perjantai 11. huhtikuuta 2014

Parit käsinmaalaukset + kynsilakkakirppis infoa!

Elikkäs kynsilakkoja taas myynnissä, tänään klo 18 blogissani ! Kannattaa olla paikalla :) tarjolla mm. China Glazen OMG kokoelmasta jotain, ihania OPI lakkoja, Essietä ja Color Clubin holoja + kaikkea kivaa!

---------------

Tässä muutamat käsinmaalaukset joita on tullut harjoiteltua viime aikoina :)

OPI Diva Of Geneva + China Glaze Golden Enchantment

P3230023.ORF

Essie Madison Ave-Hue + China Glaze Golden Enchantment

P3220008.ORF

P3220005.ORF

16 kommenttia

 1. Tarttee varmaan meikäläisen ottaa pari rauhoittavaa, ennen kuin tällaisiin suorituksiin yltäisi. :)
  Jos nyt nämä nysät kasvattaisi jonkinlaisee pituuteen ja kokeilisi leimausta. Ehkä, vahva ehkä.
  Hyvää viikonloppua! Pipsalle rapsut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikonloppua :) Pipsalla on poikaystävä kiikarissa, meidän pihalla kulkee poikakissa jonka perään se mouruaa ;)

   Poista
  2. Ooh, Pipsa on varmaan intona. Meidänkin kissa kieri eilen siihen malliin pihanurtsilla, että on tainnut käydä joku poikapuolinen paikalla. Sanomme niiden merkkailuja aina "kirjeiksi", nenä rutussa niitä haistellaan ja luetaan. :D

   Poista
  3. Oi että :D meillä kisut on sisällä, ovat aina olleet sisäkissoja. Pipsa vaan kyttäilee ovella etenkin nyt sen poikakaverin takia. Aika tarkkaan saa vahtia ettei kukaan laske vahingossa ulos.

   Poista
  4. Meilläkin sisäkissa. Käydään yhdessä kävelemässä pihalla, vanha rouva ei lähde karkuun.. :) En ikinä päästäisi kissaa vapaana ulos, sen verran paljon kuullut surullisia tarinoita.

   Poista
  5. Taajamassa ei saa edes pitää kissaa irti. Tämä meidän pihalla kuljeksija pissi kerran miehen lenkkarit kun oli jättänyt ulos :) syytti vielä minun kissoja siitä mutta haistoin kyllä mikä on leikkaamattoman urokset pissin haju. En uskalla jättää mattoja tai petivaatteita telineelle pitkäksi aikaa. Ja ihan siksikään en pidä vapaana kun aina olleet sisällä ja ei tiedä mitä tapahtuisi. Osaisiko tulla kotiin :(

   Poista
 2. Hyvän näköset kukat oot tehny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haluaisin osata maalata monipuolisemmin näitä kukkia kun aina niistä tulee sanannäköisiä. Harjoituksen puutetta ;)

   Poista
 3. Käsin maalatut? Olisin siirtokuviksi luullut , ellen olisi lukenut tekstiä! Ja Pipsalle tiedoksi: Maaliskuu meni jo ja pullat pitäisi olla jo uunissa, mikäli uuni edelleen löytyy.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :D harmi kun uuni on poistettu käytöstä! Pipsa on itsekin kevätvauva 22.4 täyttää 6 vuotta. Mulla on kissavauvakuume kun nuo molemmat on jo niin isoja :)

   Poista
 4. WAU! Ei riittäisi oma hermo millään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vaan montako tuntia näitä on räpelletty...

   Poista
 5. Hienoja kukkia oot käsin maalannut. :) Kauniita ovat molemmat kynnet. Tykkään.

  VastaaPoista
 6. Pikku kissoja, oi olis sulosia, sun täytyy sellainen hankkia! Oisko joku ruusukuviointi vaikee? Harjoitteletko tehdessä vaiko etukäteen kiekoille? Nättejä maalauksia nämäkii, ihan siirtokuvina menis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei enää kolmatta, hermot menis :DD joskus harjoittelen paperille ja yritän tehdä erilaisia kukkia. Mutta kun alan maalata kynnelle, niistä tulee aina samanlaisia...

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥