lauantai 26. huhtikuuta 2014

Harmaata liukua pääkallokoristein

Näin jossain kuvan sini-harmaasta liukuväristä ja sellaista piti kokeilla! Mulla oli myös käyttämättä Born Pretty Storesta saatuja juttuja jotka kaipasivat vähän rajumpaa lakkausta alleen.

Liukuvärin tein lakkaamalla kynnet ensin YSL lakalla Stormy Grey. Kostealla meikkisienellä tuputin OPI lakkaa Incognito In Sausalito.

 P4190122.ORF

Nimettömän pääkallo 3D koristeita löydät tämän linkin takaa. Peukalon niittikoristeita löydät tästä linkistä. Koristeiden kiinnityksessä voi käyttää kynsiliimaa tai päällyslakkaa.

Born Pretty Store linkkien käyttö ei hyödytä tätä bloggaajaa :)

P4190111.ORF

22 kommenttia

 1. Ihana lakkaus, mutta IHANA!!! tuo pääkallo!! Toi on todellinen statement-kynsi :) Ihan mielettömän upea koru - kai tuota vois jo (kynsi)koruksi sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä se kynsikoru on :) juhliin tosi hieno!

   Poista
 2. Vau, tosi hienot kynnet. :) Aika magee toi pääkallo. :)

  VastaaPoista
 3. Mää olin eka, että ou mai gaad, mitä sulla on tuossa nimettömässä... :D Lakkaukset on hienot ja jotenki tuo blingblinghärpäkeki vaan istuu tuohon nätisti...

  VastaaPoista
 4. Uih mikä pääkallo! Me likes :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös :) tuon pääkallon säilytin toiseenkin käyttökertaan :)

   Poista
 5. Pääkallo vie kyllä kaiken huomion (vaikka oikeasti lakkauskin on tosi hieno) On varmaan ihan äärimmäisen ahdistava ja epäkäytännöllinen tuo pääkallo. Mä tunnen jo valmiiksi, mihin kaikkeen tuollainen iso kohokoriste jää kiinni:) Sairaan hieno se on silti. Naiset!
  -Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin se pysyi! Eikä tarrannut ihan joka paikkaan kiinni...Olen kyllä toisaalta tottunut tällaisiin :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥