perjantai 14. maaliskuuta 2014

ABC: A niinkuin Afterglow

On jälleen aika käynnistää ABC teema! Mun mielestä tämä on hauska idea koska tulee käytettyä vanhempia lakkojakin eikä vaan aina lakkaa uusilla. Haastoin vähän itseäni valitsemaan joukkoon myös vanhempia yksilöitä.

A kuten Afterglow. Nyt mietin milloin tällä olisin viimeksi lakannut...en muista! Varmaan on jäänyt traumat viime kerrasta jos en ole laittanut alle vaalentavaa luslakkaa. Eli tälläisen läpikuultavan värilakan alla kannattaa olla kynnen keltaisuutta pois taittava aluslakka. Minulla Sechen Whitening* joka on aivan loistava. Kuten muutkin kokeilemani Sechen aluslakat, myös tämän päälle värilakka tarttuu erityisen hyvin. 

Afterglow on läpikuultava sinertävä pinkki. Kaksi kerrosta. Oikein kiva nopeasti kuivuva koostumus. En edes muista miten vanha lakka on kyseessä? Ihmettelen kyllä miksi näin harvoin tällä lakkaan kun ihanahan tämä on. Vaalea mutta silti näkyvä. Tykkäisinkö minä tälläisistä pinkeistä nykyään enemmän kuin ihan kirkuvista ja kirkkaista väreistä?

P1260014.ORF

Halusin käyttää myös jotain Shimmer Polishin lakkaa ja valintani osui sävyyn nimeltä Tammy*. Tämä onkin suosikkejani Shimmer Polish lakoista. Kyseessä on Indie merkki jonka lakkoja sain esiteltäväksi viime kesänä. Shimmer lakkoja saa tilattua Etsystä
Tammyn pohjaväri on vaalea mutta kulta on hallitsevan glitterväri. Seassa on mustia, violetteja ja hologrammisia pyöreitä glittereitä sekä pari tikkuakin. Todella upea! Ei suotta suosikkini. Nämä ovat mielestäni kauniimpia yhtenä ohuena kerroksena, liika on liikaa ja näillä saa helposti menemään yli vaikka ovat helposti hallittavia ja levittyvät kuten itse haluaa. 

P1260025.ORF

*-merkityt tuotteet saatu:
- Aluslakka Seche Whitening*
- Värilakka China Glaze Afterglow
- Glitterlakka Shimmer Tammy*
- Siirtokuvat Adeninasta*
- Päällyslakka Inm Looks Wet*

Mitä piditte ensimmäisistä ABC kynsistä? Minusta tämä teema on niin ihana, varmaan muistatte aiemman ABC kierrokseni. Kiva aloittaa alusta :)

20 kommenttia

 1. Mä oon aina luullut että tän lakan nimi on Afterglow :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän tuo näkyy olevan! Pitää korjata :D mä olen aina pitänyt Alterglowna, älkää kysykö miksi ;)

   Poista
 2. Kauniit, hyvä idea, kun tulee käytettyä välillä myös niitä vanhempia lakkoja:)
  -J-

  VastaaPoista
 3. Oo, niin ihanat kynnet jälleen! :) Todella nätit ovat.

  VastaaPoista
 4. Oikein ihanat! Ja tammy on kyllä omistamisen arvoinen upeus <3

  VastaaPoista
 5. Onpas kivat kynnet! :) Ei mitkään liian "pliisut" vaikka neutraalit ovatkin. Pitäisi itsekin joku samantyyppinen teema aloittaa, niin ei aina käyttäisi vaan niitä samoja lakkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ei varmasti ilman teemaa olisi tullut tätäkään käytettyä..

   Poista
 6. Kivat kynnet. Näyttävät mutta hillityt, jos siinä on järkeä :D Mun pitäis myös käydä läpi lakkavarastoa ja käyttää niitä vanhempia lakkoja. Liian paljon on jäänyt kivoja lakkoja käyttämättä. Ja niitä ei niin kivoja pitäisi laittaa kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) on järkeä :D jäin just lomalle ja mietin laittaisko lakkoja kiertoon...

   Poista
 7. Todella nätit! Itsekin vierastan näitä kovin läpikuultavia lakkoja, mutta pitäisi varmaan joskus antaa sellaisellekin mahdollisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) läpikuultavat lakat on kyllä kauniita mutta aika harvoin niihin tarttuu. Miksiköhän...

   Poista

♥ Thanks For The Comment ♥