torstai 24. huhtikuuta 2014

Zoya Taylor

Mulla on ihan kauhea nudekausi menossa! Tykkään nudelakoista tai sitten selkeästä tummasta väristä. Joko tai ei mitään. Vaikka lakkaan välillä värikkäillä niin ei ne ihan omilta väreiltä aina tunnu.

NailCitystä saaduilla Zoya lakoissa oli kaunis, ajaton nudelakka Taylor. Tämä kuuluu Naturel kokoelmaan.

P4150030.ORF

Tayloria kynsillä kaksi kerrosta. Mielestäni levittyi kauniisti, koostumus ei ole mitään hentoa nudea vaan aika paksua. Kuivumisaika on silti kohtuullinen eikä ruttuja ehtinyt syntyä kaikkea muuta puuhaillessa. Värinä tämä on hiekkaisen kermainen, kylläpä rupesi tekemään jotain herkkua mieli :)

Zoya lakkoja voi käydä ostamassa jälleenmyyjiltä, tässä linkki. Jos lähelläsi ei ole jälleenmyyjiä, voit tilata lakkoja sähköpostitse info@nailcity.fi. Lakkojen kappalehinta on 15,50 e.

11 kommenttia

 1. Mullaki on, ihme kyllä, just kynsillä ruskean sävyjä, toki vain aksenttikynsinä, mutta silti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeat lakat on ihania, niihin ei vaan kyllästy :)

   Poista
  2. Mää oon vasta haparoiden menossa niiden suuntaan... :D

   Poista
 2. Kaunis lakka! Mulla on nyt kans hirvee kiintymys juuri tuon värisiin nudeihin, ja OPIn Don't Pretzel My Buttons on ollut ahkerassa käytössä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nudeihin ei kyllästy siksi että ne tavallaan ovat aina muodissa?

   Poista
 3. Onpa kaunis lakka! Nudelakat ovat lemppareitani. Käytän niitä ympäri vuoden, mutta keväisin iskee aina joku kipinä hankkia kaikkea pirteää ja värikästä :) Nyt on siis hetkittäin nudelakat jääneet vähemmälle, vaikka blogissasi vilahtaneiden lakkauksien innoittamana olen myös hankkinut muutaman hennomman nudelakan :D Zoyan lakkoja en ole vielä kokeillut, mutta kauan on jo pitänyt. Merkiltähän löytyy vaikka mitä ihanuuksia!

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zoyalla on kyllä kivoja lakkoja etenkin Pixie Dustit. Laatu on myös tasainen eli huteja ei ole sattunut. Tämä Natural kokoelma on ollut yksi parhaita Zoya kokoelmia, lisää tästä kokoelmasta on tulossa ;)

   Poista
 4. Ihana sävy, itselle ihan uusi. Kesällä tällaiset hiekkaisetkin on tosi nättejä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästäkin tulee sellainen rannalle -fiilis :)

   Poista
 5. Nami! Lakkaan tällä sunnuntaina.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥