sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Testissä Glisten & Glow HK tuotteet

Kun muutkin niin minäkin. Kynsisisareni, ette ole voineet välttyä kuulemasta hehkutusta HK Girl päällyslakasta. Siis mitä se on, onko se niin hyvää, mistä sitä saa?


CesarsShop otti valikoimiinsa kyseisen pikakuivattajan ja saman merkin aluslakan. Pyysin tuotteita testiin koska pakko kokeilla onko nämä kehujen arvoisia? Päihittääkö Inm Out The Doorin tai Seche Viten pikakuivattajat?

Ensimmäisenä huomaan tämän olevan ohutta ja helposti levittyvää. Ota varovasti sutiin, kerralla tulee huomaamatta paljon joita saa sutia moneen kynteen. Se kuitenkin onnistuu ilman heti jäävää tahmaa/raitaa. Todella hyvä levittää, selvästi ohuempaa kuin Inm, Seche tai Poshe pikakuivattajat.
Ei valu helposti kynsinauhoille eikä jymähdä liian paksusti kynnelle. Ei kuoriudu pois. Kynsilakka ei kupli tämän kanssa. Leimauksien kanssa en ole kokeillut mutta jokatapauksessa kannattaa antaa leiman kuivua ennen tämän levitystä. Parhaana puolena mieletön kiilto. Jumpassa ihailin tavallista kiiltävämpiä kynsiäni kun ensimmäisen kerran kokeilin tätä. Pari päivää vanhan manikyyrin saat freesattua levittämällä tätä yhden kerroksen.


Mitä on tämä vihreä aluslakka? Hmm. Ei ainakaan vihreää kynnellä vaan omien silmien mukaan ihan normaalia. Verrattuna normaalisti käyttämiini parin eri merkin aluslakkaan huomaan tämän olevan hyvin vastaanottavainen eri merkkien kynsilakoilla. 
Kynsilakka levittyy tämän päälle tasaisesti eivätkä ne vähän temppuilevat lakatkaan raidoitu yhtään. Hienoa! Olen rakastunut!
Stuck On Blu aluslakka auttaa värilakkaa tarttumaan kynnelle paremmin ja estää kynnen värjäytymisen. Antaa manikyyrille pidemmän keston. Toimii lupaustensa mukaisesti. Normaalisti käytän aluslakkana Trindin Nail Repairia. Se toimii kovettajana mutta kyllä Trind ja G&G painivat ihan eri sarjassa mitä tulee lakan levittyvyyteen kynnelle. Trindin päälle lakat levittyvät selkeästi huonommin. G&G aluslakka sopii myös hologrammilakkojen kanssa käytettäväksi toimien hyvin eikä hololakka ala kaljuuntua levittäessäsi sitä kynnelle.

Olin positiivisesti yllättynyt tuotteiden hyvästä laadusta. Ei näitä tosiaan suotta kehuta! Oletko kokeillut näitä, mitä olet tykännyt?
 

20 kommenttia

 1. En ole näitä ehtinyt kokeilla, mutta kuulostaa niin hyviltä tuotteilta, että on varmaan pakko hankkia nämä kun alus- ja päällyslakka seuraavan kerran ovat loppumassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko sanoa että turhaan näitä ei ole kehuttu :)

   Poista
 2. Mä oon lukenu näistä paljon hyvää, ja taidanpa tilata molemmat itselleni kunhan edelliset saan käytettyä pois. Uskon, että varsinkin HK Girl Top Coatista voi tulla uusi luottotuote Sechen tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seche on mulla jankkiintunut pulloon ja paljasti kärjet yhdessä lakkauksessa jota se ei kyllä ole tehnyt pitkään aikaan. Sechestä olen tykännyt mutta alkaa varmaan temputa sen takia kun on ollut niin pitkään avattuna :)

   Poista
 3. Mulla toi pikakuivattaja on ollut piiitkään suosikki. Ostin ulkomailta heti 2 pulloa, mutta ihan jees että kotimaastakin saa tilattua. Aluslakka on harkinnassa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluslakka on kyllä hyvä :) ei varsinainen kynnenkovettaja mutta joskus käytän niin että kynttä vasten 1 kerros Trindiä ja sen päälle tätä yksi kerros :)

   Poista
 4. Päällyslakkaa on tullut jokusen kerran käytettyä ja oon tykännyt; ei sitä ole suotta kehuttu. Tuosta toisesta en sen sijaan ole tainnut koskaan kuullakaan... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olet ainakin yhden mielipiteen siitä kuullut, kehujen arvoinen on :)

   Poista
 5. Tuota päällyslakkaa voisin kokeilla. Seche ei toimi mulla yhtään, aiheuttaa sen, että lakat lohkeilee jo samana iltana kynnenpäistä, jospa tää ei tekisi samaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei Seche ole lohkeillut. Tietysti toinen tuote toimii toisella, toisella ei. Pitää vaan kokeilla. Tästä en kyllä ole moitteita kuullut eli suosittelen kokeilemaan ;)

   Poista
 6. Jäi vielä vähän epäselväksi, että miten tuon päällyslakan kuivuminen, onko se miten pika? Kuulostaa muuten hyvältä kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole täysin märän lakan päälle laittanut. En yleensä laita märän päälle edes pikakuivattajaa. Mutta on pika, ei tarvitse pitkään olla sormet ojossa. En valehtele jos sanon että pikakuivattajan veroinen ;) en tosiaan ole kokeillut, ehkä pitäisi :)

   Poista
 7. Päällyslakka löytyy ja sadasosasekunnin harkitsin aluslakkaakin CS:llä käydessä, mutta.... plaah, jätin ostamatta. Arvaa harmittaako NYT ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti etenkin kun luit tämän postauksen ;)

   Poista
 8. Tuota aluslakkaa tekis kyllä mieli itekkin kokeilla! Hei oisko sulla vinkata miltä merkiltä/mistä kaupasta löytäisin pimeessä hohtavaa kynsilakkaa? Tarve on bileisiin parin viikon päästä, et eBay ei valitettavasti oikein nyt käy ja hinta sais kuitenkin olla suht edullinen kun tarve voi jäädä yhteen iltaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin ehdottomassa China Glazen Ghoulish glowta. Löytyy Mimaxilta. Kaupoissa en ole kuullut tälläisiä myytävän, jos joku tietää niin kertokaa :)

   http://www.mimax.fi/china-glaze-ghoulish-glow-p-4270.html

   Poista
 9. Nimestä aloin ihmettelemään että HK on alkanu tekemää lenkkimakkaroiden ohella tekemää kynsituotteita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D mulle tulee taas aina Hello Kitty mieleen ;)

   Poista
 10. Mää en saa tätä aikaiseksi ostaa, en millään. Ja nyt sitten kiinnostuin tuosta aluslakastakin!

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥