tiistai 29. huhtikuuta 2014

Sinistä ja nudea

Jostain kumman syystä minun teki mieli Zoya Taylorin kaveriksi jotain sinistä. En tiedä mistä ihmeestä tämä ajatus päähän tuli? Sinisen piti olla ihan tietyn sävyinen ja onneksi lakkavarastostani melko varmasti sellainen löytyy ;)

Sininen lakka on China Glazen Secret Peri-Winkle. Sitä ensin kaksi kerrosta kynsillä, nuden väristä Tayloria pari kerrosta päälle "Ruffian Manicure" tyylillä.

P4230038.ORF

Näistä tuli kyllä nätit ja juuri sellaiset kuin odotinkin. Sävyt ovat juuri oikeita ja sopivat toistensa pareiksi. Mieleen tulee taivaanranta ja hiekka, ehkä se tuleva kesä olikin alitajunnassa?

Zoyan lakka saatu NailCitystä.

16 kommenttia

 1. Mulle kombo olisi toiminut, jos esimerkiksi sininen olisi ollut hiukan kirkkaampi :) Kaunis silti, mutta täydellisyydessä olisin mennyt vaikka turkoosin puolelle. Zoyan lakalla ja turkoosilla toteutettu lakka olisi muuten mukava nähdä!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä idea! Turkoosi ja nude ♥ Riippuu varmasti ihonsävystä mikä sininen on kellekin paras.

   Poista
 2. Oooh miten hienot! Mun on pitäny ite koittaa kans tota et värilakka alla ja sit nude päällä tuohon tyyliin:) Tällaset on nyt vissiin aika pinnalla maailmalla - mikäli on Nail It! -lehteen uskominen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin hidas lehtien lukija että mulla on se uusin Nail it vielä lukematta :D kyllähän tälläiset lakkaukset on nyt muotia jos niin voi sanoa :)

   Poista
 3. Yllättävän kiva väriyhdistelmä :) Nyt tekee itselläkin mieli tehdä pitkästä aikaa Ruffian - en ole tehnyt kuin kerran aiemmin kun musta se on niin pelottava tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta kyllä pelottava :) jos menee liikaa pieleen niin ei saa korjattua. Ei tämäkään täydellinen ole kun oikea ranne kiukuttelee eikä tykkää tehdä koristeluja :)

   Poista
 4. Musta nää on ihanat, katselin jo aikaisemmin Instagramissa!

  VastaaPoista
 5. For this nail shape this kind of design is perfect. Great color choices too!

  VastaaPoista
 6. Tosi nätit :) ihailin jo aiemmassa postauksessa sekä Instagramissa.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥