. Kuvassa kolme kerrosta, päällä HK Girl Top Coat. Jos näissä olisi tuota glitteriä vähemmän niin luultavasti lakka toimisi paremmin. Minusta tuntuu että nuo glittermyökyt estävät lakan tulemisen tasaisesti kynnelle siveltimen mukana. Mietin kokeilisinko ohentajaa tähän lakkaan koska kivahan tämä muuten olisi, samaten kun tuo minttu.

 for you.ORF

For You
Valkea cremepohja. Seassa violettia, vihreää, punaista, keltaista ja violettia erikokoista glitteriä. Lakka oli helppo levittää tasaiseksi kynnelle eikä se raidoittunut yhtään. Peittävyys kolmella kerroksella. Tästä tulee mieleen indielakoissa käytetty crellypohja jossa väriglitterit asettuvat eri kerroksiin ns.sandwich lakkauksen tyyliin.
Näissä kuvissa kaksi kerrosta jolloin glittereitä ei tule liikaa ja kynnen kärjet kuultavat hieman läpi. Omaan makuuni kaunein näin, päällyslakka HK Girl Top Coat. 

 you rock.ORF

You Rock!
Läpikuultava pohja jossa kultaisia hexagon glittereitä sekä hologrammisia pieniä lastuja ja glittereitä. Tästä pidin erityisen paljon, monikäyttöinen lakka jossa oli mukava ohut koostumus, glitterit asettuivat nätisti kynnelle ja kimalsivat mahtavasti. Jotenkin tästä tuli mieleen OPI valkokultalakka vaikka eivät nämä nyt samanlaisia ole. Alla oleva lakka on Chanel Black Pearl. Päällyslakka KH Girl Top Coat joka peittää karhean tuntuiset glitterit. 

 something new.ORF

Something New
Tämä on niin hieno! Upein lakka pitkästä aikaa! Minulla ei tälläistä ollut ennestään. Pohjaväri on läpinäkyvä ja lakassa on valkeaa glitteriä eri koossa sekä hopean turkoosia hegaxonia. Ihan mielettömän hieno. Sopii tumman tai vaalean lakan päälle. Tästä tulee mieleen talvi, on kuin talvea olisi purkitettu lakkapulloon! Tässä yksi kerros Color Club Nail-Robia ja sen päällä yksi kerros Something Newiä. Päällä HK Girl Top Coat. Something New on kynnellä tasainen eikä jää törröttämään. 

 everlasting lov.ORF

Everlasting Love
Tämä on upea! Hento punainen pohjaväri joka ei kuitenkaan yksin peitä kynttä. Seassa hopeaa pientä, isoja hopeaa ja mustaa hexagon glitteriä.Tätä voi siis käyttää toisen lakan päällä. Toki voi myös laittaa yksin kynnelle mutta kerroksia joutuu laittamaan ainakin 3-4 saadakseen jotain pohjaväriä näkyviin.
Laitoin tätä punaisen Color Club Mamba lakan päälle. Miksi ihastuin tähän lakkaan? Koska tämä sopii punaisen päälle sädehtien upeasti mutta myös minkä tahansa muun tumman värin päälle. Lakan hento punainen pohjaväri sävyttää ihanasti hopeista glittereitä vaaleanpunaisiksi! Päällä HK Girl Top Coat.
Vinkki: hiukan sävyä antaa glitterlakkaa kannattaa laittaa astetta tummemman värin päälle jotta reunoille ei jää värieroja toisin kuin jos laittaisit tätä asteen vaaleamman lakan päälle.

 surprise.ORF

Surprise!
Väritön pohjaväri, lakassa paljon glitterlastuja eri väreissä. Glitterit asettuvat helposti kynnelle eikä niitä tule kerralla liikaa. Suosittelen käyttämään HK Girl Top Coatia koska glitterit saattavat jäädä hieman koholle ja päällyslakalla estät niiden raapimisen ja irtoamisen.
Näissä kynsissä alla minttu Color Club La Petite Mint-Sieur lakka jonka päälle olen lakannut muutamia kerroksia Surprisea. On ihan makuasia pitääkö hillitymmästä glitteristä kuten minä vai haluaako tällä kuorruttaa koko kynnen, voit päättää itse.

 girl code.ORF

Girl Code
Hento vaaleanpunainen pohjaväri jossa hopeisia ja oransseja hexagon glittereitä. Tätä voi käyttää kynnellä pelkästään jolloin väriä saadakseen täytyy laittaa vähintään 4 kerrosta. Miellyttävän ohut koostumus.
Pohjaväri on niin hento, itse laitoin tätä kaksi kerrosta pinkin OPI Gwen Stefani Hey Baby lakan päälle. Sopii siis paremmin värilliseksi glitterlakaksi värilakan päälle. Päällä HK Girl Top Coat.
 Vinkki: hiukan sävyä antaa glitterlakkaa kannattaa laittaa astetta tummemman värin päälle jotta reunoille ei jää värieroja toisin kuin jos laittaisit tätä asteen vaaleamman lakan päälle.

 pinky swear.ORF

Pinky Swear
 Pohjaväri tässä on läpinäkyvä ja glittereitä tulee kerralla todella paljon. Kuvissa laitettu yksi kerros kynnelle. Tämä onkin oikea kunnon glitterlakka jos etsii sellaista! Turkoosia microglitteriä, pinkkejä isompia glittereitä ja isoja hologrammiglittereitä. Lakan alla yksi kerros Color Club Holy Chic lakkaa. 

 valedictorian.ORF

Valedictorian
Hentoa väriä antava petroolin värinen jellypohja. Pientä pyöreää turkoosia glitteriä, isompia vihreitä ja turkooseja hexagon glittereitä. Valedictorian on todella upea ja yksi parhaita tästä kokoelmasta. Jellylakka on todella kiiltävä ja mehevä, kiiltää jopa liikaakin kuvassa. Aivan mieletön livenä! Paras efekti saadaan laittamalla tätä tummansinisen lakan päälle. Kuvassa kaksi kerrosta OPI Incognito In Sausaliton päällä. Päällyslakka HK Girl Top Coat.  

 with love.ORF

With Love 
Väritön pohjaväri, lakan seassa kultaista glitteriä ja violetteja glittereitä. Voinko sanoa tästäkin että kokoelman parhaita? Alla Essie Meet Me At The Altar. With Love sopii monen eri värisen lakan päällä käytettäväksi koska kulta sointuu niin hyvin useisiin eri väreihin kuten violettiin.

 P5150179.ORF

 P5150183.ORF

^Tässä vielä tikkulakkauksia noista glittereistä joita käytin toisen lakan kanssa. Tässä näette millaisia ne ovat 1-2 kerroksella.

Color Clubin Celebration lakat saat ostettua CesarsShopista josta sain tämän kokoelman kuvattavaksi.

42 kommenttia

 1. For you ja Something New ovat upeita! Taitaa mennä taas jossain vaiheessa tilailuhommiksi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilailuhommat :D mutta mukavia hommia ne on ;)

   Poista
 2. Pinky Swear ja With Love oli eniten mieleen. Mielenkiintoinen kokoelma kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, tätä oli tosi kiva kuvata :)

   Poista
 3. Something New ja Surprise olivat omat suosikkini, mutta en usko että silti tulee hommattua :D Sen verran oon tyytyväinen tämän hetkiseen kokoelmaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva omistaa ihana ja kaunis kokoelma mutta onko se ikinä täydellinen? Aina tulee jotain ihanaa lisää! Piti se kolmas Helmeri ottaa takaisin käyttöön, ei lakat enää mahdu kahteen O_O

   Poista
 4. Nuo kaksi viimeistä veivät kyllä pisimmän korren himotuimpien listalta, ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valedictorian on ihan älyttömän hieno, pitää lakata sillä lähiaikoina ja yrittää saada parempia kuvia. Se on niin mehukas ja ne glitterit erottuu ihanasti siellä jellyn seassa! Hankala kuvata koska oli liiankin mehukas ja päällyslakka antoi lisää kiiltoa. Se on niiiiin upea!!!

   Poista
 5. Just eilen pistin Cesarsille tilauksen, mut en saa enää lisättyä näitä mukaan. Höh, ihania ovat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh kun eivät ehtineet samaan tilaukseen! Seuraavan kerran sitten :)

   Poista
 6. Tilasin tästä kokoelmasta 5 lakkaa ( My girl, Everlasting love, Surprise!, Girl code & Valedictorianin) Ihania <3 Nyt kyllä haluaisin vielä tilata ehkä kaksi lisää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon kyllä että tekee mieli tilata lisää! On niin ihana kokoelma :)

   Poista
 7. Tästä kokoelmasta oon oottanut swatcheja. Suosikkini on Valedictorian ja myös nuo maitomaiset jellyt kiinnostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maitolakat on toki nättejä ja meinaan ohentaa niitä niin ovat mukavampia käyttää :)

   Poista
 8. No jooooo! Vähänkö upeita! ! With love ja Something new on PAKKO saada!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :D ovat ihania, ihastuin kyllä useampaan lakkaan. Löytyy käyttöä erilaisissa manikyyreissä.

   Poista
 9. Something New on nimensä veroinen ja ehdottomasti mun lemppari näistä lakoista myöskin, sen voisin haluta itselleni ellen siitä vain odottele OPI:n syksyistä versiota joka lienee vähän vastaava?!
  With Love on toiseksi söpöin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä osaa sanoa miten vastaava Opi on, itse ainakin tarvitsen kaikki :D tälläiset on ihania ja aina niille on käyttöä :)

   Poista
 10. Diggailin With Lovesta ja upeasta Valedictorianista. Upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. With love on kaunis ja sopii monen eri värin päälle ♥

   Poista
 11. Oh my, miten ihana tuo Valedictorian on!!!! Tahtoo myös :)

  VastaaPoista
 12. Surprise ja Valedictoria löytyy täältä, olikohan vielä joku muukin vai muistelenko väärin :D Something New, ehkä.

  Pinky Swear olisi ehkä semmoinen, jonka voisi vielä kokoelmiin napata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät valinnat, juuri samoista itsekin tykkään :)

   Poista
 13. Nice collection! I think I might need to pick some of these up :-)

  VastaaPoista
 14. Noi on kaikki ihanat ja haluun kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on kyllä nättejä, kukin omalla tavallaan ;)

   Poista
 15. Jos rahasta ei olisi aina pulaa, niin ostaisin nuo kaikki! Aivan upeita. *_* Valedictorian täytyy varmaan kotiuttaa...

  VastaaPoista
 16. No nyt iski hirveä glitterhimotus! You Rock! ja Pinky Swear oli pakko klikata heti ostoskoriin, joten kiitos vain herkullisista swatcheista :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkaa hyvä ;) onnittelut uusista lakoista!

   Poista
 17. Aivan ihania! Kertakaikkisesti rakastan glitterilakkoja, mutta ne on niin per**llisiä poistaa, että aika harvoin tulee niillä nykyään lakattua. Pullot seisoo kaapissa kuivumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osta peel-off aluslakkaa? En minäkään käytä glittereitä ilman sitä ;)

   Poista
  2. Onks se toimivaa? En ole koskaan kokeillut, kun kuulemma on vesiliukoista. Mulla tulee pestyä käsiä aika paljon, lähteekö lakat päivässä?

   Poista
  3. Jos pesee käsiä paljon niin ei varmaan pysy kuin päivän-pari. Tietysti voi kokeilla että levittää peel-offin varmasti kuivalle kynnelle, ei saa olla yhtään mitään jäämiä kynsiöljystä tai käsirasvasta. Sitten peel-offia kaksi kerrosta ja glitterlakka. Päällyslakkana voi kokeilla Glitter Gal Gloss Bossia joka antaa geelimäisen pinnan, on ainakin mulla antanut lisää pysyvyyttä peel-offille. Loppuviikosta blogissani arvostelu tästä päällyslakasta:

   http://www.cesarsshop.fi/glitter-gloss-bossultimate-colour-enhancer-15ml-p-4484.html

   Poista
 18. Well, I can not say that I like them all, but some of them are quite pretty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. There is few unique shade which i like a lot of :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥