sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Grimas luomivärini

Joku saattaa muistaa ne kosmetiikkafriikin kyseenalaiset iltapuuhat joille normaali ihminen pudistelisi päätään. Minusta rupesi tuntumaan että Grimas luomiväripalettini eivät ole täydellisessä järjestyksessä ja ne on järjesteltävä uusiksi! Omat Grimasini olen ostanut LoveIt -verkkokaupasta tai Matkuksen Käherrystarvikkeesta.

Grimasin paletit ovat vähän yksinkertaisen näköisiä eivätkä koreile ulkonäöllään. Minua se ei haittaa, en halua aina maksaa hienosta pakkauksesta. Nämä muovikehykset ovat tosi jämäköitä ja mahtuvat pieneen tilaan päällekkäin. Lisäksi napit on helppoja irroittaa ja vaihtaa nappien paikkoja. 
En tehnyt ihmeempiä muutoksia, pari samankaltaista sävyä lähtee myyntiin. Järjestelin nämä sen mukaan että yhdellä paletilla näillä saisi useamman meikin aikaan. Kaikki ovat mattavärejä paitsi vaaleansininen ja vaaleanvihreä.

Pari meikkiä Grimas luomiväreillä.

Vaaleansininen 380, tumma sinivioletti 385, ruskea 566.

P3010033.ORF

P3010037.ORF

Tässä meikissä vaaleanpunainen 570, burgundy 681 ja toffeenruskea 884.

 P3080006.ORF

P3080009.ORF

Tästä tuli vahingossa aika ihana smokey! Joskus on tosi hankala miettiä mihin yhdistää harmaan ( eilisessä postauksessa mainitsin ). Ainakin tummansinisen ja sinivioletin kanssa se sopii tosi hyvin yhteen! Ei ehkä työmeikki mutta iltamenoihin kyllä :)

P3090004.ORF

P3090001.ORF

P3090003.ORF

Huulilla olen lähipäivinä käyttänyt LivBoxissa tullutta Cliniquen Pink-A-Boo huulipunaa. Se on ihana!

P3080002.ORF

Omistatko Grimasin luomivärejä? Mitä mieltä olet niistä?

15 kommenttia

 1. Iih, ihania meikkejä jälleen! Varsinkin tuo sinivioletinharmaa smokey, upea!

  VastaaPoista
 2. Ihan täydellisesti ajoitettu postaus, olen juuri tällä viikolla tehnyt ostoslistaa Grimasin luomiväreistä :D Upeita meikkejä jälleen kerran, mutta tuo smokey on kyllä WOU!!

  VastaaPoista
 3. Vau mitä meikkejä ! Tykkään erityisesti tuosta ensimmäisestä :)

  VastaaPoista
 4. Varsinkin tuo viimeinen, iiiihana!

  VastaaPoista
 5. Ihania värejä ja meikkejä! Ja oi, osaatko sanoa, olisikohan tuo 380 vastaus rukouksiini hyvälaatuisesta, pressatusta dupesta MACin Mutiny-pigmentille? Itselläni on pieni näyte Mutinystä, ja väri on mitä ihanin, vaikka en irtokoostumuksesta erityisemmin pidä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli Mutiny ja kyllä tämä vaan on hyvin paljon samanvärinen! Ja laatu mitä mainioin ;)

   Poista
  2. Kiitos, tämä oli mukava kuulla! :)

   Poista
 6. Joskus olisi kiva saada vinkkejä noiden aivan ihanien silmämeikkien tekoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta :) voisin sen tyyppistä postausta miettiä, tuolta Tutorials osiosta löytyy meikkitutoja. Ehkä tuli nyt yksi idea, rupean kohta meikkaamaan...

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥