lauantai 22. helmikuuta 2014

Yksi laatta ja kymmenen kirosanaa

Kaikki lähti siitä että halusin leimata perhoskuvion Nailz Crazen laatasta 01. Tilasin kyseisiä laattoja kesällä Nailz Crazen Etsy shopista. Tämä kyseinen kuvio olikin se suurin syy tilaukseen ja vasta nyt keksin sillä leimata.

Meinasin ensin tehdä liukuvärjäyksen mutta päädyin A England Ballerina kokoelman hentoon nuderoosaan Her Rose Adagioon*. Her Rose Adagio levittyy ilman rantuja, minulla oli aluslakka Trind Nail Repair. Todella hennon kaunis hololakka jonka hologrammi esiintyy enemmän scattered tyyppisenä hologrammina. Kaunis lakka!

Kaikki hyvin, kynnet lakattu ja aloitetaan leimaus. Vähän meni ketuiksi, ekoissa kynsissä...pyyhin leimat pois, lisäsin yhden kerroksen Adagioa ja viisaana yhden kerroksen päällyslakkaa joka kynnelle. Arvelin leimauksesta tulevan hankalaa ja on helpompi pyyhkiä pieleen mennyt leimaus päällyslakkakerroksen päältä pois eikä itse kynsilakkaa lähde mukana.

Siis tämä kuvio oli hermoja raastavan hankala leimata! Kokeilin kahta eri stampperia; Konadin omaa ja Magnon löllöpäistä. Ei onnistunut täydellisesti. Mulla meni hermot ja meinasin pyyhkiä kaikki lakkaukset pois. Otin jo poistoainetta vanuun mutta en sitten poistanutkaan lakkoja. Ajattelin etten luovuta kun oli jo tuhrautunut tarpeeksi aikaa lakkauksen tekoon. 

P2020048.ORF

Leimasin loppuun, meni miten meni ja maalasin mustalla Konad lakalla kuviot siistimmäksi. Juurikin nuo ohuet viivat eivät leimautuneet ja piti tehdä ne uusiksi ohuella siveltimellä :( valkeat pilkut tein Dotting Toolilla ja valkealla Konad lakalla. Viimeistelin kaiken Inm kultaisella kimaltavalla päällyslakalla toivoen sen peittävän pienet virheet :D ensin en meinannut uskaltaa näyttää näitä kynsiä mutta menkööt nyt. Pahimmat virheet leimauksessa on siistitty ja kuvaa toki vähän käsitelty ettette aivan järkyty. Ehkä vielä myöhemmin yritän laatan kanssa uudestaan. Aina ei onnistu, en syytä laattaa koska hyvin se muuten toimii. Nuo pienet viivat vaan ovat hankalia leimata koska ovat niin ohuita ja kynnelle siirrettäessä katkevat helposti. Onko muuten kellään tätä laattaa, onko leimaukset onnistuneet?


P2020053.ORF

*-Merkityt tuotteet saatuja CesarsShopista.
- Inm Northern Lights kultainen hologrammi Top coat

Hei tulkaahan muuten seurailemaan minua Instagramiin :) saatan vilautella siellä enemmän minua ja omaa elämääni blogin ulkopuolella.

29 kommenttia

 1. "ihana" huomatta että sinäkin taistelet välillä lakkauksien kanssa. En omista (vielä) yhtään leimaus välinettä, mutta muuten valikoima on kasvanut huomattavasti blogin seuraamise myötä (kiitti vaan) :) oletko kokeillut vinyyli teippejä? Jos saan pyytää niin olis kiva lukea niistä vinkkejä. Tilasin juuri omat vinyylit ja ideat olis tervetulleita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kyllä jos minäkin tilaisin niitä. Muilla olen niitä nähnyt ja kivalta näyttävät :) ja ei mullakaan aina onnistu, joskus ei keksi mitään ideaa tai ei vaan onnistu mitenkään.

   Poista
 2. Pöh, ei näissä mitään vikaa ole! Ihanasti sopii tuo a englandin hempeä roosa alle. :)

  VastaaPoista
 3. Upeat! En usko vaikeuksiin ;), kun lopputulos on näin hieno.

  Teetkö muuten uudet kynnet päivittäin vai useammat kerralla ja julkaiset kuvia ripotellen? Entä lakkaatko aina myös toisen käden kynnet samalla tyylillä, vaikket ottaisikaan siitä kuvaa?

  kyselee kynsiamatööri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä teen joka päivä kynnet. Joskus on poikkeuksia. Mutta kynnet on aina ne päivän kynnet eli molemmat kädet on laitettu. Silloin tällöin teen vain blogia varten huvikseni ja saatan poistaa ne jos eivät ole omantyyliset.

   Poista
 4. Oikein nätit ja mun mielestä ainakin hyvin onnistuneet (:

  VastaaPoista
 5. mulla on tää laatta ja on toiminut kyllä kivasti! joskus joutuu vähän viivoja korjailemaan, mutta eipä siitä isoa vaivaa ole kun lopputulos on yleensä juurikin näin nätti =) tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kyllä lopputulos oli vaivan arvoinen vaikka ensin meni kyllä hermot :D

   Poista
 6. Kauniit ovat:) Mulla on ollut ongelmia NC:n laattojen kanssa, kuviot eivät halua nousta ja ratkaisin ongelman tuuppaamalla ne laatikonperälle ja käyttämällä muita laattoja:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) onhan se ratkaisu tuokin :D ei nämä niin huonoja ole etten ostaisi lisää. Huonompiakin olen käyttänyt :)

   Poista
 7. Pelihousujen repiminen kannatti =) Ihana lakkaus, erittäin harmooninen kokonaisuus.

  VastaaPoista
 8. Tykkään tosi paljon sun kynsien nykyisestä muodosta! Missä vaiheessa oot ne tuohon malliin vaihtanut ja miten päädyit siihen? Tykkään tosi paljon ovaalista/mantelista muodosta, mutta tuntuu että kynnet melkein väkisin menee turhan suoriksi kun niihin kasvaa lisää pituutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milloinkas se oli..syksystä? Tykkään itsekin mutta sitten kun ne kasvaa niin näyttää helposti överiltä. Tänään pitäisi lyhentää leikkaamalla joka on minusta vähän hankalaa. Pitää viilata tarkasti että muoto säilyy. Haluaisin ihan oikeat mantelit mutta tuntuu ettei nämä ole ja se mantelin muoto on tosi hankala viilata :/

   Poista
  2. Joo mulle viilattiin tosi kaunis ovaalimaisen mantelinen (tosi kapeet tuolta reunoilta muttei terävää kärkeä) muoto Pärnyssa lomalla mutta toki se jo kasvanut ja katkeillut pois. Koitan nyt itekki jtn näihin säätää, mut kai nää lähempänä jtn suoraa ovaalia tällä hetkellä. No viimestää ens kesänä saa taas nätin muodon jos sitä sit oppis ylläpitämäänkin :)

   Poista
  3. Mä taas lyhentelin ja nätti muoto on mennyttä. Ehkä sitä vaan harjoittelemalla oppii paremmaksi viilaajaksi?

   Poista
  4. Oi ei! No onneksi ne kasvaa takaisin ja saa sitten taas lisäharjoitusta :D Joo taitaa olla harjoitus ainoa joka auttaa. Tuskaista kyllä viilata kun niin kovat kynnet että eka viilaat kauheella raivolla sit tajuat että hups menikin liikaa...

   Poista
 9. Nämähän olivatkin hienot! En ole koskaan leimannut (enkä tällä kärsivällisyydellä varmaan koskaan yritäkään, hah), mutta nämä ovat sellaiset eleettömän upeat. Sellaiset moniväriset saa jotenkin karvat nousemaan. :) Nam.

  VastaaPoista

♥ Thanks For The Comment ♥