torstai 20. maaliskuuta 2014

Let´s Do Anything We Want!

Pari OPI Muppettia on vielä esittelemättä. Mulla oli kynsillä Essie Mademoiselle ja päätin tehdä sen päälle liukuvärin ja käyttää sen päällä OPI Let's Do Anything We Want! glitteriä.

Joskus ei jaksa poistaa lakkoja ja jos mahdollista niin teen päälle koristelut. Mietin päivällä että voisin tehdä valko-pinkin liukuvärin. Googletin vähän Anything lakkaa mutta ideoita ei oikein herunut. Kotona emmin että onko se pinkki väri sittenkään paras? Mikä muu väri voisi sopia tämän kanssa? Tämä on kuitenkin aika vaalea glitteriä ja ei välttämättä erotu valkea-vaaleapinkin päältä.

Kyllä olin ylpeä ja suorastaan tanssin ilosta kun keksin parhaan mahdollisen yhdistelmän. Eli OPI Gwen Stefani LAMB lakka. Kultainen satiinilakka kärkiin. Laitoin sen töpöttelemällä meikkisienellä.

Ai että näistä tuli hienot! Ihan nyt kehun! Tykkään. Let's Do Anything We Want on kaunis, ohut ja äkkiä kuivuva glitteri. Levittyi ohuesti,  glitterit kimaltavat valkeina ja ruusukullan värisinä. Tuli Naked3 mieleen ;)  lakan seassa on valkeita neliöglittereitäkin. Osa niistä tykkää kuten minä. 

P3120013.ORF

Mietin että mikä muu väri sopisi ruusukullan kaveriksi? Kullan kanssa kimaltaa sopivan hillitysti mutta näkyvästi. Ihana lakka, paras glitteri kyllä pitkästä aikaa! Juuri sopivan hillitty minulle, ei mitään liian överiä. Uskon että Let´s Do Anything We Want on monen mieleen :)

P3120016.ORF

Konad leimat päälle laatasta m39.

OPI lakat ja laatta saatu Cesarista. Kuten eilen saatoitte jo huomata FB sivuiltani sekä Instagramistani; Cesarissa OPI lakat tarjouksessa Ota 3, maksa 2 :)
OPI lakkoja on rajoitettu erä joten hamstratkaa nyt Gwen ja Muppetti ihanuuksia, tämä on todella hyvä tarjous jota ei kannata ohittaa! Muistattehan etten hyödy tarjouksen suosittelusta tai linkkien käytöstä mitenkään. 


37 kommenttia

 1. No nyt on kyllä niin ihanat et mie romahan :) btw taas täällä ensimmäisen aamukahvikupin kera, lumian pikanäppäimestä luen vaikka eilen opastit google-raatiin liittymisen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enemmän minäkin luen kännyllä kuin koneella. Tosin mulla tämä on koko ajan Googlessa kirjautuneena :)

   Poista
 2. Kultainen kimallus on omaankin mieleenkin. Nämä kynnet ovat hillityt ja samalla näyttävän hienot! :) (Olipas omituinen kuvaus, hah).
  Siinä Muppett-kokoelmassa on yksi lakka jota halajan, mutta vielä toistaiseksi on järki voittanut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa torstaita :) nyt kannattaa hyödyntää Opi tarjous ja tilata Cesarista ;)

   Poista
 3. Kirjoitin puuta heinää, se olikin Spotlight On Glitter-kokoelmasta! Chasing Rainbows aiheuttaa kuolausreaktion, vaikka onkin varsin tyttömäinen, jota minä taas en ole. :)
  Mukavaa torstaita sinne!

  VastaaPoista
 4. Vau! Nää on kyllä todella nätit! :) ♡

  VastaaPoista
 5. Vautsi, on kyllä tosi upeet! :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit kynnet! Tykkään käyttää ruusukultaa nuden kaverina. Nyt on kynsillä Essie Warm&toasty turtleneck ja voisin kuvitella että tuo lakka sopisi tämänkin kanssa. Joskus luin, että ruusukulta sopisi turkoosin kanssa, mutta en ole koskaan kokeillut. Ehkä kesällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei miten huippuidea! Turtleneckin kanssa pitää kokeilla! Turkoosin kanssa voisi olla myös ihana...tai mintun...liikaa ideoita, liian vähän kynsiä ;)

   Poista
 7. Niiin kauniit kynnet! Anything selvästikin huutaa päästä kokoelmiini! Kurjuuksien kurjuus tuon tarjouksen kanssa, kun menin lupaamaan itselleni etten lakkoja tilaa ennen kesää yhtäkään! Kovasti kiusaavat houkutukset minua nyt. Pidän pääni, mutta toivottavasti en kadu ja saan vielä kesällä hankittua haluamani....(epäilen kyllä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita Opeja saa eBaystä, tosin LE-kokoelmien hinnat pamahtavat äkkiä pilviin. Mieluummin tietysti itse suositan tukemaan suomalaista yrittäjyyttä :)

   Poista
 8. Nätit kynnet :) ja voi ei mikä tarjous, eihän tollaseen voi olla tarttumatta :D

  VastaaPoista
 9. Ruusukulta on suurta rakkautta! Tilasin eilen ja tää on yksi niistä, aivan mieletön!

  VastaaPoista
 10. Todella, todella kauniit kynnet..!!

  VastaaPoista
 11. Kauneimmat kynnet ikinä. Sopisi myös kevään morsiamille. Ihanat. Itse en osaa kynsiä koristella, lakkaus ja glitteriä ja siinä taidot, joten en kyllä lakkaa ihastelemasta näitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mullakin oli mielessä hääkynnet kun näitä tein :)

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥