lauantai 5. huhtikuuta 2014

Vastaus haasteeseen

Sain Nonnulasta tälläisen haasteen. Minä vastaan tässä viiteen kysymykseen.
Kuvituksena Pipsan kootut ;) 

 ^En ole pöydällä, eihän kukaan huomaa...

Mitä taitoja haluaisit omata, mitä et osaa?

Haluaisin osata olla tyytyväinen taitoihini. En kelpuuta itse maalaamiani kynsiä koska minusta ne ovat rumia. Epäonnistun joka kerta enkä osaa maalata samanlaisia kukkia kuin joku parempi. Tässä haluan kehittyä koska tuntuu että jumitan omassa tyylissä ;)

Haluaisin joskus olla tyytyväinen itseeni.Tiedän olevani ihan normaalipainossa mutta tämän asian suhteen minulla kuitenkin on ongelmaa. Voisin olla vähän hoikempi. Kesäkunto onkin tavoitteena ja sen haluan saavuttaa liikkumalla runsaasti ja syömällä terveellisesti mutta ei kituuttamalla.

Haluaisin olla myös rohkeampi enkä niin riippuvainen muista. Haluaisin olla itsenäisempi. En tiedä miten tätä taitoa saisi kehitettyä? Olen tosi ujo jos pitäisi esiintyä, hiki valuu ja sydän hakkaa. Varmaan perua kouluajoilta.Varmaan siitäkin johtuu se etten halua olla mitenkään esillä.

^Pipsa meni piiloon, missähän se lie?

Mitkä asiat tekevät sinut onnelliseksi?

Perhe, ystävät, kissani. Rutiinit, salilla käynti ja liikunta. Ilman liikuntaa tunnen itseni löysäksi. Ja arvatkaa, ennen olin löysä sohvaperuna. Kun aloin käydä salilla niin huomasin sen heti olevan lajini kaikessa yksinkertaisuudessaan. Lisäksi kehityksen huomaa, niska- hartiakivut ovat melkein kokonaan poissa ja ryhti parantui. 
Normaali elämä jossa päivät rullaavat samaa tahtia eteenpäin. En pidä muutoksista päivärytmissä. Suunnittelen päiväni valmiiksi jotta ehdin tehdä kaikki asiat ja minulle jäisi vielä vähän lepäämisaikaa ;) 

 ^TV1 luonto-ohjelmat. Aijai, ne on mun lemppareita! Joskus äiti huomaa tv:n ruudussa tassun jälkiä...se pyyhkii ne äkkiä hiljaa pois ennenkuin isä huomaa koska se suuttuisi mulle!

Kosmetiikkatuote jota ilman et voi "elää"?

Tottakai UDPP. Ilman tätä luomivärit eivät pysy paikoillaan. 


  Viisi asiaa jotka toteuttaisit jos raha ei olisi esteenä?

Ostaisin paremman auton ja toivoisin että ei tarvitsisi välittää auton ylläpitokustannuksista. Maksaisin velat pois ja muuttaisin mieluisampaan asuntoon tai kaupunkiin. Ostaisin sitä kaikkea mitä en nykyään pysty ostamaan. Meikkejä, vaatteita, kaikkea sisustukseen. Auttaisin perheeni jäseniä taloudellisesti. 


^Tämä Lidlistä ostettu leikkitunnelin on mun lemppari ja kinuan äitiä leikittämään joka päivä!

Mitkä asiat saavat ärsytyskynnyksesi nousemaan?

Se kun tulet kotiin, matot on rullalla, kissanhiekkaa pitkin lattiaa, sinulla on kiljuva nälkä ja olet valmiiksi ärtynyt. Lepyn kyllä helposti heti kun saan ruokaa :D
Sellaiset ihmiset joiden kanssa ei yksinkertaisesti tule toimeen. Mulla on vahvat mielipiteet ja en pidä siitä että minulle keljuillaan tahallaan.

^Äiti ei oikein tykkää tästä...

Haaste lähetetään eteenpäin niin että keksin uudet kysymykset. Toivottavasti ette ole tähän vastailleet:

Iiny
Kissis
Helena
Pipa
Tiahaar
Janet

Minun keksimäni kysymykset:

Tärkeintä elämässäni on...?
Kuvaile meikkityyliäsi kahdella sanalla.
Lempipaikkasi kotona?
Mikä asia saa sinut tosissasi suuttumaan?
Millainen kynsienlaittaja olet?

^Vanhempi neiti ottaa rennosti uunin kyljessä...

8 kommenttia

 1. Voi kiitos haasteesta! Tällästä en ookkaan tehnyt vielä. :) nuo Pipsan kuvat on kyllä mainiot :D♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä :) Pipsa on niin hassu. Liisakin oli nuorempana, nykyään se ei pysy yhtään paikallaan jos yrittää kuvata. Pipsa on enemmän kuvauksellinen :)

   Poista
 2. Hieno julkaisu ja tykkään muutenkin lukea blogiasi =)
  http://ilovefreshfashion.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania Pipsa-kuvia, jotka saivat näin maanantaina heti aamusta hymyilemään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa työviikkoa, tästä se taas lähtee..Pipsa on niin ihana kun se kotiin mennessä istuu aina ikkunassa odottamassa minua :) kerrostalossa kun asuin niin alas asti kuului toka kerroksesta kun se naukui että tule äkkiä :)

   Poista
 4. Kiitos paljon haasteesta, otankin sen mahdollisimman pian työnalle :)
  Aevan ihana tuo teidän mirrimys ♥

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥